АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 452
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
Лурдес,защо не пробвате да я слагате 1 час по-рано,може да има ефект PeaceПробвайте,нищо не губите.Или и дайте малко повече храна на вечеря.

# 91
  • Пловдив
ЛУРДЕС, мила, чудесно те разбирам (и ние сме така  Mr. Green), но много не мога да те успокоя... Tired И двете деца са ми заспивали вечер много рано-8,8.30 вече спят, обаче сутрин... Пробвала съм да ги слагам по-късно и стигнах до следното грандиозно заключение- независимо в колко си лягат вечерта, сутринта стават все така рано  Mr. Green Само дето са ненаспани  и по-нервни от късното лягане. Другият свеж извод е, че децата колкото повече спят, толкова повече спят- денем като са спали много и добре и нощем спят пак така.  Peace Така че аз практикувам с променлив резултата сутрин дребната като се размърда-давам малко топло мляко, не колкото да се наяде, потупвам, полюшквам и ако имам добър късмет-заспива пак докъм 7. Вчера се случи чудо на чудесата- идвамата спаха до 8!
И аз напълно подкрепям мнението на Ласси  Peace За да реша, че се гъне от зъби, независимо че се скъсва да гризе и плюнкоотделя, първо пробвам 1. дали не е гладна/жадна, 2. дали не я боли ухо (щото много често се случва)-баткото ни донесе скоро от градината един вирус с ушебол, но хванахме навреме проблема без АБ, само с капки. А 39-40 градуса Т от зъби пък е май нещо толкова рядко, че клони към нула като вероятност.
Голди, а при нас бибата я взе котката (една улична, дето се разхождаше под терасата hahaha). Баткото беше силно пристрастен, бях му я оставила, докато излязат кътниците за успокоение, че такова вадене на зъби на никой не пожелавам и на себе си даже сега с Любина се надявам да е по-леко fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Та психически се подготвих как 2-3 дни ще реве до небесата, защото без биба не заспиваше изобщо. Той обаче 2-3 пъти сам си каза, че котката я взе и това беше. така че аз съм привърженик на залъгалките, особено при никнене на зъбки. сегашните са ортодонтски почти всички и не виждам къде и проблемът.

# 92
Здравейте малки и големи момичета и момчета!  Hug

Ние днес бяхме само 1 час навън защото е голям бахър, духа вятър и е 10 градуса  cold

ЛУРДЕС никакъв съвет не мога д ати дам, защото ние сме др крайност, заспива ме в 12 часа (в най-добрия случай), отделно от 3-4 дена се буди непрекъснато до към 3 часа и направо лудвам  ooooh!

За кекса, загряваме фурната, някъде към 1-2 пъти в седмицата  Crazy Party

Сисссссссссссееееее къде се изгубиии   nnnuu
Днес се обадих на педи уж за консултация- ама тя била грипава и чак в сряда, питах я за кръвните и урина, каза директно в Шейново да си ходим в лабораторията, което  е мн удобно, защото са почти през един кабинет с педи Wink Питах я за захранването (че вече взех да с епритеснявам откакто навършихме 7 месеца)  каза да съм спокойна, щом имам кърма, значи всичко е ок. Каза да и давам редовно, да не пропускам през деня да и предлагам, дори да изяде 2-3 лъжички само или да откаже не било проблем. Ама пък и аз хапвам спанак 2-3 пъти в седмицата да набавям желязо за Габа Wink

имам въпросче: Слагате ли бебешки възглавници в количката докато спи бебето, аз досега не слагах, нито в леглото нито в количката, ама от 1 седмица- две и слагам в количката, защото ми се струва че и е по-удобно да спинка. Вие как процедирате? newsm78

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 16:51 от Aquariel

# 93
Да ви похваля Габи  Party ей сега и дадох да опита грозде, много и хареса и изядохме една голяма чепка двете, аз и остъргвам на долните зъбчета а тя го хапва с кеф, после и изтисквах в лъжичка и пак го изяде. Има светлина в тунела  fingerscrossed #Milti  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
  • Добрич
Акварелче,ние сме още без възглавничка.Иначе много я уважава за игра Peace

# 95
И ние сме без възглавничка! Мисля още да е така, но докога ли? Thinking
Браво, че е харесало грозде Габенцето! Grinning Heart Eyes

# 96
Здравей ЛУРДЕС от нас бебе Деси и мама Гери Simple Smile.На мен чак сега ми остава време да пиша във форума,че с това маниче не ми остава много много време.Относно ранното лягане,ние също заспиваме така рано към 7 или 7:30 я капем и докато се нахраним става 8 и заспива.Сутрин се сабужда най-различно към 6 или 6:30 и в 5 ми е ставала, но се храним и продалжава да спи поне час.Вие като се нахраните не заспивате ли отново?

# 97
  • Стара Загора
Привет и от нас!

Ние също нямаме възглавница, я бибата отскоро я ползва за чесалка, но не я смуче. Същото важи и за ръцете, редовно са в усата, но не ги засмуква, а само си ги ръфа.
 Мирка, супер за гроздето...аз пък давах варена царевичка от КФС, много й се услади, не я бях виждала да яде нещо с такова настървение Simple Smile
Лурдес, за съжаление не мога да помогна за спането. По принцип Поли спи до по-късно (8-9ч), без значение кога е заспала вечер, обикновено я слагам към 9-9,30ч. Напоследък обаче взе да удря по една дрямка към 7-8 и после заспива към 10(без проблем за щастие).
А и да се похвалим, от няколко вечери си изкарва изцяло в кошарата и се буди най-много 2-3 пъти за цялата нощ newsm44

А за секса без коментар ooooh! Ако успеем да я свършим тая работа повече от веднъж за седмицата е просто супер Sick

# 98
Лурдес, и ние сме от тази порода. заспиваме към 6-30, и аз я будя към 7.30, после играем час, къпем се, ядем, и пак заспиваме до към 6 сутринта. Но тя не реве, а си играе и си чака ред. После пак яде, играе, после пак заспива за 1 час някъде.

# 99
  • Бургас
Акварел, Габка е страхотна с тия цветенца Grinning пу-пу-пу.
Възглавница не слагам, чудех се кога да започна, но майка казва, че и в градината не слагат възглавнички на децата Thinking
Сексът дето се вика и в нашата къща е мираж Whistling Или поне не е това, което беше Tired Кога ще си дойдат нещата по старому, идея си нямам Tired
Да се похваля, че Дима вече няма температура Sunglasses

# 100
Аз искам да попитам какво означава модифицирано нишесте в пюретата на ГАНЧЕВ .Прочетох че съдържат захар , пюретата на Ганчев и Овко ,нали уж нетрябва да се дава захар на бебета до определена възраст,тогава май аз нещо неразбирам  Thinking Thinking Thinking    .Благодаря ви за отговорие предварително .

# 101
  • Варна
Goldie браво на Дима, айде дано да няма повече тревоги около нея.  Praynig

magi уж не трябва да се дава захар, ама още в родилния препоръчват подсладена водичка. Аз затова засега смятам да я караме на домашни пюренца, поне знам какво й слагам.  Peace

без възглавница  сме и ние.

Невенка пък не смуче ни ръце, ни биберон (пу-пу). Има си любимо одеалце и си го събира пред лицето като заспива.

# 102
Бети спи с възглавница от отдавна, но в количката не слагам.
ИМАМЕ ГОЛЯМ НАПРЕДЪК С ЯДЕНЕТО
днес и дадох телешки бульон и това дете полудя.да първи път пещеше за ядене.нямах време дори да го пасирам а саМо го намачках хубаво.изяде всичко-имаше един картоф, малко морковчета, а сега вечерта и сложих и месце но го пасирах.
много съм доволна, че досега беше ад като дойдеше времето за хранене и
и така сега започвам да и давам каквото ядем ние само че ще отделя преди слагането на подравките.дано и занапред да е така добре както днес
и си спи супер
пак яде три пъти-11, 15, 19 чеса и ми се иска и малко мляко да пие че сега не знам къде да и го слагам това мляко.малко не върви във супа да сложа мляко
имам едиН въпрос-МОЖЕ ЛИ ДА СЛАГАМ НЯКАКВИ ПОДПРАВКИ В ХРАНАТА Й

# 103
Аз по въпроса за секса. Секс ли... къв секс, бе - newsm29 bambam fight jedi box Ей това заслужава!!! Не стига, специална салата от Бон апети му направих, разходих детето, прибрах другото и го заведох на рожден ден, междувременно изкъпах и малкото и прибрах (отново аз!) голямото от рожденния ден и оня неандерталец дървен ми държи тон- къде сме се бавили, досега!!!! #2gunfire Rage Rage Rage

Чавка ми е изпила мозъка навремето, да знайте, ей!!!

П. п. Извинете за гадния постинг....
Веси 1 мисля, че можеш да слагаш разни треволяци от типа на магданоз, джоджен и чубрица. Но само такива, които не дразнят стомаха.

# 104

Въпрос към майчетата, чиито деца най-общо казано ядат. Надявам се да има и такива Praynig Какво количество давате на бебчовците си- пюре, каша, попара кайто дава? Че моето момче уж му давам пълна доза, а като спра да давам лъжицата настава драма. Минава му докато скрия копанката, но определено си мисля че и килограм да му дам все ще си отваря устата и ще лапа.

И Кристея не е от най-ящните. Изяжда най-много цяло пуре на Хип 120 гр. или половин от големите (190гр.) Адаптирано изяда по 90 мл. Каша наивам 100 мл. вода и рядко изяда всичко. Лоша работа ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт