АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 441
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Хилоу мами!
Виждам нов спор се е заформил, браво, браво, да допълним бисерите на нашата италианска фамилия! Ми така е то, ако детето ти се буди през два часа, денонощно, с мъка яде пюрета, каши и тем подобни там полезни бълвочи и единственият "номер", който прави е упражнението мамо вземи ме на ръчички е съвсем нормално да се почувстваш мааалко кофти, сякаш си мама на идиотче (визирам САМО моето дете). Нищо, де, знам, че ще порасне и ще забравя тези моменти, но понякога ми идва в повече....
Между другото вчера София също стана на седем месеца. Също и Габриела, Дария на Т.Илиева и Бибобибо и Яни и Никола! Да са ни живи и здрави дечицата! Черпя Laughing

Акварелче, приемаш ли поздравче на патеричка? Твоето момиченце ми е много сладичко, защото малко прилича на София по усмивката (дано не се обидиш, че я сравнявам) Да си жива и здрава, много благословена и силна мама!
Приятен ден на всички ви!
Пу, още спя: Да са живи и здрави, всички празнуващи днес именици!
Да почерпят още и Ава и Еличка или най-малкото техните мами!

# 16
Ах, маскари, кога пък се преселихте в новата тема?

Сисе, ти си знаеш, ама...   bouquet

Честито на месечинковците и именниците!

Асю е добре, по-добре от преди и така... Голди, чакаме отчета Praynig

# 17
черпим, черпим beer beer beer beer

# 18
Верчо - да ти е жива и твоятя мила Ава!!! Само да те радва!!!
1. Верчо - абе къде ги тези незадимени заведения??? Аз миналата седмица бях в зала за непушачи, наистина до тоалетните, в която от 4 маси на 3 се пушеше - а ние бяхме с 2 деца и 2 бременни
 Shocked И като се оплаках на сервитьорката и я питах: "Ама това зала за непушачи ли е? Ами като пушат и тя става з апушачи !" - и сервитьорката ми каза: "Е,и???"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И така... Има един нов вегетариански ресторант (по-скоро като стерилна закусвалня) на цар Симеон 72 - Кринг. там НЕ се пуши. и в Кибея не се пуши - ама там идва скъпичко...

2. За Сф-анки - който не си е купил столче - аз купих Чиполино Гранд комфорт за 178 лв от Пигис - а днес открих същите за 143 лв в магазин Чиполино, на Тодор Каблешков, между бъкстон и България, до център Friends...само дето там продавачките са от този тип дето стоят на им-няма 10 см до теб и вървят с твоята скорост из магазина и те гледат като последния прошляк, който едва ли не ще им задигне всеки момент стоката...

Това исках да ви споделя...целувки на всички вам  Hug

# 19
  • Бургас
Мацки, благодаря за подкрепата Heart Eyes
Оказа се от зъбите, успях да я сваля до 38.5 Дано през нощта не се вдигне още повече Praynig
Цял ден си чеше долния венец с езика и от време на време пищи за около 20 сек. и спира Sad
За заведенията - обикновено посещаваме само две заведения, в които вентилацията е много добра и няма проблем с дима; дори дрехите не ми миришат на цигарен дим като се приберем. А въздухът в Бургас навън е в пъти по-миризлив и мръсен отколкото в тези заведения Sick
Бягам да я гушкам, че пак се разпищя Sad

# 20
Привет! Уфф цяла седмица се занимавам с болни деца  ooooh! а от как се скапа и времето ми помръкна и настроението! На всичкото отгоре ми направиха такъв " комплимент" ! Един колега дето не ме е ниждал 6 г. не можа да повярва че съм аз. И само вика - кво "младо хубаво гадже съм била"  Confused Е и аз не му се дадох като ме казох че имам 3 деца зяпна направо и вика- браво на мъжа ти! Ама ми стана много кофти защото кариерата ми е в пълен застой от близо 4 г.  Sad И така взех да мисля отново да я възобновявам / не че знам кога де ама си мечтая поне да изляза от "депресията"/

Аз не съм ходила на преглед след раждането, нямам и цикъл , нормално ли е незнам , но Ива от как се разболя мина на кърма и не мога да я накарм пак да прояде  Twisted Evil 

А като ще си хвалим гарджетата - моето се изправя на колене е лакти и се изтласква напред и лази. Вече я слагам на земята и големите много и се кефят! Не отбираме от "боц" и т.н. ама е рано още!

Ритка, не знам какво очакваш извън Б-я, ама ако искаме да се промени нещо тук трябва да се постараем! Аз мисля че най лесното е да избягаш а не да се опитваш да решиш проблема! И ми е много мъчно че интелигентните хора избират лесното и родината ни се пълни с ц...ни. Ако висчки които са извън Б-я се върнат ще се променят много неща! В това число са и сетра ми и брата на мъжа ми. Децата им вече не са Българи ... офф май яко ме е налегнала депресия

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 18:44 от veni-b

# 21
Мили момичета - мерси за всички поздрави за Елица!!!  Hug Не знам как се слагат опнези красиви картинки с торти и бонбони - ама вие нали сте на диета  Laughing
Голди, мила - не видях, че сте били зле...дано всичко вече е ОК!!!  Praynig
Сисе - мерси, мила, че ни правиш тез красиви теми!!!  bouquet
Ааа - ей сега показах колажа на таткото и той мноооого време търси Елица - припозна 1000 др априлчета - чак някои от вас вече са ми малко подозрителни  Thinking

Абв за какво пак сме спорили в миналарта тема, че не съм чела и май този път пропуснах Уна Спора Гранде:) (как е спор на италиански???)
ЦАлуфки!!!

# 22
Бини, водихме Боби на заведения лятото, когато имаше маси на открито, сега е студено.
Днес ходихме в Уго – на Ангел Кънчев и не беше задимено, избираме ресторантчета със зали за непушачи, ако се пуши и там, не влизаме и така. Не са много местата подходящи за бебета....

Дидиморке, аз лекар не мога да ти препоръчам, щото от зор заман отидох пак в клиниката на Мазнейкова и попаднах при дъщерята на всеизвестната. В интерес на истината останах много доволна, защото предопредих, че заболи ли ме, ще викам. И младата докторка беше изключително внимателна и съвсем подробно ми обясняваше абсолютно всичко, което прави и следва. Сега ще видим резултатите.

Реянче, за зъбките – точно така изглежда венеца. А като се покаже зъбчето, изглежда като косъмче на венеца.А Боби не искаше да яде цял месец – не само пюрета, а и мляко-голям зор беше (нали помните , че се жалвах много, заедно с Доли)

Голди, дaно дa изкарате спокойно тази нощ, а утре съм сигурна, че вече ще е по-добре

# 23
  • Бургас
Каква съм тъпа Embarassed Честито на месечинковците и на всички празнуващи на днешния празник  bouquet  bouquet  bouquet
Хелън, ми то изведнъж стана ooooh! Снощи имаше 37.8 и и дадох панадол, спадна и спа цяла вечер спокойно. Сутринта видях, че бузките и са зачервени и като я пипнах, тя гореше цялата. Премерих температурата - 39.7 преди сигнала на термометъра, защото тя не го изтърпя докрай, и луднах просто Tired Не можах да я сваля повече от два часа.
Дано наистина леко изкараме нощта и да избият вече тия зъбки Praynig
В тази връзка, сигурно сме коментирали, но аз пак да попитам Embarassed Как най-успешно измервате температурата newsm78 Имам два биберона с термометър с различни форми и не иска и двата. Единствено успявам да я излъжа с дигиталния под мишничката като притискам ръчичката и обикалям в несвяст апартамента Rolling Eyes

# 24
  • Пловдив
Голди, дано наистина е било зъбки  Praynig Под мишничката с обикаляне мерим  Peace
ritka, сори за любопитсвтото, но ми е чудно как така решихте да емигрирате (надали е само заради мръсния въздух) и защо точно в Австралия-познавате ли някой, имате ли идея какво ще работите...? Стана ми интересно (може би защото не познавам никой, заминал точно за Австралия newsm78). Ти сама каза, че и кариерата си почти сигурно оставяш, та доста неща ще се променят за вас... А за зъбките- и за при зор давам Панадол (хич не съм фен на Нурофена), но чрез проба установих, че Нурофенът действана Любина при болки в зъбките, а панадолът не. Така че пробвай, ако искаш.
Никито-аз не разбрах-хернията твоя или на малката е?

# 25
Емма,Дидимора, Стефинка  Heart Eyes  bouquet
Тук съм и чета Simple Smile

# 26
: Как най-успешно измервате температурата newsm78 Имам два биберона с термометър с различни форми и не иска и двата. Единствено успявам да я излъжа с дигиталния под мишничката като притискам ръчичката и обикалям в несвяст апартамента Rolling Eyes
С дигитален под мишничката / докато я кърмя/

Ейй днес съвсем ми се скапа настроението. Току що ми се обадиха за среща с колегите от университета другата седмица.... нито имам какво да облека... да не говорим че няма и да ме познаят с тия 25 кг! И сигурно всички ще говорят за кариерите си ... а аз за памперси!

# 27
Привет! Първо - Честит рожден ден на патеричка, Аквариел! Здраве, много любов и добър късмет ти пожелавам!!! newsm59  party023 newsm59
Честито и на днешните именници!
Голди, на Лили досега не се е случвало често да меря Т. Като се наложи меря в дупето или под мишничката. Стискам палци скоростно да се оправяте! Дано наистина да са зъбки.
Аз пък вчера говорих с педката за хемоглобина. /Момичета, благодаря за отговорите  Hug / Каза, че все още не е съвсем притеснително, но да започвам месните пюрета и да и купя пюре от черен дроб  Confused. И преди консултацията на 18-ти пак да ходим да вземат кръв в друга лаборатория.  Confused И ако пак е нисък хемоглобина ще пием капки и ние. А как ще ги давам тези месни пюрета, просто не знам.... Хайде, лека и спокойна нощ!!!

# 28
Верчо, внимавай с тия моркови! Много ни запичат нас. Rolling Eyes
Азвази, ооо, и Лидия се буди от много неща вече, не е като преди когато спеше доста по-здраво! #Crazy
Никито, дано да се оправиш бързо и това да не е херния! Praynig
Реяна, браво на каква честна продавачка си попаднала! Евала. Peace
Голди, ние взехме някакъв дето мери в ушите и на челото! Тя и това не търпи понякога, тъй че... Моля те кажи ми какво правиш при толкова висока Т??? Какво даваш за бързо сваляне??? newsm78

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 00:27 от ЛУРДЕС

# 29
  • Варна
: Как най-успешно измервате температурата newsm78 Имам два биберона с термометър с различни форми и не иска и двата. Единствено успявам да я излъжа с дигиталния под мишничката като притискам ръчичката и обикалям в несвяст апартамента Rolling Eyes
С дигитален под мишничката / докато я кърмя/

Ейй днес съвсем ми се скапа настроението. Току що ми се обадиха за среща с колегите от университета другата седмица.... нито имам какво да облека... да не говорим че няма и да ме познаят с тия 25 кг! И сигурно всички ще говорят за кариерите си ... а аз за памперси!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на всички празнуващи днес!

Вени, мила, стига с тия "размисли и страсти". Според мен трябва да си горда, че можеш да разкажеш, че за това време си родила три прекрасни дечица, които растат живи и здрави, и с което може би много от твоите колеги няма да могат да се похвалят. Каква по-голяма гордост от това, какъв по-добър начин за добро самочувствие. За кариера винаги има време и според мен точно сега е то за теб. Защото аз съжелявам че досега не съм родила вече две деца и да се отдам на кариера оттук нататък. Но като видя усмивката на това прекрасно детенце, което имам, ми минават всякакви такива мисли и се отдавам изцяло на нея. Така че, няма по-важно, по-истинско и по-прекрасно нещо от това да си майка, нито кариерата, нито парите - нищо според мен не може да се сравни с това... Така че горе главата  Peace Heart Eyes

Днес и ний взехме гърне на Малвина, пък ще видим дали ще влезе в употреба или ще си чака времето. Взех й също 4 нови кашички и един кус-кус на Плазмон, както и няколко нови плодови пюрета - на Ганчев и Бебевита, не съм ги пробвала досега, та ще видим. Оказа че обаче, че сливата не ни действа разхлабващо  Sad Ето ни:

Общи условия

Активация на акаунт