АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 433
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
еее, аз пък сега четох темата на ноемврийки 2008 - нали сега раждат там...и ми стана едно такова мииилно-милно...пък и едни такива много по-мили бяхме една към друга - много по-толерантни - добри, с една дума...
Вени - като видя човек, за който ми  домъчняло, и да е с 25 отгоре или отдолу - все ще ми е много мило да го видя!!! Ако той обаче се чувства кофти - тогава нещата ще са различни - така че, само от ТЕБ зависи, мила, как ще те приемат колегите...пък и както Алоказия казва - нали си имаш 3 съкровища...и няма да говориш за памперси - ОК??? Само на нас ще ни споделяш тук за акита, памперси и плодови пюрета...
Само да споделя, че както бях доволна от Бебевита - и онзи ден видях, че в плодовите пюрета Бебевита има захар - има едно напр., праскова+маракуя - то толкова сладко, че нагарча - и за какво са я сложили тази захар...

# 31
  • Бургас
Лурдес, при нас помогнаха ръкавички и чорапки напоени с оцет Peace
Хелън, и ноемврийките ще ги тресне ПМС-то, споко Mr. Green Аз пък мисля, че спорове от време на време са си здравословни и нормални, все пак сме различни характери Rolling Eyes

# 32
Добро утро!   bouquet
Влизам за да благодаря на всички, които ми отговориха /вкл. и на лични  Hug/. Разбрах къде се крие ключа за палатката, трябвало да си по настоятелен!
Хубав ден от мен!

# 33
Привет, аз пак ще "нахалствам", но наистина ме вълнува това: " А, днес щях да ви питам: Като водите децата по заведения, не ви ли притеснява цигарения дим? Защото тук има места за непушачи, обаче те са в общата зала с пушачите и ефекта е... "
копирам го от старата тема. .....
Хайде де, някой да ми отговори, имаше мами, които се похвалиха, че си водят бебетата по ресторанти!...да не изброявам поименно!

Честита месечинка на всички празнуваще бебета!  bouquet
при нас ериите за пушачи са отделно и не пускат бебета,бременни и деца до 18 год.така че с татето ходим на ресторатн,а той прибягва навън да пуши.но така или иначе при нас в шопингите не се пуши.сега в БГ незнам как ще е.......

# 34
Добро утро Simple Smile
Благодаря ви за загрижеността за хернията, дано да не е това, ама малко се съмнявам..боли ме ( не много ) от ляво, ниско, и точно там боли при ингвинална херния, а пък лекарите ( 2 бр.) ми обясниха, че може да е в начална фаза, и че при мъжете по-лесно се разбирало, има ли, няма ли. Но времето ще покаже, или ще се засили, или ще отшуми. Аз обаче вече ще съм много внимателна какво се пъна да вдигам и пр. Дано се размине, че се оправя оперативно Sad
Вени, мисля, че трябва много да се гордееш с децата си, а за работа-има цял живот време. Знаеш ли колко много от тези хора (отдадени на кариера) сигурно си мечтаят за деца (особено, ако биологическия им часовник е заработил) и искат да са на твое място. Иначе, аз те разбирам, защото и аз все се терзая, че нямам достатъчно опит (професионален), и че не съм още намерила Работата Wink ( а ти май имаш опит, така че си по-добре от мен )
За дюкана - добре ми звучи, само че аз толкова много месо незнам дали ще мога да ям...аз съм по-скоро сиренар човек. Но простата сметка е, че непосредствено след раждането бях в много по-добра форма, отколкото сега. най-нелепото е че сега например вече две (2) седмици не хапвам грам сладко или хляб, а не съм свалила нищо.
Днес малкото става на 7 м - ето една постна почерпка Simple Smile  Misc Baby Bottle - за бебетата, и  beer - за нас Simple Smile
да попитам : вашите бебета имат ли белег (от БЦЖ-то). Дари няма, и сега май ще ни имунизират пак, хм...
Приятна неделя на всички Simple Smile

# 35
Привет, аз пак ще "нахалствам", но наистина ме вълнува това: " А, днес щях да ви питам: Като водите децата по заведения, не ви ли притеснява цигарения дим? Защото тук има места за непушачи, обаче те са в общата зала с пушачите и ефекта е... "
копирам го от старата тема. .....
Хайде де, някой да ми отговори, имаше мами, които се похвалиха, че си водят бебетата по ресторанти!...да не изброявам поименно!

Честита месечинка на всички празнуваще бебета!  bouquet
при нас ериите за пушачи са отделно и не пускат бебета,бременни и деца до 18 год.така че с татето ходим на ресторатн,а той прибягва навън да пуши.но така или иначе при нас в шопингите не се пуши.сега в БГ незнам как ще е.......

като си дойдеш в Русе, ще разбереш как стои тук върпосЪТ! за съжаление, не е така.... Thinking

# 36
Вени, явно яка депресия те е тръшнала. Знаеш че с Мая се наложи да се върна  на работа когато беше на 3 месеца и да я оставя на детегледачка. Заради пари, а не от желание да направя кариера. Е, покрай парите и кариера направих, но толкова важни неща изпуснах, разбирах всичко от Мими. Тъжна работа. Сега съм се отдала на децата си  Hug

Иначе, аз не бягам, а просто заминавам. Пред 97 година бях в Националния студентски стачен комитет, все съм се борила за всичко, все съм си отваряла устата и все съм го отнасяла и то точно от хората заради които съм се борила. Напоследък всякакви надежди умряха в мен, освен това положението е още по-различно от факта че имам деца които имат нужда от спокойна и усмихната майка, а не от изнервена жена. Откакто се е родила Майчето съм пропуснала голяма част от хубавите моменти заради поредната разправия с някоя институция или поредната чута новина, не искам вече да изпускам тез хубави моменти. Искам да се наслаждавам на миговете с децата ми и съпруга ми, искам спокоен живот, искам да виждам усмихнати лица.

Само ще спомена последната случка, след като трафика се изнесе по нашия черен път, чаках 10 дни, държах децата вкъщи, не отварях прозорците и така докато един ден не реших да сигнализирам в общината. Сигнализирах, пратили човек, да високо замърсяване на въздуха ми отговориха. На въпроса ми какво правих отговора беше: "Е, 10 дни сте стояли вкъщи, ще постоите още десетина. Не излизайте навън и не отваряйте прозорците". Само за сведение аз съм от хората които са абсолютно точни, плащат си данъците до стотинка и насреща получавам това. Абсолютно безхаберие и незаконие цари в таз държава. Сегашния си статус за постоянно жителство в Австралия взехме 2005 година, е толкоз стига. Имах надежди, както казах обаче нещо не виждам светлото бъдеще вече.

Относно избора на държавата, ами Jul, нямахме приятели. Минахме много тежка 3 годишна процедура с явяване на изпити. Да се отиде там не е лесно и затова може би избрахме тази държава. За да стигне човек до там трябват знания, умения, упоритост и сме заделяли всяка стотинка за да си платим процедурата която хич не е евтина. Надявам се да не обидя никой, разни хора, разни идеали  Heart Eyes

Тежка тема подхванах, но ми стана мъчно като Вени ме нарече беглец. Точно мен, трудно мога да го приема Wink Вени, дано си ме рабрала миличка. Jul надявам се и ти   bouquet

# 37
  • Варна
Добро утро!

Честито на всички месечинковци! Да са здрави и усмихнати!

nikito1047 Към 10-тия месец се прави манту и ако резултатът е отрицателен, т.е. няма реакция, тогава се прави реваксинация с БЦЖ.  Peace Белегът няма значение.

за прохождането и аз знам, че е най-добре босичко - по терлици или чорапки.

veni-b няма се даваш, ей!  Hug  Hug  Hug И моята кариера сега е в застой, ама хич не ми дреме, толкова щастливо си прекарвам покрай децата. А и виждам, че и те го оценяват.  Peace

# 38
  • Добрич
Добро утро!

Ние нещо не спахме и съм smile3557 smile3556 #Silly....

Честито на порасналите бебоци!

Вени,я недей така!Аз минах по тая пътечка и не е хубава.Няма за какво да съжаляваш,един ден ще си благодарна на себе си за това,което правиш сега.А и какво по-прекрасно от децата?Предпочитам да сънувам наакани памперси и прекрасната му усмивка,отколкото два реда зъби,които да ремонтирам Simple Smile

Температурата мерим с дигитилен термометър в ушето.Мнооого съм доволна.

# 39
  • Някъде на път....
Добро утро!  Hug
Приятен почивен ден желая!  Hug

# 40
Голди, да питам ушичките гледаха ли ви вчера ? Урина пускана ли е на бебка  Thinking Аз си питам защото помня как Мая пищеше цяла седмица по нощите, вдигаше температура и аз си го обяснявах със зъби  Confused Оказа се отит и то след моята зъбна заблуда в доста тежък стадий  ooooh! Такава температура е характерна и за бактериалните инфекции на пикочните пътища. Не искам да те плаша, но понеже аз съм се лъгала и вече диагнозата "зъбки" я приемам доста трудно  Sick Днес как сте, имате ли температура ?

Мерим с ушен в ухото или с дигитален под мишницата  Thinking

За белега от БЦЖ, Мая нямаше, но след направено манту се оказа че има имунитет. Алекс обаче има, но доколкото ми е известно това не е гаранция за имунитет и пак се прави манту  Thinking

Cow, има детски пастет на Хаме, много е вкусен. Питай педката ако даваш вече хляб (глутен), можеш да мазваш на филии  newsm78 Дъщеря ми го обожава  newsm78

# 41
Добро утро   bouquet

ТеоиЛео естественно че приемам поздравчетата ти - благодаря  Heart Eyesи ти приеми мойте за месечинкаата ви  Heart Eyes  bouquet Не се обиждам за нищо, напротив, пусни една снимчица да я видя и аз малката ти принцеска София  Hug Hug Hug

Нанче душа и аз снощи не спах май двете ще плашим днеска хората  af Misc Ghost afwitch  Joy

Бъни радвам се че пишеш вече редовно при нас, внимавай пак да не зачезнеш че си имаме Класна и тя пише неизвинени  Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green За заведенията не ти отговорих, защото доскоро сядахме само навън, откакто стана студено не сме сядали никъде  Peace

вчера Габа изяде цяло пюре от манго на Семпер, което на вкус беше гадно, абе бебета, ходи ги разбери  hahaha

Голди радвам се че нее нищо сериозно, ох айде да избиват вече тия зъбииии  #Crazy

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 11:32 от Aquariel

# 42
  • Добрич
Ей,Акварелче ,не знам какво става ,що не спи това дете-дава симптоми че ще избиват зъби,ама в устата никъде няма наченки на пробив ooooh!

А пък "Анатомията на Грей"  ми е свръхлюбим сериал Heart Eyes

# 43
Добрютро на всички доспали и недоспали майчета с порасли и порастващи бебочовци!
Заведенията- тук в Добрич няма такива, в които да не се пуши и за това в топлото бяхме отвън а сега просто няма да сядаме.
За меренето на температурата- с живачен(знам че звучи страшно, но си остава най-точния) под мишничка, гушнати. За дупето...таткото не иска да пъхам по дупките на сина му нищо Joy Joy Joy
И ние нямаме белегче така ще чакам мантуту!
Ритка прекрасно те разбирам, но и съм сигурна, че все пак си наясно, че и там надали ще са цветя и рози- няма рай на земята. Аз самата съм мислила много по тези въпроси и извода до който стигнах е, че по всяка вероятност плюсовете и минусите ще са равни а все пак си падам патриотка. Може би ще ми се промени мнението занапред, но за сега още ме друса БГ- манията! Стискам ти много палци( имам само 4 де ама всичките ти ги стискам) нещата там да са по-приемливи за теб и за семейството ти!
Въпрос към майчетата, чиито деца най-общо казано ядат. Надявам се да има и такива Praynig Какво количество давате на бебчовците си- пюре, каша, попара кайто дава? Че моето момче уж му давам пълна доза, а като спра да давам лъжицата настава драма. Минава му докато скрия копанката, но определено си мисля че и килограм да му дам все ще си отваря устата и ще лапа.

# 44
  • Пловдив
Вени, по повод кариерите- като студентка имах една много любима преподавателка, която освен университетски кадър е и невероятно умна и добър професионалист. Тогава заемаше много висока длъжност, свързана с финанси, много добра кариера. Неомъжена, без деца. Та веднъж с нея на кафе като бяхме няма да забравя какво ни каза- Момичета, не правете мойта грешка. Сега, ако можех да се върна назад, първо 3 деца щях да родя, пък другото...
Ритка, разбирам те правилно, мисля. Аз по принцип съм рискова личност, но да узрея за такова решение с 2 деца  newsm78 Трябва да съм много сигурна какво оставям и какво получавам. Дано и ти правилно си ме разбрала в чуденето ми, наистина ви желая успех  Hug А какви са шансовете да работите там с образованието си?

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 11:55 от jul

Общи условия

Активация на акаунт