"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 718
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Зравейте на всички.
Искам да ви попитам как да си направя линийка на моете сладурче?
И въобще как да си сложа снимки и т. н.?
Ще ми бъде много приятно да ме включите във вашия клуб Simple Smile

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

# 166
Зравейте на всички.
Искам да ви попитам как да си направя линийка на моете сладурче?
И въобще как да си сложа снимки и т. н.?
Ще ми бъде много приятно да ме включите във вашия клуб Simple Smile

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Здравей, добре дошла!Виждам, че имаш вече линийка,
а какви снимки и къде искаш да ги сложиш? Hug

# 167
Здрасти,ами снимка на Мише искам да сложа в самата линийка и в профила,но нещо не мога да разбера от къде да ги сложа

# 168
БЛАГОДАРЯ ТИ. КАЧИХ Я ТАМ. Simple Smile

# 169
Шаменетче, ако наистина си убедена, че искаш да я отбиеш и си решила, че сега е моментът - ricinus communis 30CН по 1 през ден, 3-4 приема  Peace. Това ми е предписано от моя хомеопат, защото все още имам кърма  Embarassed
MUSIMI , добре дошла в отбора   bouquet
Ние сме си вкъщи  Sad, пак ушенце ни боли  ooooh!

# 170
Пак сме на антибиотик  #Cussing out направо вече незнам, утайката и е 80. Кажете момичета какво да правя, преди месец и половина пак беше на антибиотик.
Как закрепвате вашите деца?

# 171
Лелее, Еси супер фотогенично ти е момиченцето. Оглеждай се за някой конкурс за деца- ще го спечелите на 100% гаранция !

Лийче, да чукна на дърво, не съм имала такива грижи с Дани, нямам идея как да се помогне. Дани имаше една задна хрема и след капки някакви си там, специалист УНГ в ИСУЛ, му предписа по схема да пие:
1. Бронховаксон- 10 дни.
2. След него 20 дни почивка, но да пие доброто старо рибено масло, на капсули.
И така три месеца.

Но аз винаги препоръчвам да се посетят поне двама специалисти. Макар и да е объркващо в един момент.

Шемет, много добре те разбирам, но аз свалих гарда поради същите причини преди една година още..

Магеста какъв е този патриотично-героичен подпис. Каква вълна те е обхванала, моля ?  Crazy

# 172
  • София
Ох, lia, ужасно е това. Много целувки на Габка и направо не знам какво да кажа Cry Кураж и бързо да се възстановава Praynig
На Еличка  нА шамЕнет също много целувки, напатихте се с тия болести, дано да е за последно!

# 173
Здравей MUSIMI  Hug

Ще се радвам да се запознаем.  newsm53

# 174
Амели` Пулен, линка нещо не се отваря newsm78
lia25, много гадна работа са това антибиотиците, но ако е сериозно по-добре с тях, отколкото да стане още по-сериозно Sad. Моя приятелка ми казваше, че давала на детето си изкуствена коластра. Било като имуностимулатор. Друга дава чесън с мед newsm78. Абе незнам колко помагат, но ако решиш опитай Peace

# 175
  • Варна
МУСИМИ добре дошла  Hug

ох при нас вече е голям проблем заспиването! освен че не иска да спи сама а с нас на спалнята, много държи всички да си легнем заедно, и да я забавляваме поне два часа, или до пълно изтощение  Tired  вече сериозно ми лази по нервите  Close и понеже обикновено ние заспиваме преди нея, не помня от кога спя в поза регулировчик и ми е много тежко...схващам се и всичко ме боли вече  Confused а мъжа ми и той хич не е малък и за мен място не остава,понеже лежа посредата и двамата като се разперят познайте....
и мъжа ми все по-често си грабва чукалата и отива да спи в другата стая...той ходел на работа трябвало да се наспива....
а аз нямам нужда от почивка нали  Tired

# 176
  Grinning Здравейте на всички,много сте гостоприемни дет се вика.Благодаря ви

Ние бяхме с варицела и днес ходихме да ни преглеждат,да видят дали сме се излекували вече,всичко е ок и се успокоих малко.Но в четвъртък пък ще ходим на очен,май ще сондират едното оченце Sad.Миналата година и в двете оченца правиха сондаж,едното се оправи,а другото не и много се притеснявам..,ама какво да правим...като трябва да стане така...
Аз ви казвам чао за сега,че съм на работа и тук се мотаят.....довечера пак ще си попишем

# 177
Пак сме на антибиотик  #Cussing out направо вече незнам, утайката и е 80. Кажете момичета какво да правя, преди месец и половина пак беше на антибиотик.
Как закрепвате вашите деца?

Здравей Wink Както ти писах на ЛС ние сме на хомеопатия. При много висока Т давам Нурофен, а Панадол-а не го зачитам.
АБ за мен е само в много, много краен случай. Разбива бъбреците. Като цяло мисля, че повече вреди, отколкото да помага.
АБ не лекува проблема. Облекчава състоянието временно, подтиска проблема и той се появява пак по-късно. Да не говорим,
че предизвиква и отключва алергии..  ooooh!

# 178
 Здрасти MUSIMI  Добре дошла в нашите редици.  Hug
Лийче, мила не се кахъри за антибиотика. Понякога е по-добре с него отколкото да стане по-голяма беля.  За подсилване на имунната система мога да ти предложа да даваш рибено масло както и Поли е казала. То съдържа ненаситени мастни киселини, които подпомагат развитието на имунната система. Аз допълнително всяка вечер след ясла правя обилна промивка на нослето на Зори със сребърна вода. Тя представлява колоиден разтвор на сребро и има силно изразено антибактериално, антивирусно и анти...прочие действие, а в същото време не е токсично ча човек   Grinning. Две седмици много стриктно го правих и нямаше проблем. На третата седмица си седнах на ушите и в петък вече бяхме с кашлица  Embarassed Нашата педка каза, че сребърната вода е добра за профилактика, особено срещу по-слаби инфекции. Разбира се при сериозна инфекция няма да помогне, но пък каза, че поне забавяла малко процеса на разболяване. Аз лично от петък я атакувам девойката и с по една ампула сутрин и вечер витамин С. Както Дидето ти е казала можеш да даваш и коластра (от продуктите на Аквасорс). Нашата педка твърди, че имала добър имуностимулиращ ефект, но понеже Зори е с алергия към кравешките работи и не давам.
Ние днес бяхме на преглед. Педито каза, че сме имали много стабилен отток на сливиците, но вече преминавала работата. Аз обаче вече на два пъти правя нещо, което не знам дали е редно, но пък за втори път МАЙ помага. В неделята изцедих и малкото капки кърма, които са останали в мен и й дадох една чаена лъжичка. И още от понеделник нещата са дооооста по-добре. И при предното разболяване пак така се получи. Само не знам дали си въобразявам или е някакъв съвпъдък.

# 179
  • Варна
MUSIMI пробвахте ли с капки Oftaquix ? ако не сте пробвайте , Лора се оправи за два дена  Peace 

аз се опитвам да прая бронхит пак.. точно сега ми трябваше...за 5 дена смених 5 болести, баси случая  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт