Една свещичка весело гори, за деня рожден на НОЕМВРИйчето искри

• 13 027
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Еми, Роси какво да ти кажа - патката си е патка  newsm57 / няма патица в картинките /. Аз хем погледнах първа страничка сутринта, но мернях някъде за лилито и нали говорих ме за калинките на неделя и....натам ти е ясно. И признавам си без бой - поне половината пъти не гледам първа страничка  Blush.

За РД-то няма проблем само Цецето да даде пак инфо за точния адрес.
Като оправя Нина ще ви нагледам пак - може и снимчици от на Митето РДто да кача .

ПС Лия, сега видях - добре дошла при нас. И ние сме тогава - 23  Laughing. Дай малко инфо за вас.

# 16
  • София
Ехо.

Тъкмо мислех да заформя един голяяяяям пост, и Василия взе, че се събуди. Насрана при това. Абе на вашите деца мирише ли им акото като на мойта балеринка? Откак тръгна на кухня и яде храна като за големи, направооооооо.....
съм обгазена  Sick Sick Sick

Е няма да мога да пиша, пускам и после ще пиша пак. Тоя пост го чопля от 1 час, че и кекс направих през това време  Whistling

# 17
  • София
Да кажа и аз, че днес малко съм се изказвала  Mr. Green. Мишееееееееее  ooooh!, много при това и без да сме на кухня. Аз и готвя , както казва една приятелка - човешка храна .

Имам и аз въпросче - към мамите шофьорки е отправено запитване : как возите децата - облечени с якетата или без? Говоря  за по-студените дни, когато сядайки в колата е зинзибар , а след 10 мин става баня.
Аз я оставям - ако е мн студено - с якето и не пускам парното. Иначе нося якето и непосредствено преди слизане се обличаме. Но с тези тесни ръкавки вече е доста сложно...

# 18
Набързо само да честитя именния ден на всички малки и големи!
И привет на мама Лиалиа

# 19
  • Варна
Честит имен ден на малки и големи!

За повече нямам време  Confused

# 20
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕНА НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ - МАМИ, БЕБОЦИ И ТАТИТА! Hug

Днес - натоварен ден, сутринта малко по магазините семейно, после на Метро със Светльо, готвене-мотвене и деня мина. Радвам се, че обечките ви харесват. Heart EyesНеразделна съм с тях. Flutter И в този дух - Кате, толкова хубав подарък имаш, че ако на мен ми бяха подарили нещо подобно щях да се скъсам да рева. От любов. Heart Eyes

Мами, за срещата - ако се организирам да дойда кой ще ме поеме в неделя да ме заведе до Петлето? Flutter Mr. Green Светльо май няма да дойде, ще е на тийм билдинг (ех, че завъртяно име за най-проста запивка с колеги Laughing) и аз ще спя у една дружка. Айде ще го мислим, има време. Wink

Дескаа, айде сега нека си пукна от любопитство коя е таз мама дето сме й толкоз скучни. Crossing Arms Ми тя ни е изтипосала някъде си, ние тука жалим ника й Naughty Айййдеее, казвай!! Mr. Green

Утре ми е работния ден. bowuu Сигурно ще ви нагледам чааак вечерта. Айде лека! Hug

# 21
  • София
Дита с какво ще дойдеш - кола, автобус, влак? Аз съм на входа на София от Пловдивската магистрала и предполагам с Роси и Сашо ще се чакаме някъде на Цариградско шосе.

# 22
Кате, аз ще дойда в събота още и ще спя у моята приятелка. Като разбера точно къде живее ще пиша във форума да ме упътите как да стигна до Петлето. Wink

# 23
Ох, не мога повече  Tired Изтекоха ми очите да търся коя е въпросната мама  Sick Прегледах последните 4 теми. Дес, Арабелка, моля ви не ме измъчвайте така  Praynig  Mr. Green

Да ви покажа Лилия колко е изпълнителна:

http://www.vbox7.com/play:7c34bd88

http://www.vbox7.com/play:79299323

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 21:48 от Роси_

# 24
Oхх , каква съм шматка... ooooh! Забравих да ви благодаря че фигурираме и ние във вашето списъче.   bouquet

# 25
Лейдибейби, ми ти си си наша мама, как! Hug

Роска, аз разбрах коя е. Wink Айде викайте ми и на мен Поаро, Дю-дю, Инч хай.... Joy

# 26
  • София
Дита, предлагам сделка - аз изнамирама Петлето - ти пращаш ЛС .

Praynig иначе няма спане таз нощ.

# 27
  • София
Ейй, голям клюкарлък ви е налегнал тая вечер!  Joy

Василия вече е паркирана в леглото, ама като я гледам и слушам, май няма намерение да заспива скоро. Аз си спретнах едно кексче и ще зяпам филм. Нещо нямам мерак за писане много, ама ще ви чета тука какви ги творите.

Арабела, права си за честитките, признавам си чистосърдечно, че когато някой е честитил преди мен, не винаги си правя труда да се връщам на 1-ва страница, за да видя дали не е изпуснат някой. Инерция, какво да правиш.

Дита, ш'тъ опрайм бе, няма да останеш непроводена до Петлето  Hug Само кажи къде ще бъдеш и ще се разберем, в зависимост от това кой е най-близо  Peace

Ето ви сайта на клубчето - http://petlence.com/, там си има и адрес, и всичко. С БГ-мапса ще се оправите  Peace

Леле, аз се чудя защо толкова студено ми стана, а Василия пипала дистанционното и пуснала климатика на студено  ooooh! Между другото да питам, с чорапи ли ви спят децата? Аз Василия я оставям да спи по боси краци. Много се отвива, но като й пипам крачетата, все са топли уж...

Арабела, ти беше питала за месото. Ами тя откакто е на кухня всеки ден яде месо, защото едното ядене винаги е месно. Друг е въпросът колко месо има вътре, но има все пак. Преди да почнем ДК ядеше през ден и хемоглобинът си й беше супер. И аз събота и неделя й готвя с месце. Тя много налита на мръвка, на майка си и баща си се е метнала  Laughing

# 28
  • София
Цеце / явно съм дежурна тази вечер  Blush /, ние сме в къща и климата е различен, нищо че сме с изолация. Та лятото беше босичка, но в тънко чувалче, а зимата е с чорапки и пак в тънко чувалче .

ПС Разгледах адреса - за не каращите ежедневно в Сф - не се стряскайте от картата - много е лесно за намиране и обесняване  Peace. Ул Орел е от Кошарите като се тръгне за Хладилника третата в дясно. Може да се влезне и от ул Сребърна - по Козяк  ( улицата покрай парка )и 4 тата в дясно е Орел.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8ed188694643a5928a4924a1508e7b … p;ix=41&iy=28

Дано не ставам досадна вече

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 22:40 от katiousha

# 29
Здравейте милички,

Пак да хвана последния влак

Честит Имен ден на Михаела на Верик и на Ангелчо на Бакси! Пожелавам им много здраве и с гордост да носят имената си!
Лейдибейби нека бъдат живи и здрави и именниците в твоето семейство! Много се радвам, че малката принцеса е по-добре. Пожелавам ви търпение и скоро да сте заедно Heart Eyes
Гале,честит празник и на твоята майчица! Много здраве и късмет!
Ванилия да е жив и здрав и твоя именник!
Дано не съм пропуснала някой, но пожелавам всички празнуващи днес да са здрави и щастливи!
Честит Рожден Ден и на порастващите днес дечица!

Арабела за хемоглобина аз преди съм правела справка в този сайт:
http://www.diagnostika-sofia.com/analytics-listing-detail.php?ck=165
Имаше и още един чужд, много по-подробен, там стойностите бяха по-високи, но нещо не успявам  да го открия Sad Аз продължавам да редувам месо с 1/4 жълтък, но аз си приготвям храната и слагам към 40г. Месото в манджите от ДК и според е по-малко и не е проблем да се дава всеки ден.
Ели как мина празника? Ние пък празнувахме снощи, Васето беше малко кисел вчера, въпреки че си беше поспал през деня, но според мен се побърка от всичките играчки, които получи и от многото хора:crazyeyes: Ще пусна снимки като ги кача и чакам да видя и вашия празник Grinning
Роска,  честито ви едногодишно домуване Grinning Още дълги години щастие заедно ви пожелавам и много ЗДРАВЕ! Лилия е голяма сладурана и много послушна Heart Eyes Laughing

Целувки и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт