Една свещичка весело гори, за деня рожден на НОЕМВРИйчето искри

• 13 032
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Юлче това доказва моето мнение че когато децата са с малка разлика е по възможно да не се прояви ревност.
Инъче разбира се че и моите се дърпат и карат. Отдавна Гого е по силният и надвилият в игрите Laughing При нас по често проблема е не че му взема играчките, той знае че ако не иска Гого да пипа нещо, може да си играе с него само когато Гого спи, а че му разваля игрите, например кулите които страшно много обича да стои с конструктори Grinning

# 241
Честит Рожден ден на дамите Ивче, Александра, Маги, Лиленцето и на единствения днес кавалер Митко! Страхотен празник, много здраве и детски усмивки им пожелавам. На Алекс бързо оздравяване  Hug А на невероятните майки Сладурка, Ви, Роската, Азаде и  Скреч по един букет:
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ели=== снимките са страхотни, Мария не я познах- все така красива, но много порастнала и променена Heart Eyes
Юлче нашата е комбинирана и има едно покривало отпред само за крачетата, не съм пробвала как седи сега, миналата зима го слагахме, тогава беше само легнал. Ще разгледам в магазините.

# 242
Да растат живи и здрави и щастливи деца и мама и татко много да ги слушат.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 12:43 от Luchka

# 243
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug
Да използвам, да честитя докато Влади спи, че и днес се очертава натоварен ден, съдейки по сутринта Rolling Eyes

Честит рожден ден на Ивче, Лили, Алекс, Маги и Митето! Да растат здрави щастливи и умни дечица!

И ние сме с една количка. Няма покривало за крачката. Имам едно порт - бебе, което ползвах предната зима и е доста голямо - цялото бебе влизаше вътре. Сега мисля да го използвам от кръста надолу. Аке не става има специални такива за моята количка - Jane. Гледала съм и подобни на Quinyи едни по-евтини на Джордани / това ме мързи да го пиша на латиница / . Майките с които съм разговаряла са доволни. Само не знам с обувките как ще процедираме.  Rolling Eyes

Аз също не съм фен на спанака, броколите, копривата и тем подобни. Малкия ги яде, защото от кухнята ги готвят. Ще ме е яд обаче след време, когато почне от нашата манджа да си хапва и аз като не готвя такива неща, понеже никой не ги яде, и Влади ще  се оттучи.  Confused Уф че сложно го написах  ooooh!

Публикувам, че се събуди.

# 244
  • На тиха улица
Здравейте, момичета  smile3525 smile3525

Благодаря за пожеланията към моята
Маги  newsm32 и мен    animal085 . Нека всички дечица да са живи и здрави и да растат щастливи и обичани   bouquet

newsm59  party023 newsm38  ura dance newsm18

# 245
Вале, Симоната ще му готви на Влади, бе Mr. Green Ние сме луди по тия зелении и ще я науча да ги приготвя.  chef

Цяла сутрин у дома, изпях си репертоара 1000 пъти, обиколихме къщата още толкова, извадихме всички играчки ooooh!... ами 3 такива последователни дни??? Shocked Сега гледам, че напича и като се събуди ще излезем, макар и за малко. Simple Smile

# 246
  • София
Честит 1-ви Рожден Ден на прекрасните деца Ивче, Лили, Александра и Митко! Нека Пътят им да е лек и весел, да са здрави, много жизнени и щастливи!

за трите принцески                     и за малкия мъж

Весел и незабравим празник на тях и на страхотните мами Сладурката, Роси, Ви и Скреч!

Азаде, да ти е жива и здрава Магито и на теб! А ти се разписвай по-честичко!

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 14:16 от Цецето

# 247
  • София
Ехааа, колко сладки рожденничета си имаме днес  Laughing
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВИ НА СЛАДУРКА, НА ЛИЛИ НА РОСКАТА, НА МИТКО НА СКРЕЧ, НА ВИ НА АЛЕКСАНДРА И МАГИ НА АЗАДЕ

За на техните нежни и красиви мами:
[/glow]

Роси, просълзи ме, мила, наистина.Даже в тоя момент влезе шефа и ме пита какво става, а аз как да му кажа, че ме е разплакала Роската   newsm51

Ванилия, точно като самодива си те представям /тях си ги представям като теб, де, че нали не съм виждала  Mr. Green/.И аз не обичам да се подстригвам и дори да ми вземат 1 см, после мрънкам един месец колко е некадърен фризьора  Joy /да си я опъна е друга работа  Wink/.А убийствено червена голяма чанта си търся от 2 месеца, но още не съм си я видяла /гледай как ще си поръчам една по Цецето като дойде  newsm47-забравих да я питам за какво ми е сърдита  newsm78/.Мисълта ми тече по-бързо от писането и си я губя понякога  Mr. Green, ама да питам, късно ли ми е за Жока  Wink

Скреч, толкова ми липсваше  Hug, радвам се, че си дойде, веднага се усети  Wink.Ще измислите варианти, не се притеснявай   bouquet

Дита, ти си убийствена направо newsm10 newsm10 newsm10, а тази рокля е супер.Задължаваш се от днес на седмица да ни пускаш поне по една снимчица  Laughing

Галакси, теб си те оставих за десерт /леле, как ми се яде вече нещо сладичко  Embarassed Embarassed Embarassed/.Сигурна съм, че ти отива и тая техно рошава прическа, давай да те видим   love001 /не знам защо, предтавям си те и с ония очила закачливите  Wink/.Вчера вървях след една мацка, дето много приличаше на теб, тя потичва, аз след нея и накрая викнах Галеее, а гледам по-напред да не ме помислят за луда.Не беше ти, де, а много ми се искаше /а и вчера бях особено хубава и можеше да ме видиш така  newsm03/

А, писала Цецето: Цеценцеее, защо си ми сърдитичка  lovekiss

# 248
Таш, ти си луда... Joy Галеее, значи, а... Joy ох, ще си събудя детИтУ от смях... Joy Hug Hug Hug

# 249
Привет мацки  Hug
О,тука времето е мн приятно,като чета при вас,че е гадно ужас,ама тука от сутринта се усмихва слънчо  Sunglasses Бяхме ние на разходка,гонихме гълъбите в парка,нахранихме се и вече нанка детето,а аз седнах да попиша малко  Wink Все още я е страх да се пусне сама,но снощи е направила 3-4 крачки сама и много ме е яд,че точно в този момент аз приготвях масата да вечерям и изтървах момента  Crossing Arms Пристигнаха и дрехите от Ла редут,много са сладурски  Flutter
За количките ние сме с комбинирана,като е по-хладно мятам и чувалчето отгоре.За сега друга не смятам да взимам тази си ми е удобна  Peace
Прясно мляко аз така не съм и давала да пие,но тя е на кухня,така че си яде редовно,а кисело 1-2 пъти и дадх,но не беше особено възхитена.За сметка на това всеки ден си хапва "Данонино" с охота  Wink
Спанак яде,преди и на пюре и давах,а сега в кухнята горе-долу всяка седмица им правят.Броколи е яла преди само на пюре ,аз обаче много ги тача и си мисля тия дни да си и дам от мойте да си ръфа  Mr. Green
Плодове по принцип обича,но на последък и давам предимно банани  Embarassed Иначе портокали съм и давала,а като виши по-малка много обичаше и лимони да яде  Crazy
Къпем я в нейната си ваничка,нямаме ние вана,а и банята ни е малка.Но смятам като проходи стабилно да я къпя в банята на душа  Rolling Eyes
Омазнявам я след баня с лосион или мляко за тяло.В началото взимах на "Мустела",а после на "СебаМед".Сега използвам предимно но "Чико".  Simple Smile
Зъбките все още не и ги мия,има 6 зъбчета но някои са още малки.Смятам като и излезнат повечко,тогава да започвам  Laughing
Мадхен   Hug от мен
Абе Дианчето къде се дяна  Rolling Eyes някой знае ли нещо за нея  newsm78
Дита много си хубава на снимката   bouquet
Гале не се коси за косата,ще порастне,а и нали знаеш,че на хубавите хора всичко им отива  Wink Пусни ни снимка да те видим
Сем поконата е много хубава  Heart Eyes
Скреч радвам се да те "видя", липсваше   bouquet
Ви,дано малката рожденничка бързо се оправя  Hug
Мергииииии,къде си пиле-шарено  newsm78
Хайде стига толкова,че стана много дълго  Mr. Green

# 250
 newsm59Честит рожден ден на порасналите дечица Лили, Ивче, Митко и Александра!   ura Да растат много здрави и да имат прекрасно детство.
Весел празник на техните семейства днес!
  party006

# 251
Ехоооооо,къде сте всички  newsm78

# 252
Здравейте пилетааа  Whistling Hug Crazy

Аз съм мома Хангличанка и понеже вчера не ми се получи разнообразието с прическата, та ходих да си купя ботушки , най-накрая, много си ги харесвам.Оставих малкото на свекървата и тичнах по магазините, 1-я в който влезнах и си ги харесах, че не са и скъпи, естествено, не са ест.кожа. за 62 лв., ама са точно това което искам.
Прическата е добре, поздравява ви специално  hahaha, а аз днес само се оглеждам по витрините и търся погледите на минувачите, ама никой не ме зяпа, поуспокоих се, че не съм като идиот в главата.Една дружка дори не забеляза че съм стригната, каза че било "яко фешЪн"  Laughing Снимка, няма да ви пускам, че да не развалям имиджа си, дето съм изградила... Simple Smile

Ви - съжалявам за проваления РД на малката.Времето е ужасно и така става, но бързо ще сте отново здрави и ще наваксате изпуснатото.
Ванилия- това не е вашият апартамент, отказвайте и дано скоро дойде вашето гнездо. Колкото до фризурите и посещаването в салони, з амен това е страхотно забавление и релакс, ама не ми с еполучи вчера нещо Simple Smile Коса е дето викате, ще порасне за 2 -3 седмици, ей го де е,.....  Shocked newsm78
ТАШШШШLaughing Laughing Laughing аз бях, ама не се обърнах, шегувам се де, как няма да се обърна,а и нали целия форум на "БГ мама" ще знае че см в Софийско този ден, за теб и през пустинята ще мина. А да знаеш че ми става лошо от жегите, че да си наясно с какво ще се боря.Такава скица си,че 2-ра няма, Скреч и тяе  от този род хора, с изтънчено и много приятно и забавно чувство за хумор.   bouquet  bouquet  bouquet

# 253
Куку!

Ние сме у майка ми,Симона е пощуряла колкото си щеш, ама като не сме идвали отдавна и играчките тука са й нови, интересни, искавсичко да види, ходим само след горката котка, абе шоу. Mr. Green

Ейй, благодаря ви за хубавите думи за моята персона, то малко изпросено дойде, ама на мен ми харесва да чета колко съм прИкрасна. Grinning Ама на тази снимка имам леко преса, гримче, на 3та ракия съм Whistling... трябва да ме видите в парка с дънките и маратонките, насмотаната коса и без капка грим и тогава ще сиговорим. Mr. Green

Гале, айде честити ботушки. Да си хопкаш, да си тропкаш със здраве.

Софи, честити крачици на Таничка.

МНого ми е трудно тука на лаптопа, без мишка, уууу мноо гадно Mr. Green

# 254
  • София
[ аз бях, ама не се обърнах, шегувам се де, как няма да се обърна,а и нали целия форум на "БГ мама" ще знае че см в Софийско този ден
да де, ама те заподозрях, че си искала да дойдеш в София на спокойствие и затова ни казваш, че няма да имаш лаптоп и ала-бала   smile3534  Embarassed Embarassed

Снимчице, какво става със зъболекарската намеса /не знам как да се изразя по-меко/, че бая страшничко ми прозвуча.Да стискаме ли още палци  Hug

Биси, пиши на Медхен как намери време за любовник с две деца, а на мен-как намери любовник  Joy Joy -шегичка Mr. Green.Браво за килограмите, ей как искам така да става без нищо  Crazy

Юлче, много обичам да те чета, пишииии  Hug.А сега, за да ни комплексираш, показваш и колко добра готвачка си, нали  Wink.Аз пък мия коридора всеки ден  smile3534

Нещо се поуморих и ми се прибира вече.Не че много ще си почина у дома, чакат ме на нисък старт баба и бебе  Mr. Green.Милото ми детенце, като започва да се стъмва, той само вика "ела, ела, мама", тя маман го е научила, но така ми става мъчно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт