Инъче разбира се че и моите се дърпат и карат. Отдавна Гого е по силният и надвилият в игрите
А на невероятните майки Сладурка, Ви, Роската, Азаде и Скреч по един букет:

... ами 3 такива последователни дни???

/да си я опъна е друга работа
/.А убийствено червена голяма чанта си търся от 2 месеца, но още не съм си я видяла /гледай как ще си поръчам една по Цецето като дойде
-забравих да я питам за какво ми е сърдита
/.Мисълта ми тече по-бързо от писането и си я губя понякога 
, радвам се, че си дойде, веднага се усети
.Ще измислите варианти, не се притеснявай 
, а тази рокля е супер.Задължаваш се от днес на седмица да ни пускаш поне по една снимчица
/не знам защо, предтавям си те и с ония очила закачливите
/.Вчера вървях след една мацка, дето много приличаше на теб, тя потичва, аз след нея и накрая викнах Галеее, а гледам по-напред да не ме помислят за луда.Не беше ти, де, а много ми се искаше /а и вчера бях особено хубава и можеше да ме видиш така
/

Бяхме ние на разходка,гонихме гълъбите в парка,нахранихме се и вече нанка детето,а аз седнах да попиша малко
Все още я е страх да се пусне сама,но снощи е направила 3-4 крачки сама и много ме е яд,че точно в този момент аз приготвях масата да вечерям и изтървах момента
Пристигнаха и дрехите от Ла редут,много са сладурски 

от мен

Пусни ни снимка да те видим 

, а аз днес само се оглеждам по витрините и търся погледите на минувачите, ама никой не ме зяпа, поуспокоих се, че не съм като идиот в главата.Една дружка дори не забеляза че съм стригната, каза че било "яко фешЪн" 
Коса е дето викате, ще порасне за 2 -3 седмици, ей го де е,..... 

Ама на тази снимка имам леко преса, гримче, на 3та ракия съм
... трябва да ме видите в парка с дънките и маратонките, насмотаната коса и без капка грим и тогава ще сиговорим.

-шегичка 
.А сега, за да ни комплексираш, показваш и колко добра готвачка си, нали
.Аз пък мия коридора всеки ден