Една свещичка весело гори, за деня рожден на НОЕМВРИйчето искри

• 13 032
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ели,   smile3555 smile3555 smile3555 "Зло да те забрави" както казват бабите, ама не успях да пиша вчера  Embarassed.

Честит рожден ден на момичето ти, жива, здрава и много щастлива  Hug

# 256
... трябва да ме видите в парка с дънките и маратонките, насмотаната коса и без капка грим и тогава ще сиговорим. Mr. Green ...

Оправдавай се ти, оправдавай се.

Аз пък мия коридора всеки ден  smile3534

Мммм таковата, ела да измиеш и нашия  Mr. Green Тя Приказливка така и не ми сподели каква е малката й тайна как кара мъжа си да го измие  Crossing Arms , поне ти се съжали над мен. Ще ти сготвя и да се подкрепиш, като приключиш. Пържолки с мед и соев сос примерно. Къци, къци  Mr. Green

# 257
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ, ИВЧЕТО, МИТКО И АЛЕКСНАДРА! МНОГО УСМИВКИ, БЕЗГРИЖНИ ИГРИ И ЛУДОРИИ!

Ще се опитам утре да ви прочета и да пиша повече.

bouquet

# 258
Честит рожден ден на порастналите бонбони Ивче, Лили, Александра, Маги и Митко. Пожелавам и да са здрави , умни и щастливи. А на тяхните майки , да ги слушат. Mr. Green

Ние още два дни трябва да сме на антибиотик и тогава може да говорим за изписване. Но края му се вижда (да не чуе дявола). Скоро ще си гушкам малката принцеска. Heart Eyes

# 259
Юлче, волско търпение, магарешки инат, и гледам по възможност като минавам по коридора да гледам в тавана  Wink

Лейдибейби стискам палци по-бързо да гушкаш малката принцеска.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 18:11 от Приказливка

# 260
Значи съм на прав път  Mr. Green

Лейдибейби, много хубави новини!

# 261
Здравейте мили мами.Не съм влизала от 2 дена и много имам да наваксвам.Много се радвам че макар и замалко имам възможност да съм с вас.Много сте готини и искрени всички.Честит рожден ден на всички малки сладки ангелчета новонавършили годинка и на всички попорастнали душички!Бъдете здрави щастливи и много послушни!
Ние в къщи 2 дни залягаме над домашните с баткото и нямаме време да четем и пишем ама какво да се прави в първи клас е така.
Мацки не ви ли се прияжда като гледате тези вкуснотии мен направо ме преряза корема леле супер са!Вкуснотии!Браво на вас!
Гита така е при баба всичко е супер само  по малко да ги лигавят цина няма да имат.
А за дънките и косата си е така я  - рядко е да имаш време да се пооправиш и ако го имаш всички мами се чудят какво ти е!
Хайде много целувки от мен на всички празнуващи и на всички който са в очакване на празника!Аз отивам да проверявам домашни и се надявам да ми остане време довечера да си попишем! Simple Smile

# 262
  • от Луната
Честит Рожден ден, Ивайла, Александра, Лилия, Маги, Димитър и момченцето на Vessy80. Бъдете здрави и много щастливи дечица!

Ние сме болни, пак тоя гаден летен вирус с разстройство и повръщане. За трети път я хваща милата и пак не иска нищо да яде smile3518, но ме успокоява това, че поне не е омърлушена, а си е жизнена и раздава усмивки smile3521
Айде ще бягам, че половинката се прибра и почна да мрънка, че нямал време и той да си поцъка Mr. Green

# 263
Ддддзззааааааакккккккааааллллааааааа  hahaha Laughing Grinning

Вече мога да се похваля, че съм в покоите си и с лаптопа на крака чат-чаткам.
Днес си починах, с удоволствие си играхме с мъничкото като го доведе майка ми, дори и да ревеше, щях да съм спокойна, ама днес си купих ботушки, поразтуших се малко и ей ти.
Сега всички по леглата и ще зяпаме простотии.Поне аз де. ББ4, Денсинг старс и т.н,

Юлче- Таш - аз ако съм в настроение и Ники не ходи на всякъде и да цапа с лапички,
 мия коридора по  2 пъти на ден  hahaha hahaha hahaha
 Ама това моето си е спешен случай.Юлче - иначе аз в Сф знам къде живееш и ако си намерим жилище в близост смятай,че съм готова да идвам и да ти тръкна коридорчето за едни тЪквизи пРъжолкиии и т.н и т.н, спанак със сирене и прочие, немаш проблеми. Crazy Crazy Crazy Mr. Green
Лиа - успех с домашните, а истинското ти име как е?
Жу - чакаме си те, дано успееш де. Peace Peace Peace
Сонче - четеш ли ни, значи ще видиш, че ми липсваш мила Simple Smile
Лейди - сссусууспппперрррр!!!Айде да минават тези 2 дни и..... ще чакаме със затаен дъх.
Софито - честити ви няколко крачици - не се коси заради това, че не си присъствала бе, това ще гледаме от сега нататък.
Верик - 3-ти път ли?  #Crazy #Crazy #Crazy, дано мине бързо.Че от къде го прихваща бе гадния му вирус.Знаете ли?

# 264
ГАле, аз те знам, ти си мой човек. Таш забягна след учтивата ми покана  Cry  но ти също си помисли. Офертата с пържолите си остава непроменена.

# 265
Честит Рожден ден на прекрасните дечица - Ивайла,Лилия,Александра,Маги и Митко!Здрави и много усмихнати бъдете душички златни!

За всеотдайните мами,дали живот на тези съкровища:

# 266
Ехооо, къде сте бе ? Написахте ли се вече  Mr. Green Ние приключихме с празнуването  Crazy Голяма дандания. Много съм доволна от всичко. И аз като Канелка все съм предубедена, когато не трябва  Laughing Детския рожден ден мина страхотно, въпреки че още една мама не дойде . Забили и юмрук в предния капак и останала без превозно средство  Confused Та бяхме само с дечицата на кумицата и племенника, обаче беше суперрррррр. Песни, игри, свирки, ..., ужас, ужас, ама децата се забавляваха, което бе по-важно  Party Тъкмо ги изпратих и дойдоха и нашите, хапнахме , пийнахме и си ги изпратихме и тях по живо по здраво .
Тората беше просто божествена  Heart Eyes И хубаво си изглецдаше и много вкусна беше  Heart Eyes Лилия нещо не успя да духне свещичките, ама нали затова си има бати  Wink Получи много хубави подаръци - играчки, на които се зарадва тя и дрешки , на които се зарадва мама  Mr. Green А сестра ми, разбира се, не ме пропусна и този път и получих букет лилиуми  Heart Eyes Ох, много си я обичам. Е, Сашо , естествено не ми подари, ама какво да го правя като си ми е такъв  Laughing Аз знам, че ме обича много и ми е страшно благодарен за всичко, което съм му дала. А мама пък от бързане забравила цветята, приготвени за мен  Crazy
Ох, ще приключвам, че Сашо изми всички чинии, а аз съм се забила тук  Rolling Eyes

Искам да изкажа огромни благодарности на всички, които отправиха пожелания към моята маймунка и нейните астрални близначета Hug
И едни специални благодарност иза Елица и Сонита, които никога не ме забравят, било за лошо или добро  Heart Eyes Благодаря ви , момичета, за разговорите и честитките. Допринесохте много за ведрото ми настроение днес   bouquet Благодаря!

# 267
Честит рожден ден на Лилия, Ивайла, Александра, Маги и Митко!
Желая им много здраве, безгрижно детство и всичко, за което майките и татковците им си мечтаят!  Grinning

За най-щастливите днес мами:

# 268
  • София
Лека нощ на всички вас   bouquet

Една усмивка за хубави сънища  Heart Eyes

# 269
Ето сега стигнах да попиша и аз.Но явно вече всички спят и то е нормално де.
Роси много се радвам че сте изкарали хубаво и вие и децата.Важно е всички да са доволни а не едните за сметка на другите.
Галакси  - защо ме питаш за истинското ми име!
Ние все пак приключихме с домашните, но днес беше специален ден за баткото защото си получи подаръка дето сам си го спечели.Беше награда за написани от него гатанки в списание Шарено - часовник на Бен 10. Леле мале какъв кеф!!!
Та домашните ги писахме до 22 часа направо каталясах страшно!
Затова си лягам и утре се надявам да си пишем повече!Желая ви спокойна нощ и сладки сънища!!!

Общи условия

Активация на акаунт