Подсъзнанието може всичко 3

• 59 639
  • 581
  •   1
Отговори
# 195
Hugединадесет години съм чакала , ще чакам още щом трябва - въпросът е все пак да дочакам.

Klem4e, мила   Hug
искам да ти разкажа за себе си. Няколко години, преди да се оженя, гинеколог ми беше казал, че един ден забременяването ще е проблем - матката била обърната, захлупена, и така. Аз обаче забравих това, което той ми беше казал  Wink
Месец след сватбата ми отидох на лекар заради проблеми със сърцето, и Ооо, разбрах, че съм бременна  Simple Smile
Абсолютно съм убедена, че ако в главата ми се беше загнездила мисълта как забременяването ми ще е почти невъзможно, наистина така щеше да Е.

Познавам жени, за които (според лекарите) забременяването е било категорично невъзможно . Едната забременя няколко месеца след като си осиновиха детенце. Другата скоро ми се похвали, че е бременна, след като са се примирили с мъжа й, че нищо повече не може да се направи.

Моят съвет също е да забравиш думата "ПРОБЛЕМ", да забравиш, че правите ОПИТИ, да отпуснеш Душата, Тялото и Ума си; да се наслаждаваш на всеки Миг; ако купуваш тестове за бременност, непременно се откажи. Всичко това те товари извънредно много. Не се фокусирай в нищо на тема "Бременност". Радвай се на бебета, но без да допускаш мисли, свързани с това, че ти все още нямаш. Ако можете, спрете с мъжа ти изцяло разговорите за бременност.
Не винаги е лесно да владееш мислите си, но опитай!
Няма други бариери между нас и желанията ни освен тези, които сами поставяме, без значение съзнателно или несъзнателно.

От цялото си сърце ти пожелавам Успех!  Hug  Вярвам, че ще дочакаш

Цветните есенции на д-р Бах биха те подпомогнали да овладееш емоциите си. За предпочитане е и мъжът ти, ако е съгласен, и ако той приема ситуацията за Проблем, да пие есенции. Мога да ти помогна с избора им.

# 196
Klem4e, скъпа не чакай, а действай! Имаш всичко необходимо - информация, хора, които те подкрепят енергийно, всички ние  Hug Hug Hug, прочети в моята история, какво пиша за натрапчивите мисли, имам чувството, че в главата ти се върти "ако не дочакам", "ако не дочакам"... Действай! newsm10

# 197
Не винаги е лесно да владееш мислите си, но опитай!
Няма други бариери между нас и желанията ни освен тези, които сами поставяме, без значение съзнателно или несъзнателно.

Абсолютно съм съгласна с теб! Докато си пишех поста се е появил твоя, но аз още не го бях прочела, толкова пряко е свързан с това, за което мислех в момента, в който пишех, че твоя пост и моя пост в главата ми са като един текст! Grinning Grinning Grinning

# 198
заради всички вас и заради себе си , си поставям следната цел :
На коледа тази година аз съм бременна и ви се хваля на всички , а на есен догодина ви казвам , че съм родила здраво и хубаво бебче.
Така май е по- добре А? newsm78
Ще видите вие кой е бременен и кой не е . newsm53
целувки на всички.  bouquet

# 199
Клемче, споделям всичко написано дотук и ще добавя: При много жени, които дълги години са очаквали дете, но накрая са си осиновили, преглъщайки, че свое не могат да имат - точно тогава, след осиновяването са забременели. Причината е, че след осиновяването са спрели да си мислят, самовнушават, да имат опасения, че при тях не може да стане чудото.
И още: Преди 6 месеца моя приятелка на 39г забременя. Бях и препоръчала да си направи изследвания на косата, но за съжаление мисля, че в България все още не съществуват такива. Та при тия изследвания се разбира абсолютно всички съставки в организма ти на какво ниво са и се определя програма на хранене. Например пилешко месо само два пъти в седмицата, или да се избягват еди-кои си зеленчуци. Всичко това е в зависимост от организма. Приготвят ти и капки на билкова основа, за да се потушат липсите на витамини, минерали. Та при приятелката ми в продължение на месец цялото лице изби в нещо като силно акне. Изчистваше се организма. И после, без тя изобщо да си е мислела за това - забременя!
Пожелавам ти от все сърце това да се случи и на теб!  Hug
Опитай се първо да се успокоиш, че всичко е наред и винаги е било и ще бъде така!

# 200
mimina   Hug

заради всички вас и заради себе си , си поставям следната цел :
На коледа тази година аз съм бременна и ви се хваля на всички , а на есен догодина ви казвам , че съм родила здраво и хубаво бебче.
Така май е по- добре А? newsm78
Ще видите вие кой е бременен и кой не е . newsm53
целувки на всички.  bouquet

Приема сЕ!!!   Hug
Само не се вкопчвай и не повтаряй и тези мисли - довечера го заяви на половинката, утре сутрин - на Вселената, и я оставИ тя да поеме подробностите  Wink

# 201
  • България
клемче   Hug
Аз едва вчера успях да си довърша списък с 25 желания ( даже май повече станаха) По спомени от старата тема, сега 10 поредни дни трябваше да се поглезя с нещо нали  newsm78 Да ви кажа , малко ми е трудно да си измисля с какво , май това ще ми е за урок да отделям повече време за себе си  Peace

# 202
Amitola, извинявай!
Толкова се впечатлих от съвпадението в мислите ни, че вместо да те цитирам, копирах текста.  bouquet

# 203
Amitola, извинявай!
Толкова се впечатлих от съвпадението в мислите ни, че вместо да те цитирам, копирах текста.  bouquet

Не разбирам защо се извиняваш?
Ако се чете по ред, е ясно за какво става въпрос, така че - няма нищо!
Не знам защо ми се струва, че "съвпадение" не е точната дума; по-скоро някак си сме "прочели" ЕДНА мисъл.  Мъдро, нали?  Mr. Green

# 204
mimina...мила, леле колко страхотно сте си прекарали с дъщеря ти и приятелките ти!!! Grinning Вътрешно се вълнувах, като те четох...Знаеш ли, и аз с моя син страхотно си изкарваме така. Говорим си много , той чете моите книги, харесва ги... и  на мем ми харесва много как разсъждава... за своята възраст. Аз на неговите годинки въобще не мислих за духовно развитие  Crazy  Единствено, което обаче му липсва е търпението...иска всичко да става сега...веднага  Joy Голям образ е... Laughing

клемче..мила много си сладка  Hug Знаеш ли, най-важното е, до което ти си стигнала сама всъщност е, че вместо ИСКАМ  или АКО...винаги трябва да казваме ИМАМ или КАТО... Laughing

Другото важно нещо е, да се успокоиш и де не се вкопчваш в идеята" на всяка цена дете" това вкопчване води до стрес и  вътрешен блокаж в тялото.

Поискай го, вярвай го, благодари, че вече го имаш...и се отпусни! Остави на Вселената да си свърши работата...довери И се.  Hug Чудесата се случват,когато 100% вярваме в тях!  Wink

Някъде четох, че ПОЛУЧЧАВАНЕТО първо се извършава в нашето съзнание и после се проявява като външен резултат. Аз съм от много години на този принцип Grinning Примерно, желая да променя нещо в някоя ситуация която не ми харесва...примерно нова работа, и вечер като си лягам си представям как вече работя на новата работа.Представям си подробности, и виждам всичко в много ярки картини... После благодаря," че вече съм я получила"./все едно съм я получила/...и след време  наистина я получавам.Времето и срока не са важни....КОГА,важното е крайния резултат.  Важното е да не форсираме нещата, да се доверим  на Всевишния ...че всичко ще ни бъде доставено в точното време и в точния момент;-) Ние не можем да знаем кога ще е ,само той знае. Но, ако нещо не получим, значи е било за наше добро да не поличим точно това, но пък ще получим нещо друго...по-добро. Единствено се иска вяра и благодарност за всичко, което имаме, дава ни се и ще ни се дава занапред. Hug

Успокой се вътрешно и не го мисли това като проблем..не се  фокусирай върху него,защото когато се фокусираме върху самия проблем, ние го правим по-голям, тъй като фокуса увеличава силата му.
Ако има проблем, не бива да се фокусираме върху  самия проблем, а върху решението на проблема! А за да се стигне до решение, трябва да сме съзнателно  спокойни ...и решението ще дойде.

Представяй си вечер как къпеш и храниш и гушкаш своето бебе, изживявай тези картини все едно са истински...реални. Последните 10 минути преди сън  са много важни. От тях зависи как ще спим и как ще се събудим.  Sunglasses

Момичета... а аз  съм  далече т къщи,в един хотел в един ски курорт. Толкова много сняг има около мен...невероятно красиво е Heart Eyes Седнала  съм във фоайето на хотела, където гори една голяма камина...която създава невероятен уют ...пламъците са толкова живи...
Чувствам се чудесно...седя  си с лаптопчето и си пиша с вас!  Flutter

# 205
Момичета... а аз  съм  далече т къщи,в един хотел в един ски курорт. Толкова много сняг има около мен...невероятно красиво е Heart Eyes Седнала  съм във фоайето на хотела, където гори една голяма камина...която създава невероятен уют ...пламъците са толкова живи...
Ех, размечтах се, страхотно!  Simple Smile

# 206
  • Добрич
klem4e, чудесно е, че си поставила срок, в който да се изпълни желанието ти. Можеш да си потърсиш някоя опорна точка, която да затвърди убеждението ти, че щастливото събитие ще се случи. Например можеш да отидеш до храма в Кръстова хора. Тази година със семейството ми ходихме два пъти за през нощта - срещу Великден и на Богородица. Имам книжка за това свято място. Вътре са описани доста случаи на изцеление и зачатие. Най - важното е да вярваш, че преспиването там ще ти помогне. Според легендата там е заровена частица от кръста Господен. Самото място е с особено енергийно излъчване и носи невероятно успокоение.

# 207
А при мен  пък с поставянето на срокове не работи. Rolling Eyes Иначе желанията ми се сбъдват, но кога...не знам.  newsm78 
 Та ми остава само да  си чакам реда....Laughing

# 208
  • София
Червено винце , представих си те като в някой американски коледен филм.....чак и коледните камбанки чух  Laughing блазя ти  Wink Аз също харесвам много постовете ти, и на всички останали , великолепна тема отново   bouquet

Клемче, приема се твоето предложение и се изпълнява вече  Peace Вселената чака товята заявка , пусни я като писмо до дядо коледа и вярвай, че ще получиш точно този подарък  Heart Eyes

Аз отново да похваля медитациите на Kelly Howell - преди сън са направо невероятни и вършат чудеса- нищо не се прави само се слуша и се спи  Party

И аз си имам заявки за пускане ама е на , все им се инатя нещо . Уж всичко ми е ясно ама си се инатя по своему.... Друго , което мисля, че е много важно е да разграничаваш ЕГОТО от ДУШАТА си - и двете са наши , но искат различни неща..... аз така се успокоявам вмного ситуации в които не разбирам защо нещо не се получава си задавам въпроса кой го иска и дали е така важно, какво ще ми донесе ако го получа и дали на всяка цена....
хубава вечер, и ЧЕРВЕНО ВИНЦЕ Наздраве , ти си в приказка сега  bouquet

# 209
  • България
Ех, размечтах се, страхотно!  Simple Smile
Толкова добре си го описала, красота  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт