Подсъзнанието може всичко 3

• 59 639
  • 581
  •   1
Отговори
# 150
Истински започнах да се интересувам и чета литература от около 3-4 години, но не защото се е случило нещо преломно в живота ми , а защото исках да си обясня доста от случващите се около мен и моите близки неща .
Например голяма загадка за мен беше и все още е , когато знам че нещо ще се случи и то наистина се случва , дали аз съм предизвикала случването или съм го предвидила само ?
Друга загадка е - защо успявам в сбъдването на желанията ми , но когато става въпрос САМО  за нещо дребно , ежедневно  , а не за по- важните и значими неща в живота ? какво не ми достига?
И защо от известно време насам имам постоянното чувство че съм на прагът на нещо голямо и много важно , нещо много велико , но не ми достигат силите и разбиранията , за да  го ВИДЯ .

# 151
Истински започнах да се интересувам и чета литература от около 3-4 години, но не защото се е случило нещо преломно в живота ми , а защото исках да си обясня доста от случващите се около мен и моите близки неща .
Например голяма загадка за мен беше и все още е , когато знам че нещо ще се случи и то наистина се случва , дали аз съм предизвикала случването или съм го предвидила само ?
Друга загадка е - защо успявам в сбъдването на желанията ми , но когато става въпрос САМО  за нещо дребно , ежедневно  , а не за по- важните и значими неща в живота ? какво не ми достига?
И защо от известно време насам имам постоянното чувство че съм на прагът на нещо голямо и много важно , нещо много велико , но не ми достигат силите и разбиранията , за да  го ВИДЯ .

извинете ме за шрифта - направих го без да искам Tired

# 152
  • София
Всъщност според календара на маите 2012 г. би трябвало да дойде края на света.Но това е буквално тълкуване разбира се/имаше доста истерии преди време/.
Всъщност вибрациите и честотите ще се променят и ние хората  е хубаво да се подготвим  за тях.Така ще преминем по лесно през трансформацията и няма да имаме кой знае какви сътресения.
Ще дойде Новата Енергия и трябва да сме готови за нея.
Та хубаво е да обърнем внимание на храната с която се храним,на действията и постъпките си,на мислите-да се изчистим от всичко лошо и старо.
На много места съм го чела,последно в книгата за Ангелите/пак я споменавам Crazy/.Не мога да ви цитирам,защото вече я подарих,но днес смятам да си я закупя отново Crazy
Точно така е. Физическо унищожение на Земята няма да има, по-скоро ще има преход на по-високо вибрационно ниво, преминаване в ново измерение. То вече е започнало... Едва ли обаче такъв преход ще стане без сътресения  newsm78 Някои хора ще преминат, за други обаче се казва, че няма да успеят...
Ще видим какво ще стане, във всеки случай предстоят интересни събития  Laughing
За храната съм абсолютно съгласна. Наблюдавам себе си - все по-рядко ми се яде месо например. Не че съм вегетариантка, но просто от много време месото не ми е вкусно и не ми се прияжда така както преди... Съзнателният, както и несъзнателния отказ на хората да консумират месо също е отличителна черта на епохата на Водолея.

# 153
venny_b, не си сама  Peace И аз от скоро се интересувам от такава литература и всичко ми е още ново Crazy Много съм щастлива, че открих тази тема с всички вас   bouquet Толкова много научавам от вас  Hug
klem4e ,  Когато нещо се нареди добре, дори и дребно да е, вярвам , че аз съм го предизвикала  Laughing

# 154
аууу, колко сте писали, все едно не сем ви чела седмица, но за толкова интересни неща...
Веднага изтеглих 3-4 книги  Mr. Green

Аз май съм най-големия лаик в темата, мили деца, интересувам се сериозно по темата едва от няколко месеца, а повода беше смешен, но както на всички е ясно няма нищо случайно, всичко е нарочно
Та, по миналоновогодишните празници бях качила някой и друг килограм и страшно се дразнех, че каквото и да правех не можех да ги смъкна. Падна голямото ровене в нета на нещо "действащо" и открих един диетолог, който освен перфектния според мен режим, ми изпрати и едно списъче с препоръчани филми, и измежду тях както се сещате бяха Тайната, Великата тайна на водата, Селестинското пророчество, .....
ама какво ви обяснявам, сега се сещам, че някоя от вас беше пуснала линк към този списък, после видях че е публикуван в нета  Grinning
Въпросният доктор си го ъпдейтва списъчето и съвсем по между другото го дава на всичките си клиенти, а и поства някой и друг ред по форуми.
И от там се почна, даже аз в началото не обърнах внимание на заглавията, ами се заех да смъквам кила. След време се сетих какво имам и извода ми беше, че с таксата за преглед, режима който получих беше най-малкото хубаво нещо.
После ми попадна подсъзнанието може всичко  Mr. Green и другите книжки на Кехоу, Мотодът Силва, Разговори с Бога.
Съвсем по между другото Да живее интернета!
Изведнъж започна да ме залива информация и аз бях като с широко отворени очи. Сега си давам сметка за много неща, макар да съм още толкова зелена и да съм в самото начало...
И така намерих вас, момичета  Hug
И толкова много се радвам на вашите постове!
Благодаря Ви!  Hug

# 155
  • България
А и аз съм от скоро , все още не съм готова да споделя причината поради която реших да прочета "подсъзнанието.....", но определено силно ми въздейства. А филмът "Тайната" го имахме на комп-а малко преди това ( нищо не е случайно) , мъжът ми го беше свалил и някак си все не оставаше време , но след като прочетох книгата веднага седнах да го гледам,  той също така силно ме впечтли. Но наистина колкото повече чета някак си чувствам, че се обърквам и изморявам, въпреки това не мога да спра да надничам в темата  Simple Smile

# 156
.... не мисля че е баш така  Naughty 

Desss, права си за всичко, което си писала. Имах впредвид най-вече дрехи, които даваме назаем и си ги вземаме обратно. Тези , които хвърляш на  боклука - вече не са твои.  Всъшност всеки може да постъпва според личните си усещания, и това ще е най-правилното за него.  Grinning
mijjjka, ЕА  Spirit, благодаря!    bouquet Може би новото измерение в което ще живеят някои от нас е именно на ниво подсъзнание или контакт с други светове.Възможност за живот извън тялото, т.е. за отделяне на душата от тялото. знам ли? newsm78 Спомням си като малка, трябва да съм била 3-4-5 клас сънувах непрекъснато един и същ сън. Лежа на леглото си,а виждам тялото си над леглото т.е виждам се как спя.

Спокойна вечер на всички!

# 157
  • Добрич
Всъщност според календара на маите 2012 г. би трябвало да дойде края на света.Но това е буквално тълкуване разбира се/имаше доста истерии преди време/.

В библията, която споменах вече, че беше на старобългарски на последните страници имаше написани датите на Великден до 2012 год. С приятелката ми се чудехме защо точно до тази година са ги написали... Какво ще се случи тогава или в началото на 2013год., че са избрали да посочат датите точно до 2012 год.

# 158

В библията, която споменах вече, че беше на старобългарски на последните страници имаше написани датите на Великден до 2012 год. С приятелката ми се чудехме защо точно до тази година са ги написали... Какво ще се случи тогава или в началото на 2013год., че са избрали да посочат датите точно до 2012 год.
Вела Това не го знаех.Чела съм библията ,но този фокт съм го пропуснала. newsm78

# 159
  • София
За датата 22 декември 2012г. много е писано. Всъщност различните източници посочват три различни дати - 21,22,23 декември 2012г. Но точната дата едва ли е чак толкова важна. Факт е, че в рамките на тези три дни нещо щяло да се случи, и това нещо ще е от галактически мащаб.
Както беше казано по-нагоре, това е датата, когато свършва календарът на маите. Приключва един времеви цикъл, за да започне нов с нови характеристики. Но какво ще бъде, едва ли някой би могъл да каже  Simple Smile Най-големият майтап ще бъде, ако нищо не стане или поне ако ние нищо не разберем, че е станало  Wink

Между другото, много съм изненадана, че и Църквата приема тази дата  newsm78

# 160
  • Добрич
klem4e, моята библия е на съвременен български език и е издание от 1991 год. В нея не пише нищо за Великден. На приятелката ми беше много стара, както писах беше на старобългарски - нямам представа от коя година, вече съм забравила. Там имаше такъв списък.

klem4e, може би ти си чела някоя от по - съвременните библии, където списъка го няма. Вече не поддържам връзка с тази приятелка, иначе бих я попитала от коя година е нейната библия.

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 11:16 от Вела

# 161
  • София
Мила Вела, съжалявам за загубата на майка ти....  Аз изгубих баща ми преди година и  осем месеца. горе -долу 1 година преди това започнах да се интересувам по-сериозно от такъв тип книги и начин на мислене. като малка помня, че четях книгите на лиана антонова , за ванга и книги и статии от този тип. вярвах силно в бог и усещах неговата близост, имах много силна увереност във всичко, това до 20 г. възраст, след това живота ми се завъртя по различни посоки и поизгубих увереността си ..Преди 2 год бях в много голяма депресия, не знаех какво става, всички около мен продължаваха напред, а аз сякаш стоях на едно място, нищо не се случваше, нищо не ставаше , обвинявах господ, че ме е забравил... попадах в ситуации, които носеха само негативни последици около мен..... започнах да тъсря отговори  и от еин разговор с колежка разбрах за луиз хей, след това разговори с бога, пътят на душите и т.н . преродих се за няколко месеца, промених се физически и в мислите си. тогава почина татко , така изненадващо както товята майка. благодарение на всичко това, което знаех аз бях щастлива , че е там и си говорех с него постоянно, молех го да ми помогне в трудни ситуации. точно тогава и намерих своята сродна душа-така изненадващо , както загубих баща си, която забележета- прилича изключително много по характер, маниери и душа на татко. сега с него постигнах мечтите си , а ето ще си имаме и бебче. моя приятелка беше сънувала много интересен сън , ето сестра ми го е описала в темата случи ми се нещо странно:
 Искам да ви разкажа за съня на моя приятелка:
Сънува баща ми,който почина преди 1г и 7 месеца.Вижда го на фона на светлина,но само главата му и част от торса,до кръста,като силует.Глас й казва,че сестра ми трябва да носи нещо негово.Тя го пита какво да бъде,дреха,предмет...В този монет зад него се появява кръст и той й казва:                                   - Нека  носи моя златен кръст/татко носеше бижута и имаше сиджир със златен кръст/.
Много странен сън.Моята приятелка по принцип има много пророчески сънища и видения,които много пъти са се сбъдвали и вярвам,че е говорила наистина с татко,който може би се опитва да се грижи за нас от отвъдното.Лека му пръст,стана ми тъжно.

Да ви разкажа продължението:
сестра ми от поне месец носи този кръст вече.Но...
онзи ден,мамерих на улицата една торбичка.Стоеше на тротоара,по средата..Хората минаваха и никой не й обръщаше внимание,Явно скоро беше паднала там,защото бях минала малко преди това на същото място.Първоналачно реших,че някой си е изхвърлил боклука и се ядосах,но приближавайки видях ,че има нещо друго.Отворих я и видях малка,бешека дрешка,за съвсем малко бебе.Повътрях се,почаках някой да се върне,но така и никой не дойде.Почудих се какво да правя с нея,реших да я взема,не ми се изхвърляше,беше чисто нова.Обмислях да я дам на някоя по-бедничка позната с бебе или да я занеса в някой дом.Както и да е.Днес сестра ми ме събуди с новината,че е бременна и веднага се сетих за дрешката.Някак имах чувството,че е някакъв знак.Много съм щастлива за нея.

татко и твоята майка ни закрилят ... много ми липсва , но знам, че той ни помага и ни обича.. и знам, че е трябвало така да стане, знам , че ще се видим и онази вечер когато излизах късно и той с усмивка каза на майка ми " това дете къде излиза толкова късно" не са последните му думи ...
прегръщам  ви и ви желая , както казва г-жа чакръкчиева ПРЕКРАСЕН И СТРЕМИТЕЛЕН ДЕН!

# 162
galeto123, С тази твоя история , която ти разказа се сетих за една моя - позабравена .
Преди много години сънувах три поредни вечери моят дядо , който беше покойник от доста време.В съня си бях здрава , но лежах и дядо ми през сълзи ми каза ,че е дошъл да ме вземе - така му е казъл Господ.Аз неисках и плаках в съня си и му казах да поомоли Господ да ме остави , защото ми се живее.На втората вечер сънят почти се повтори , но на третата дядо ми доведе момче и момиче , които някак си знаех че са починали , но не ги познавах. Те ме нахраниха с една супа , аз плаках и ядох от супата и си отидоха от съня ми . Аз знаех , че тозе сън означава нещо , но не знаех какво .След 1-2 седмици се прибирах от работа с колата и на един завой , излизайки от магистралата насреща ми с бясна скорост се движеше камион, които бе навлязъл в насрещното движение-моята лента - паникюсах се и си казах това е кваят. Но изведнъж сякаш някой застана мужду колата ми и камиона и се разминахме почти нямам спомен как стана  точно.Когато се осъзнах се намирах наполовина в канавката , на колата и нямаше и драскотина , а аз не си чувствах тялото .Тогава осъзнах , че дядо ми е измолил моето спасение и останах жива.
Това е моят спомен от тогава .и се убедих , че нашите близки наистина бдят за нас .
Благодаря ви за вниманието и за това че ви има.  bouquet   

# 163
  • Добрич
Интересни истории сте споделили момичета. klem4e, докато четох твоята история буквално тръпки полазваха по гърба и ръцете ми. Много особено усещане. Често ми се случва, когато чета или слушам подобни истории да изпитвам това чувство. Понякога очите ми се насълзяват без причина в такива моменти. Винаги, когато се случи съм се чудела на какво се дължи това.

# 164
Здравейте момичета,
Отдавна не съм влизала във темата, много сте изписали.

galeto123, krem4e страхотни истории.
Аз винаги съм вярвала, че мъртвите трябва да се почитат, защото те ни обичат и ни закрилят. Много ми се е искало да сънувам хора, които много обичам, но които са починали, но са съжаление, много рядко ми се случва, да не кажа почти никога.
Не зная каква е причината....

Много пъти моята петгодишна дъщеря, която си е Божи дар, ме пита- "Мамо, нали вече няма да има лоши хора?" Но аз тихо и спокойно и обяснявам, че всички ние се борим за един по-добър свят, но за съжаление е много трудно да няма лоши хора на този свят.
И отговора и беше - "Тогава аз искам да отида пак на небето при Боже, защото той ме пази от лошите хора"

Понякога оставам сама със себе си и си казвам, че това дете наистина е изпратено от Бог. Пет дълги години я чакахме, но не съжалявам. Всеки ден благодаря на Бог, че ни дари с това Божие чедо.
Но може би това ни промени много със съпруга ми към духовно израстване. Понякога си мисля, че много важат за нас думите на леля Слава Севрюкова - "Бъдете в този свят, но не от този свят".

Мили момичета, които четете тази тема - ВЯРВАЙТЕ, И ЩЕ ВИ БЪДЕ ДАДЕНО!!!
Никога не съм се отчайвала, че няма да имам деца, напук на докторите, които твърдяха обратното!!

Сега се пробваме за ВТОРО, но явно ПАК ще трябва да го измолим от Бог! Така ни е отредено сякащ! Но аз ВЯРВАМ и зная, че ще дойде отново щастливия ден.
Пред всеки има изпитания и той трябва да ги преодолява и да не се предава и НИТО за миг да НЕ СЕ ОТЧАЙВА!!!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Общи условия

Активация на акаунт