Подсъзнанието може всичко 3

• 58 735
  • 581
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,всъщност тези книги не бяха написани от нея,т.е. бяха по писма от хора.

В тази за Космоса и бяха писали такива,които са контактували и тя публикуваше писмата им и разказите.В другата пак така-такива с които са се свързали починалите им близки.
Може и да сте прави,аз ги четох когато бях тийн,позабравила съм ги,все пак бая години са минали.Може и да не ги усетя така ако ги прочета сега.

За Лазарев и на мен ми правеше впечатление това за Бог.И по-скоро,че трябва да го обичаме повече от всичко-деца,родители,себе си-всичко!Някак си много се напрапваше това.Сякаш Бог изисква от нас задължително да го обожаваме и т.н. иначе...

А Бог е толкова благ и всеопрощаващ...Дал ни е свободата да избираме,не вярвам да изисква от нас фанатично обожание.Поне на мен така ми се стори тогава.Не знам ако го прочета сега как ще ми въздейства,скоро не съм го препрочитала.

И на мен ми стана много мило като прочетох за дъщеричката на Diorella  Heart Eyes

Каква книжка ви разпраща ЧервеноВинце,че аз пак не съм разбрала Blush

# 286
tonimar, при мен също като при теб се получава така, че купувам книги, които не успявам да ги прочета.  Но явно всяка книга си има своята енергия и дори да не си я прочел, те зарежда с енергията, която носи.
А има ли някакъв сайт с упражненията на Норбеков? Не съм запозната, но ще ми е интересно...

А относно Лазерев -имам ги всички книги , но прочетох само първа и втора част. Те определено ми дадоха насока за промяната ми като ЧОВЕК. Възможно е да се променят нещата в следващите книги- като ми остане време- ще започна да ги чета.

Дарена, аз знам, че не трябва да се разделяме с Рекси, затова търся начин да го успокоя..., за да си бъде пак с нас.
Вярвам, че рано или късно ще намеря начин да се справя с това изпитание и всичко ще е НАРЕД.

# 287
nora13 , аз съм карала курса на Норбеков и е страхотен .Чувството е ееееееееее нямам думи.Ти минала  newsm78 ли си го или си чувала и чела само за него ?

# 288
Привет момичета!  Hug

Този ги прави Тибетците много добре.....само дето е  много бързо бе  Joy Егати и скоростта!  #Crazy

Herzen...само да отбележа, за да не се подлъжете...Тук...този човек не прави правилно специално Втория Тибетец. Вдига първо главата и после краката, а трябва а двете едновременно. За момичетата които ще се захванат с Петимата Тибетци...да знаят.  Peace

Този дето е на брега  прави упражненията много точно и правилно!  Peace
Казвам това, защото на мен упражненията са ми показвани от йогин, тъй като аз правих грешки в дишането, което е най- важното всъщност при йогата! Та видях целия комплекс как се прави правилно Peace

EASpirit...книжката е "Лесна Медитация"  Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 03:14 от ЧервеноВинце

# 289
Клемче, Само съм чувала за него, но не ми е останало време да се запозная с него.
В Пловдив прочетох във вестника, че ще започва курс, но не можах да се организирам.

nora13 , аз съм карала курса на Норбеков и е страхотен .Чувството е ееееееееее нямам думи.Ти минала  newsm78 ли си го или си чувала и чела само за него ?

# 290
nora13 , ако имаш възможност не пропускай - няма да съжеляваш.

# 291
Момичета, приемате ли новодошли в темичката си  Simple Smile Много ми е интересно всичко, което обсъждате и ще се радвам, ако мога и аз да се включвам понякога.
Лично аз от година и половина затъвам в една огромна дупка, все повече и повече, проблемите ми стават все по-големи и неразрешими... "Кулминацията" беше август месец, когато почина мой близък роднина, и то в момент, когато си мислех, че нещата няма как да станат по-зле.
Чела съм "Подсъзнанието може всичко", но ми е трудно да го прилагам на практика... Опитвам се, но просто понякога ме завладява огромно отчаяние и безсилие.. но осъзнавам, че само това ми остана - да се опитам да променя живота си (с ваша помощ може би).

# 292
Добре дошла при нас, Шери! Hug Hug Hug
На човек се дават изпитания, и когато човек търси - той намира правилния път за справяне с тези изпитания.
Ти ще намериш твоя ПЪТ- убедена съм. Просто трябва ИСТИНСКИ с душата си ДА ВЯРВАШ.

# 293

Шери,
като начало махни това King of Sorrow
то никой не е тръгнал от хубаво да търси обиколните пътища към щастието,
........ и накрая да се окаже че това е shortcut  Peace  Heart Eyes

ЧервеноВинце     bouquet,
приемам всякакви корекции  Simple Smile
аз не ги правя още упражненията, само са ми в bookmark-овете
нещо бавно и полека пристъпвам към йогата

# 294
nora13,
http://www.norbekov.bg/index.php

Аз вкъщи сама си проведох уроците, но е малко рисковано. Ако не направиш упражненията както трябва, после два-три дни не можеш да си движиш врата!
По време на тия упражнения се чувствах много добре, но и доста напълнях /Норбеков предупреждава затова/
По-късно пак ще се включа.

# 295
  • Добрич
nora13, преди да родя дъщеря си имах два сетера. После ги заведохме на село. Много плаках, че се наложи да се разделя с тях, но съпругът ми беше категорично против да останат в апартамента. Единият сетер стана свидетел на катастрофа и много се уплаши. Ветеринарният лекар и слага разни успокояващи препарати, но ни посъветва да я заведем при някоя баба, за да и бае. Действително това и помогна много. Може би и вашето куче ще се успокои от нещо подобно.

Около година и девет месеца след раждането на дъщеря ми единият сетер изчезна , а месец и половина по - късно другият почина. Винаги, когато ходя на църква паля свещичка и за кучетата.

Днес моя колежка сподели, че чела статия, в която се казва, че душата може в друг живот да бъде в тялото на буболечка. Притеснила се много като се замислила колко буболечки е убила до сега.

Момичета радвам се за вас, че имате време за медитация. Абсурд е дъщеря ми да ме остави толкова време на спокойствие.  Максимум 5 минути може да издържи да правя нещо,  в което тя не участва. Търси си повод и непрекъснато иска нещо. Добре поне, че съм успяла да я науча, когато съм пред компютъра да се занимава малко  по - дълго сама.

darena, искрено желая успешно оздравяване на кучето ти. Моите кучета като деца съм ги гледала и зная как се чувстваш в момента.

# 296
Цитат
Днес моя колежка сподели, че чела статия, в която се казва, че душата може в друг живот да бъде в тялото на буболечка. Притеснила се много като се замислила колко буболечки е убила до сега.

Дано наистина е така! Заради духовната памет! Така ще намалява броя на хората, които умишлено причиняват болка и смърт на животните. Аз обаче съм чела, че душата на човек не може да се прероди в душа на животно, докато обратното е възможно.
Вела, има и медитации за деца! Ако някоя има повече информация - нека помогне! Така и двечките ще си медитирате и наслаждавате!

Шери, всяко начало е трудно, но първата крачка често е половината от пътя, който трябва да се извърви! А ти вече си направила първата крачка. Оттук нататък не се питай дали ще можеш и доколко, а просто продължавай напред! Започни с това да забравиш думата проблеми! Тази дума е негативна. Тя е като паяжина, която те омотава и парализира.

# 297
Darena, един опит за усмивка:
Една страстна пушачка отказала цигарите, когато нейният папагал усилено започнал да кашля.
Занесла го на ветеринар. След обстоен преглед ветеринарят казал: Госпожо, папагалът ви е напълно здрав! Той просто имитира Вашата кашлица!  bouquet

# 298
Darena, един опит за усмивка:
Една страстна пушачка отказала цигарите, когато нейният папагал усилено започнал да кашля.
Занесла го на ветеринар. След обстоен преглед ветеринарят казал: Госпожо, папагалът ви е напълно здрав! Той просто имитира Вашата кашлица!  bouquet

Joy

Ох, винаги съм мечтала да имам говорящ папагал.  Става голяма веселба  с тях Laughing ...обаче са голяма аларма... Crazy Капризни са и вдигат много шум  ooooh! 

Имах позната , която имаше един говорящ папагал. Доста голям и обучен. Беше си го донесла  от някоя от онези топли страни..не помня   коя Rolling Eyes както и да е...та този папагала имитираше едно към едно звъненето на домашния им телефон... #Crazy

И той много често си правел шеги с нея ... но най-обичал да имитира"телефон"  Joy  Та тя ми разказва случка, как тя  била в банята и папагала почва "да звъни"  и нашата изкача от банята  и цялата  мокра и насапунисана ... hahaha  и тича към телефона да го вдига... Joy И естествено като влиза в хола се усеща  и вижда  какъв номер и скроил папагала...Много обичал да прави такива щуротии Joy

Шери..добре дошла при нас!  Hug

Herzen... Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 03:38 от ЧервеноВинце

# 299
И той много често си правел шеги с нея ... но най-обичал да имитира"телефон"  Joy  Та тя ми разказва случка, как тя  била в банята и папагала почва "да звъни"  и нашата изкача от банята  и цялата  мокра и насапунисана ... hahaha  и тича към телефона да го вдига... Joy И естествено като влиза в хола се усеща  и вижда  какъв номер и скроил папагала...Много обичал да прави такива щуротии Joy

Joy Joy Joy
хехех, може да не се смеят като нас, ма са със страхотно чувство за хумор!

Общи условия

Активация на акаунт