Подсъзнанието може всичко 3

• 58 731
  • 581
  •   1
Отговори
# 300
Днес моя колежка сподели, че чела статия, в която се казва, че душата може в друг живот да бъде в тялото на буболечка.

А, не  Wink От това, което аз съм чела по въпроса /визирам по-специално Долорес Кенън/, мога да кажа, че това категорично не е вярно. Насекомите и животните са отделни, паралелно развиващи се енергийни нива от духовния свят  Simple Smile
Има различни нива на съществуване, които са под човешкото. Доколкото си спомням на най-ниското ниво бяха енергиите на скалите и растенията, елементалите и т.н. После следват в йерархията другите нива.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 10:02 от mijjjka

# 301
Om Mani Padme Hum
много приятна !
Снощи я слушах няколко пъти ,днес като станах ми е в главата и си я тананикам.Гледах и други клипове.
Благодаря ,че споделихте !  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet
Кажете нещо повече за това,за въздействието на тези мантри,че нищичко назнам  Embarassed
Много хубав ден на всички!  Hug

# 302
Да наистина Om Mani Padme Hum  е много е заразяваща, от както я слушах в4ера все си я тананикам. По принцип не запомням толкова бързо нови мелодии.
 А за това че няма нищо случайно още един път се потвърждава при мен, тъкмо мислех да питам за тибетските ритуали има ли доволни от практикуването им и вие вече сте ги разнищили.  bouquet
Аз ги правих преди да забременея и после се отказах, че ми ставаше лошо от въртележката.
Късмет на всички!!! Hug

# 303
mijjjka  препоръчай ми някаква книга, където мога да прочета тези енергийни духовни нива- би ми било интересно.
Просто в моята библиотека нямам такава книга.
Но човек се учи докато е жив! newsm78

# 304
  • Добрич
Момичета исках да ви питам какво мислите за ритуала да се полива вода, когато се отива някъде, за да му върви на човек по вода?

# 305
mijjjka  препоръчай ми някаква книга, където мога да прочета тези енергийни духовни нива- би ми било интересно.
Просто в моята библиотека нямам такава книга.
Но човек се учи докато е жив! newsm78

Специално това за различните нива на съществуване и тяхната йерархия със сигурност го бях чела в "Съдбата на душите" на Долорес Кенън  Hug
http://helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=25880&20 … 1735bada54df83bc3
Може би и в книгите на Майкъл Нютън също да го има обяснено, но за него не съм много сигурна, а и доста отдавна съм ги чела  Embarassed
Друго, което се сещам за насекомите и разните там буболечки е, че те нямат индивидуална душа, а групова. Изобщо там нещата са много по-различни отколкото в по-висшите нива.

Вела, на мен лично този ритуал не ми е помагал особено   Tired   И съм го отписала. Но явно след като се практикува, по принцип би следвало да помага  Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 13:22 от mijjjka

# 306
Здравейте момичета,

Прочетох нещо, което не мога да не препиша в темата.    Wink
"Нещата, написани от човек преди заспиването, въздействат на неговото съзнание и подсъзнание сто пъти ( Shocked ) по-силно от всяко друго казано или прочетено нещо"

Надявам се да е полезно за тези от вас, които ползват утвържденията на Луиз или свои.
Пишат се с лявата ръка! Именно лявата ръка има връзка с дясното мозъчно полукълбо, което е свързано с подсъзнанието. В момента на заспиването мисълта преминава от ръката в подсъзнанието.
Тази техника се използвала успешно и за разделянето ни с вредни навици и черти - пушене, преяждане, страх, мързел ...

Момичета исках да ви питам какво мислите за ритуала да се полива вода, когато се отива някъде, за да му върви на човек по вода?

Не го оценявам, правя го винаги преди изпит на дъщеря ми; по традиция, както моята баба го правеше за мен.

mijjjka, сега, след знанието, че водата помни и може да се кодира, съвсем нормално е ритуала да действа. А това знание са го имали от столетия не само у нас.   Simple Smile   Добре, че д-р Емото ни го припомни.

# 307
Здравейте мили  сродни душички... Hug

Относно животните и прераждане в такива, и аз мисля като mijjjka. Това не е възможно!

И животните имат душа като нас, но разликата между тях и нас е... че ние носиме  Божествения Дух, който пък ни дава совободна воля да съществувуаме и избираме начина си на живот и съществуване. Докато една буболечка или цветя нямат този избор.

Така че растенията и животните си имат тяхна йерархия и съществувуат на различно нива от нас. Hug

elenaHug  Относно мантрата , тя е много силна мантра на Състраданието. Пречисвта кармата. На тибетски се произнася : Ом Мани Пеме Хунг.

Ще ти  кажа накратко за Мантрата. Laughing Авалокитешвара е  един от най- важните тибетски Буда и кармическо  божество.Много е почитан в Тибет!Той е пеел тази мантра, с което е показвал Състрадание към всички същества на земята.

Когато ние я напяваме, също показваме Състрадание към всички живи същества. 

Тези  6 срички на мантрата - ОМ МА НИ ПАД МЕ ХУМ - имат специална вибрация. Тя е силно енергийна и има специфичността и  способността да променя цялото ни същество.

Тези 6 срички пречистват напълно шестте отровни... отрицателни емоции в човека, които са проявленията на неведението и невежеството .Те карат човека да  действа отрицателно с тялото,...с речта ...и ума си и така създават самсара и нашите страдания.

Гордостта, неведението, желанието за мъст, завистта,  , алчността и гневът се променят чрез тази мантра и приемат същинската природа .Затова се казва, че Мантрата променя Кармата, зашото ни пречиства вътрешно и външно.

Амитола...за мен просто е абсурд да успея да напиша с лявата си ръка нещо, душко  Whistling Няма да мога да си го разчета  после, по никакъв начин... Joy

# 308
ЧервеноВинце, ти си най-позитивният човек, който съм срещала във форума!
Съжалявам, че не те познавам лично, защото след всеки твой пост, се зареждам с оптимизъм и ми се иска да има повече такива хора около мен, а и аз самата се старая да се променя.
И всички вие момичета сте страхотни. Продължавайте все така и да си поддържаме хубавата темичка!  bouquet

# 309
Вела..ритуала с вода е много хубав и силен.Действа..но само ако преди това закодираме водата  Wink

Както каза и Амитола... Hug

Накратко, водата има Памет и помни. Тя има свойствата да се променя структурата спрямо  енергиите наоколо. Това предполагам знаете, ако пък  не, то може да намерите много инфо за водата, какви свойства има тя. Аз ще ви пусна едно линкче, по-долу.  Hug

Та ако водата слуша различен тип музика, кристалите и гледани под микроскоп имат невероятни форми.

Така че за да работи този ритуал за Късмет и да ви върви  като "По Вода', преди да излеете Каната, подръжте я в ръцете си  и с вяра и любов  в сърцето си кажете следните думи: "Зареждам тази вода с много Любов ,за да ми ми донесе много късмет и успех днес, навсякъде където съм!"

И тогава излейте водата пред вас..и минете през нея, като вътрешно  не забравите да Благодарите на Висшите сили, че  "чрез вас" са заредили вашата вода!  Hug Нали не бива да забравяме никога, че трябва  да Благодарим...за всичко Wink

Затова в нашите църкви казват, че водата е Светена, защото е стояла в Божий храм и се е заредила...и е придобила лековити свойства  Simple Smile

Същото може да направите и вие  чрез вашата мисъл...Работи страхотно!Ще ви споделя нещо полезно, което аз правя за мен и за съпруга ми.  Grinning Винаги сутрин си зареждам една кана пълна  с вода, която е" медитирала"   около 30 минутки с много релаксираща музика...вкуса е е страхотен..леко сладнее. Нищо общо с вкуса на тази от чешмата.  Wink

Ето малко инфо за Паметта на Водата

Hug

diandi .. благодаря  ти, ама и аз понякога се тревожа за неща, но поне не за дребни. Човешко е...Blush А тука мисля ,че всички са позитивни... Heart Eyes аз затова обичам тази тема .Чувствам се като у дома си сред всичките вас... Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 17:08 от ЧервеноВинце

# 310

Амитола...за мен просто е абсурд да успея да напиша с лявата си ръка нещо, душко  Whistling Няма да мога да си го разчета  после, по никакъв начин... Joy[/b]

Винце, мила, да видя някъде, че трябва после да четеш написаното?    Mr. Green

Знаеш, че не ми се налага, както и на теб, да пробвам тази техника. Мисля, че така обезкуражаваш тези, които не могат да пишат четливо с лява ръка, а иначе биха опитали. 

Hug     Hug

# 311
daindi...това костенурче твое ли е?  Heart Eyes И аз имам   Hug много прилича на моята Кали...Кръстила съм а ня индийската богина Кали, но тя не е толкова страшна колкото богинята де.. Laughing

Амитола...sorry, никого не искам да обезкуражавам... Rolling Eyes Аз писах, че няма да мога ,aз  самата да пиша с лявата ръка. Освен това се шегувах   Joy   Hug

Който иска да опита...разбира се!  Hug Е и аз не съм опитала...може да се пробвам  newsm78

Приятен  и усмихнат ден момичета, отивам по задачки...  bouquet

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 16:01 от ЧервеноВинце

# 312
На тибетски се произнася : Ом Мани Пеме Хунг.

Тези  6 срички на мантрата - ОМ МА НИ ПАД МЕ ХУМ - имат специална вибрация. Тя е силно енергийна и има специфичността и  способността да променя цялото ни същество.

Не ми стана ясно как трябва да се произнася мантрата - по първия или втория начин. Иначе наистина е заразяваща - снощи я чух и оттогава все си я тананикам.

# 313

Затова в нашите църкви казват, че водата е Светена, защото е стояла в Божий храм и се е заредила...и е придобила лековити свойства  Simple Smile

И защото е киснала в сребърен съд, всички сте чували за сребърната вода, колко е полезна. То си има и тема даже във форума.
Клемче, аз съм много доволна от диска, за който споменах "Да променим живота си за 7 дни", ако искаш ми прати скайп на лични, за да ти го пратя. Нищо не пречи да го слушаш всеки ден, може и да има резултат.

# 314
Nessa...аз лично си я произнасям по тибетски, както е написана и върху клипчето. Не знам дали има значение, но на мен  по мелодично му звучи по тибетски... Hug

Общи условия

Активация на акаунт