Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ефектите от положителното мислене върху децата?
Какво е значението на утвържденията и как могат да бъдат полезни за децата?
Какво представлява курсът „Изкуството на живеенето“ и какви техники се използват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ефектите от положителното мислене върху децата?
-
Какво е значението на утвържденията и как могат да бъдат полезни за децата?
-
Какво представлява курсът „Изкуството на живеенето“ и какви техники се използват?
Курсът "Изкуството на живеенето" е известен със своите дихателни техники и медитация, които помагат на хората да управляват стреса и да постигнат вътрешен мир. Техники като Сударшан Крия и Бастрика се използват за повишаване на енергийните нива и подобряване на физическото и психическото благосъстояние.
-
Какво представлява мълчаливият ритуал и какви са неговите цели?
-
Какви са ползите от прошката и благодарността?

Вместо за Подсъзнание,ще става дума за Съзнание. 

След трагедиите, които ми се случиха пред много вреем ..ти знаеш, нямах друг избор освен да избера Пътя на Промяната. Реших, че не харесвам начина си на живот, затова се обърнах за помощ към Бог. Исках промяна..исках я външно, но разбрах, че тя Промяната ще дойде първо вътре ..после ще се изяви външно. Тогава взеха да се появяват много специални книги и хора...които ми помагаха в търсенето. Та и аз съм една обикновена търсеща като вас.