Подсъзнанието може всичко 3

• 58 670
  • 581
  •   1
Отговори
# 450
  • България
Мимина,разкажи,моля те, пове4е за твоето дете! Hug

Аз пък днес стреснах една колежка,която е на силен антибиотик и болна,казах и да си мисли,4е е здрава,за да оздравее.Тя умря от смях Rolling Eyes,което зна4и занапред да си държа устата затворена,който не е готов, няма как да разбере.Ами да си пие антибиотика,а може и да се замисли какво и казах,знам ли newsm78

# 451
ЧервеноВинце  , и аз сам чела доста за такива хора с невероятни за нас способности , но съм чела също и че всеки човек може да има тези способности, стига да  поиска да ги развие , но без учител или наставник - както ги наричат , повечето хора се побъркват .
norah ,Ти си била много права като си казала на колежката си така , според това което знаем че може да прави подсъзнанието , не се ядосвай , защото и аз така реагирах като ми говореха по същият начин , докато ми се наложи да опитам и "тези методи " , както ги наричах тогава , Но за мен се оказа както е казвал народа "ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО". Сега съм благодарна , че съм минала по - този път.
  smile3521

# 452
norah, случката, която описваш с колежката си е нагледна илюстрация на правилото, което вече бях споменавала и което се опитвам да спазвам - а именно - Никога недей да правиш непоискано добро  Peace Това се отнася не само за действия, но и за съвети и мнения, за всичко. Ето ти например в случая си подходила съвсем добронамерено към жената, но не си срещнала съответно разбиране от нейна страна ... И на мен доста често ми се е случвало. Затова общувам с хората на строго диференцирани нива - с различните хора си говоря различни неща. Много от хората просто не са стигнали до този етап, в който биха могли да възприемат идеите, които обсъждаме тук.

# 453
  • България
Klem4e,аз също леко се страхувам да експериментирам вси4ко,което знам и за което 4ета.Минава доста време преди да си сменя убежденията,обикновено не съжалявам след това.Ама то ми е от зодията(телец),много се инатя Embarassed,ужас.
А тя колежката се оказа (най- слу4айно Wink),4е имала снаха -българка,та викам да и направя добро Flutter Laughing
Ина4е не си раздавам съветите наляво и надясно,така да се каже Laughing,и аз като mijjjka Peace.

norah, случката, която описваш с колежката си е нагледна илюстрация на правилото, което вече бях споменавала и което се опитвам да спазвам - а именно - Никога недей да правиш непоискано добро  Peace Това се отнася не само за действия, но и за съвети и мнения, за всичко. Ето ти например в случая си подходила съвсем добронамерено към жената, но не си срещнала съответно разбиране от нейна страна ... И на мен доста често ми се е случвало. Затова общувам с хората на строго диференцирани нива - с различните хора си говоря различни неща. Много от хората просто не са стигнали до този етап, в който биха могли да възприемат идеите, които обсъждаме тук.
Да,така е ,когато 4овек е готов, знанията стигат до него Peace. Аз самата бях доста негативна ли4ност(в този смисъл, разбирам такива хора) ,но винаги съм вярвала в Бог и вси4ко алтернативно на традиционното,никога не съм се подигравала на хора,които мислят разли4но,макар и да не съм разбирала вси4ко.
А в слу4ая с жената ,до края на деня не ми каза дума,мисля 4е я стреснах,горката,може до утре да се опомни Wink Laughing.
Затова се радвам,4е я има тази тема Simple Smile,не може с всеки да се говори за вси4ко.

# 454
Това, момичета, ми напомня за моя ситуация през лятото. В друг форум една жена, нахапана от куче, пише какъв ужас изпитва от кучета само докато ги види. Аз най-добронамерено и обяснявам да се опита да пребори страха си, защото той има енергийно излъчване, кучетата усещат този страх и нападат, привлечени от страха. Нямате представа какъв беше отговорът и! Помислих си, че ако тази жена бе пред мен, щеше да прибегне към физическа саморазправа... Whistling

# 455
Никога недей да правиш непоискано добро 
И никога да не даваме непоискан съвет  Peace Трудно е понякога... Но се опитвам доколкото мога да прилагам тези "правила". Аз не мисля,че без човек сам да пожелае и да потърси промяната нещо може да се направи насилствено отвън. Всичко се случва тогава , когато трябва - някак случайно прочитаме или чуваме нещо и си казваме -Да! Аз искам да опитам това. Не можем да помогнем на никого за съжаление. Всеки трябва сам да пожелае да си помогне. В това се убедих поне вече ...

# 456
 ЧервеноВинце и аз да благодаря за хубавите цитати от книжките  bouquet

tonimar много хубава притча. Grinning

mimina чакаме да кажеш как се казва книжката и авторката Grinning Peace

И аз тъкмо вчера прочетох книгата на Дорийн Върчу "Кристалните деца".Мислех,че моето е Индиго,ама май Кристал ще излезе Laughing

Момичета едва ви смогвам Crazy

# 457
Момичета, това че не пиша, не означава, че не ви чета Simple Smile. Напротив, това е първата тема, която отварям Heart Eyes и моментално се зареждам позитивно. От всяка от вас си "открадвам" по нещичко и това е частица от новото ми "АЗ" Simple Smile
Благодаря ви, че ви има!!! Hug

# 458
Момичета, вече дори няма време  да ви изчета. newsm45

Само оттук оттам ...  а пък искам.

# 459
EASpirit, darena  Hug

Цитат
Аз не мисля,че без човек сам да пожелае и да потърси промяната нещо може да се направи насилствено отвън
Nessa, за съжаление има хора, които искат промяна, но не промяна в тях самите, а в нещата около тях! Те все още са слепи и в техните очи ние сме пълни откачалки! Те питат и уж искат помощ, но друга помощ - без да се налага те самите да се променят! Hug

# 460
EASpirit, ,
коя е тази книга на Ангелите , която спомена преди няколко поста?

# 461
Ина,това е книгата:

http://www.helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=642420&a … SID=404231205eb80

Peace

Аз не че съм PR на авторката Mr. Green,но я препоръчвам/отново/ с две ръце Hug

Мисля,че тя сама ме намери/книгата/ в много подходящо време.И вече резултатите са налице Wink

# 462
благодаря

# 463
Момичета, това е първата и книга, няма как да знаете нещо за нея, жената замина да работи в чужбина, за да може да финансира издаването на тези книги. Това, което излезе е само първата част. Книгата се казва "Нагоре по спиралата" и е подписана с псевдонима "Меонлина", още не е разпространена, оказа се много тромава тази процедура, пък и авторката все още е в чужбина и без нея самият процес се бави. Ще ви пиша веднага щом стане ясно къде можете да я намерите а до тогава ще ви изпратя няколко цитата, които потвърждават неща, които обсъждаме тук. Ето един цитат, който добавям към мойто разсъждение  Thinking в предишния ми пост за научните открития:
"Законите на геометрията и триизмерното пространство поставят строги ограничения върху природата на кристалните симетрии. Те не позволяват съществуването на петостранна повтаряща се симетрия. Никоя кристална материя не може да бъде петостранно симетрична" - твърди физикът П. Дейвидсън. Казано на по-прост език, за нашата планета е типична четиристранната симетрия, докато петстранната спада вече към петото измерение - който е един "по-висш свят"! През 1984г. американските учени успяха да създадат такива кристали в лабораторни условия и ги нарекоха "квази", т.е. "мними", точно защото бяха шокирани от тяхната "абсурдна" структура.

# 464
Ина,това е книгата:

http://www.helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=642420&404231205eb80

Peace

Аз не че съм PR на авторката Mr. Green,но я препоръчвам/отново/ с две ръце Hug

Мисля,че тя сама ме намери/книгата/ в много подходящо време.И вече резултатите са налице Wink

Заинтригува ме с тази книга  Hug Видях,че я има в Спиралата и я дръпнах. Започнах да я преглеждам набързо и пред очите ми попадна една изречение "... да избягваме репортажи в печата и предавания които предизвикват негативизъм" Вие правите ли го? Аз вече се отказах да гледам новини (телевизия като цяло също почти не гледам) и не чета вестници. Много хора ме гледат учудено и ме питат как ще се информирам тогава за ставащото - ами за съжаление пак не успявам да се откъсна от негативните новини. Пак ме намират защото всички обичат да говорят за "лошите" и "страшните" неща. Направо ми е като зомбиране това непрекъснато заливане с лоши новини отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт