Подсъзнанието може всичко 3

• 59 639
  • 581
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, за всички, които не са чели "Осъзнатото написано АЗ" - една притча:

Имало някога един каменоделец, който бил недоволен от себе си и от работата, която вършел. Един ден той влязъл в магазина на заможен търговец. Вътре имало много купувачи, суетящи се върху отрупаните със стока рафтове.
  - Ех, как ми се иска да съм търговец! - казал си каменоделецът.
  В този момент за голямо негово учудване, той заел мястото на търговеца, спечелвайки както имането му, така и завистта на онези, които били по-бедни от него.
  Новоизлюпеният търговец бил щастлив, докато не се случило така, че покрай дома му минал знатен велможа, придружаван от много прислужници и войници. Всички му се кланяли, независимо от възрастта и социалното си положение. Тогава нашият човек си пожелал да стане велможа и тутакси се превърнал в такъв. Всички му се подчинявали и задоволявали всяко негово желание. Веднъж обаче го заболяла глава от силното августовско слънце. Той погледнал начумерено към небето и си помислил:
  - Колко е силно слънцето! Искам да съм слънце!
  В същия миг станал слънце. Гледал отгоре целия свят и му се наслаждавал, докато голям буреносен облак не застанал пред него.
  - Облакът е по-силен от мен! - рекъл си той. - Иска ми се да съм облак!
  Превърнал се в облак и запроливал дъжд над околността.
  Но после усетил, че нещо по-силно го избутва и разбрал, че това е вятърът. Веднага решил, че иска да бъде вятър и да бушува волен и свободен над гори и поля. Скоро обаче се блъснал в нещо, което не можал дори да помръдне - огромна величествена скала.
  - Колко е могъща тази скала! - рекъл си той. - Иска ми се да съм като нея!
  Тогава се превърнал в здрава канара, по-твърда от всичко на земята. Но както се извисявал спокоен и непоклатим, чул звук от клин, забиван в снагата му и почувствал, че се троши.
  - Какво би могло да бъде по-силно от мен? - запитал се той.
  Погледнал надолу и там, в ниското, съзрял един каменоделец.

Хубав ден, момичета! Hug

# 436
Какво невероятно темпо има в нашата тема, едва догонвам! Hug Hug Hug
Вела, мисля, че цвета на етикетите няма никакво отношение към водата, стига да си в добро настроение, когато го правиш, защото водата долавя всичко. След като гледах филма си бях направила стъклена кана с етикет ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ. Не беше много сполучливо от практична гледна точка, защото се мокреше, покрих го с безцветно фолио, но то пък задържаше разни полепнали неща. Затова съм решила да си подарим структуризатор, защото се доверявам на специалистите-радиестезисти, той действа обективно на водата, за разлика от мен, аз и предавам и други емоции, веднъж се улових, че докато наливам чаша вода на дъщеря си, си мисля за един досадник, който ми беше вдигнал нервите на работата, не е възможно водата да не е усетила и това. Смятам, че 20 лева инвестиция плюс някакви дребни за куриерска доставка са незначителни пред възможността семейството ми да пие качествена вода. Познайте какво пише на лицевата част на структуризатора ОМ МА НИ ПАД МЕ ХУМ. Всъщност ще ви копирам 1:1 обяснителния текст:
 Структуризатор за вода
Тази разработка има за цел да структурира вода в смисъла, в който понятието “структуриране” е обяснено във филма “Великата тайна на водата” и книгата “Посланията на водата” на Масару Емото. Структурирана вода носи правилната информация на нашите клетки. А нашето тяло е самоорганизирана, самоподдържаща се и самовъзстановяваща се система, нужна и е само правилната информация за това. Човешкото тяло съставлява над 70 % вода. Водата е важна за йонно-обменните процеси в организма. Затова е толкова важно да пием по 1,5 – 2 литра структурирана вода на ден.
Структуризаторът е разработен чрез радиестезично изследване. При разрушаване, действието му се прекратява. Най-отгоре е ОМ МА НИ ПАД МЕ ХУМ – мантра на състраданието. Шест срички на санскрит, в които е затворен целият свят и цяла една философия. Един от преводите на мантрата е “Скъпоценност (на състраданието) в Лотоса (на сърцето).” Ученията обясняват, че всяка от шестте срички на мантрата - ОМ МА НИ ПАД МЕ ХУМ - има специфична и силна способност да променя цялото ни същество. Казано е още, че тази мантра ни дава силна защита срещу всякакви отрицателни влияния и болести. На по-долните листи (които не виждате) има подбрани молитви, формули и свещени символи, които представляват същинската част на структуризатора.

Начин на употреба: структуризаторът (с текста нагоре) се поставя под чаша с вода, шише, туба с вода, кана за пречистване на вода. Препоръчително е водата да е изворна, минерална или пречистена чешмяна вода. Време на престой на водата върху картончето: минимум 1 час. Например, при ползване на туба за вода с помпа, картончето се поставя под тубата и стои там постоянно.
Структурираната вода може да се използва и за поливане на цветя и зеленчуци.

Действието на структуризатора е проверено чрез радиестезия от водещи специалисти в областта.
Чакам да започне Новолунието, за да си го поръчам, защото винаги важни придобивки купувам
само на Новолуние. В тази връзка, наближава Новолуние, как си правите енергийно почистване на дома?  Rolling Eyes

# 437
  • София
mimina, този структуризатор от къде ще го поръчваш?  newsm78 Би ли пуснала линк, ако ти е възможно?
Енергийно почистване на дома си никога не съм  правила...  Embarassed Как се прави то?  Rolling Eyes

# 438
Здравейте,тъкмо и аз щях да попитам за този структуризатор.Като потърсих в нета намерих това http://zdrave.50webs.com/index_files/Page1699.htm  , но ми се струва доста скъпо. За него ли става въпрос?

# 439
Mijjjka, има различни начини. Ако ви е интересно, ще ви разкажа за този, който аз практикувам.
В темата за фън шуй ги обсъждахме подробно, има няколко варианта, ако искате мога да ви разкажа за тях. Фазите на луната се оказаха важно нещо и от скоро им обръщам по-специално внимание.
e-mail: jiva_voda@mail.bg
Mijjjka, това е E-mail, който е даден за контакти и заявки, доколкото разбрах става по куриер с наложен платеж. Като дойде Новолунието ще си поръчам и мога да ви пиша после как става, ако искате.

# 440
Не, прочети описанието в предния ми пост. Струва 20лв. плюс някакви за доставка, а най-добре
влез във форума към този сайт  www.fengshuibg.com

# 441
ЧервеноВинце, благодаря ти за цялата информация!  bouquet Принтнах си твоите постове за да си ги прочета в къщи на спокойствие. И на мен ми се дава все по-често "специална информация". Попадам на невероятни книги и хора. Майката на една от най-добрите ми приятелки написа книга, която буквално преди седмица излезе от печат и все още не е разпространена. Тя също има пряко отношение към "Новото време" и "Новите хора". Черновата и ми е стояла на масата в хола и съм се изкушавала да надникна, но реших да си доставя това удоволствие, да я получа като завършена книга. Тази книга е сбъдната мечта на една невероятно духовна жена, от най-подготвените. До голяма степен се покрива с информацията, която ти даваш, и още нещо интересно, според много от източниците, които авторката цитира, славянските народи също ще имат много важна роля в новото време. За това в последно време сред славянските народи има такъв бум на духовни практики и хора със специални способности и умения. При първа възможност ще ви препиша няколко цитата от книгата...

# 442
Шери,да Исус е  полу4овек,понеже Мария забременява от Светия Дух Peace. Зна4и Исус не е съвсем като нас. Нали е син на Бог, има полубожествен произход.Малко се обърках..,как може да е дете на Светия дух и на Бог едновременно? newsm78

Бенджи,много мистериозно из4езнали пари,какво смятате да правите? newsm78

norah...Ще ти помогна  Laughing като ти кажа, че Исус е син на Бог, а не на Светия дух. Светия Дух е влезнал в Него. Светия Дух е Божествената Искра, Божествения Пламък,който е Той е приел  вътре в Него. Така се е получило  сливането Му с Бог ... станали са Едно.

Шери... сигурно не си ме разбрала правилно.  Laughing Всъщност norah подкрепя  тезата, която аз подкрепям, а именно че Исус не е Бог, както и аз писах. Laughing Той е Негов син. Затова и Бог казва" Аз пращам възлюбления си син при вас...: Не казва" Аз Изпращам Себе си на Земята"  Peace
Исус е човек , роден от жена в плът и кръв, който има специална мисия в живота. В него се влива Светия Дух и това го слива с Бог и му дава всички тези качества , които той притежава. Той не е бил Бог..а Господ. Освен това е бил и Възнесен Учител, не случайно е имал ученици, на които е предавал знанията си, за да могат и те да лекуват и правят чудеса като Него . И Учениците Му са ПРАВИЛИ ЧУДЕС, А СА БИЛИ ПОРОРТОСМЪРТНИ КАТО НАС. Просто те са се отдали изцяло на Бог, както и Исус се отдал изцяло на Бог. Те също приемат Светия Дух, като Исус, затова са лекували и правили чудеса. Предполагам е трудно за разбиране, но за да се разбере това, се  иска осъзнаване.

Далеч съм от мисълта че сме Богове-в буквалния смисъл. Аз написах какво е Бог...това е Всевишния разум, който твори всички около нас. Но ние можем да се слеем с Бог...и да придобием силата да творим живота си, по начина по който желаем. Понеже ни е дадена Свобода Боля за това, но ние не знаем как да я използваме. А след като се слеем, то ставаме Едно цяло с Бог.  Ние сме негови деца! Това е казано и в Билията...че сме дъщери и синове Божии. Laughing

....
Момичета, помагайте!
Идеи? Упражнения, за да накарам подсъзнанието ми да заработи и инфото да изплува?  Wink Става въпрос за намиране на изгубени неща...

Бенджи ...тези неща в къщи ли някъде са изгубени..или навън?  newsm78

# 443
mimina...много ме заинтригива с тази мама, на твоята приятелка. Ще споделиш ли коя е книгата, когато излезне на пазара? Радвам се , че мислите  ми се припокриват с мислите на авторката... HugТова ме успокоява още повече ...че съм на прав Път.

Да не би случайно, тази жена да  се казва Петя Димитрова?

Нямам търпения да си купя книжката. Wink

Момичета, за какво отключване на черна врата става на въпрос?  newsm78

# 444
"Липсата на разграничаване между истинското и фалшивото е това, което кара човечеството да търпи поражение във всичко във външния свят. "

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 16:47 от ЧервеноВинце

# 445
здравейте и от мен !
Много сте бързи бе момичета - докато се измисля отговор или въпрос , вие сте побликували още 2-3 поста.
И аз щях да питам как се казва книгата , защото това споменаване на християните много ме заинтригува , ама вече и с този въпрос сте ме изпреварили. Flutter

# 446
ЧервеноВинце, благодаря ти за цялата информация!  bouquet Принтнах си твоите постове за да си ги прочета в къщи на спокойствие. И на мен ми се дава все по-често "специална информация". Попадам на невероятни книги и хора. Майката на една от най-добрите ми приятелки написа книга, която буквално преди седмица излезе от печат и все още не е разпространена. Тя също има пряко отношение към "Новото време" и "Новите хора". Черновата и ми е стояла на масата в хола и съм се изкушавала да надникна, но реших да си доставя това удоволствие, да я получа като завършена книга. Тази книга е сбъдната мечта на една невероятно духовна жена, от най-подготвените. До голяма степен се покрива с информацията, която ти даваш, и още нещо интересно, според много от източниците, които авторката цитира, славянските народи също ще имат много важна роля в новото време. За това в последно време сред славянските народи има такъв бум на духовни практики и хора със специални способности и умения. При първа възможност ще ви препиша няколко цитата от книгата...

Това за хората със специални способности е наистина много интерсно. Има хора с невероятни за възприемане на  нашето мозъче,  способности. Има хора, които могат да левитират, да се носят на известно разстояние над земята/Точно това  еправил и Исус, като е ходил по водата/.
 Има други, които пък просто "се стопяват" и  изчезват пред погледа ти...и това не са фокуси. Това се постига чрез издигане на честотите на трептене  на енергийното тяло, на по-високо ниво от което са нашите вибрации. Нещо като ако сложите ваза зад вентилатора, и  когато той е изключен, ние  виждаме  перките му и само част от вазата. Но като го включим на най-силната степен, той така се върти че перките "не се виждат"...те "изчезват"  и можем да виждаме цялата ваза.  Ох не знам дали го обясних добре  Crazy

Такива неща за нас обикновенните хора са чудеса, но за тези хора не са, защото онова, което светът или ние  наричаме чудеса, са само действието на Божествен закон, чиято съвършена Природа отменя всички установени от човека ограничени закони.

Явно е, че  тези хора са на мнооого високо духовно ниво и са наясно с Тайните закони  на Вселената и Природата.  Четох , че правителствата на САЩ и на Русия използват  хора с такива способности за разузнавателни и конспирационни цели. В един руски вестник се споменаваше за две жени. Едната имала способността да пренася физическото си тяло на друго място, за секунди. Другата с мисъл-форма във вид на енергия,  достигала до всякаква информация до която и където си пожелаела. Никакви бариери няма за енергията. За някои това са врели не кипели...Но истината е, че  в последните времена  ще научаваме все повече и повече за  хора с такива способности, тъй като много информация  за тях  е била скривана от човечеството. Човечеството  не е било готово да "смели всичко" .  Сега човечестото е в период и епоха на пробуждане и все повече и повече хора почват да жадуват за придобиване на   духовни знания.
Ще бъдем свидетели на страхотни знамения и чудеса! Не е ли това чудесно!  Laughing

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 17:03 от ЧервеноВинце

# 447
Момичета, вижте какво прочетох преди малко в книгата, която чета сега... Изпращам ви го като послание! Мисля че е  разкошно!  bouquet

"Върховната повеля на Вечното е: “Бъди съвършен, както е Съвършен твоят Отец на небето.” Защото животът ще те връща отново и отново в човешко тяло, докато изпълниш Върховния указ на живота. Когато се подчиним на този указ, ще открием, че проявленията на Конструктивния начин на живот са станали безсмъртни.

Само ако човешките същества разберат, че идването във физическо тяло на тази Земя е възможност, дадена на личния аз от Великия закон на равновесието, да се поправят грешките, направени в предишни животи, те ще използват всяко преживяване, за да извлекат неговия урок, вместо да се бунтуват срещу обстоятелствата и да бъдат използвани от тях.
Това постоянно завръщане към физическо въплъщение, смяната на облеклото от плът, би било безкраен кръг от причини и следствия, ако човек нямаше в себе си Божието “Присъствие”.

Ако ученикът наистина иска да знае Истината за прераждането и живота, той трябва да стигне до Източника на живота – “Могъщото АЗ СЪМ Присъствие” – и там да изследва. Защото само като получи Мъдрост от своя Всезнаещ ум той може да стане едно със Светлината му.Ако човек желае да докаже на себе си Истината за прераждането, това доказателство може да дойде единствено от неговите собствени действителни преживявания, които ще му разкрие неговият Божествен Аз.

Ако ученикът признае и приеме – с абсолютна категоричност – своето “Могъщо АЗ СЪМ Присъствие” и постоянно и искрено Го призовава, стреми се към Него, обича Го и изпитва благодарност за дадения от Него чуден живот, който той използва във всеки един момент, в будно и в спящо състояние, той ще накара своето външно съзнание така да се издигне, че да познае, види и изпита от първа ръка отговора на всеки въпрос и всеки проблем, който се изпречи пред него.

Днес Космичната активност и Светлина от земята все повече се разширява. Мнозина чувстват тази интензивност на енергията и ако не я използва по градивен начин, индивидът ще я приеме и трансформира чрез своите качества на нетърпимост и негодувание спрямо хора, места и обстоятелства. Това само създава в ума и тялото му още по-голям смут, причиняващ дисхармония както на него самия, така и на околните.

Докато трае настоящото Разширение на Светлината по цялата земя, е абсолютно належащо индивидът да контролира с желязна твърдост своите мисли, чувства и думи, като им налага да бъдат конструктивни, и не отдава признание на нищо друго, ако желае да избегне страданията и пораженията за себе си и света. В нито един момент от историята на планетата това не е било така важно, както сега.

Земята изживява болките на удивително ново раждане и през идните няколко години за нея ще настъпи преходен период. В момента тя търпи космична промяна, от отношение на война към отношение на Мир; от омраза към Любов, от себичност към безкористност и към пълното осъзнаване, че в бъдеще хората трябва да влагат достатъчно сила, за да живеят съобразно “Закона на любовта”.

Приятен и усмихнат ден!  HugПри нас вчера отбелязаха температурата от -30 градуса ... Blush

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 17:00 от ЧервеноВинце

# 448
  • София-в сърцата на моите деца
ЧервеноВинце, много ми е приятно да те чета!Някои неща съм ги чела, но други научавам от тук! bowuuВ София е мръсно ,  кално и студено! И изобщо не е романтично!Ама това ни е животът!! newsm78ЧервеноВинцеbouquet

# 449
Дори за най-отявлените скептици е ясно, че предстоят големи промени, и ЗА ЩАСТИЕ ТЕ СА ЗА ДОБРО! Сигурно сте чели, че дори най-консервативните учени приемат, че гена на еволюцията мутира и все по-често се раждат различни деца - индиго, или деца кристали, мисля, че дори си отглеждам едно петгодишно дете-кристал в къщи и това ме кара да се чувствам някак си "посветена". Толкова нови явления бяха описани и открития бяха направени и повечето потвърждават, че сме имали някога много невероятни способности извън петте ни сетива, с които си служим основно в момента, които просто трябва да си припомним отново. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт