Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ефектите от положителното мислене върху децата?
Какво е значението на утвържденията и как могат да бъдат полезни за децата?
Какво представлява курсът „Изкуството на живеенето“ и какви техники се използват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ефектите от положителното мислене върху децата?
-
Какво е значението на утвържденията и как могат да бъдат полезни за децата?
-
Какво представлява курсът „Изкуството на живеенето“ и какви техники се използват?
Курсът "Изкуството на живеенето" е известен със своите дихателни техники и медитация, които помагат на хората да управляват стреса и да постигнат вътрешен мир. Техники като Сударшан Крия и Бастрика се използват за повишаване на енергийните нива и подобряване на физическото и психическото благосъстояние.
-
Какво представлява мълчаливият ритуал и какви са неговите цели?
-
Какви са ползите от прошката и благодарността?
Би ли пуснала линк, ако ти е възможно?
Принтнах си твоите постове за да си ги прочета в къщи на спокойствие. И на мен ми се дава все по-често "специална информация". Попадам на невероятни книги и хора. Майката на една от най-добрите ми приятелки написа книга, която буквално преди седмица излезе от печат и все още не е разпространена. Тя също има пряко отношение към "Новото време" и "Новите хора". Черновата и ми е стояла на масата в хола и съм се изкушавала да надникна, но реших да си доставя това удоволствие, да я получа като завършена книга. Тази книга е сбъдната мечта на една невероятно духовна жена, от най-подготвените. До голяма степен се покрива с информацията, която ти даваш, и още нещо интересно, според много от източниците, които авторката цитира, славянските народи също ще имат много важна роля в новото време. За това в последно време сред славянските народи има такъв бум на духовни практики и хора със специални способности и умения. При първа възможност ще ви препиша няколко цитата от книгата...
. Зна4и Исус не е съвсем като нас. Нали е син на Бог, има полубожествен произход.
Става въпрос за намиране на изгубени неща...

В София е мръсно , кално и студено! И изобщо не е романтично!Ама това ни е животът!!