Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 260
Последния live ми се искаше да коментирам, ама докато се добера до компютър и стана другата седмица.

Жени ме подразни с това, че през цялото време парадираше със своята честност, за нея коалиция беше мръсна дума, постоянно повтаряше как в коалиции не влизала. Това добре, но на всеки му е ясно, че без коалиции тази игра не се печели. Колкото и да си силен (даже особено ако си силен!), ако играеш сам, си заминаваш рано или късно. На нея това уж и беше ясно. И какво стана, дойде моментът, в който тя трябваше да си замине, обаче нещо не хареса много тази перспектива. Чак взе да прави драми, да се чувства предадена и да си позволява да въздава справедливост, като се опълчи да гони всички, които били искали да изгонят нея. Все едно това, което те са направили е някакво велико престъпление, а не просто правилата на играта.
И когато другите я използваха и после изгониха, тя си тръгна с гордо вдигната глава, че не била влизала в коалиции и била отмъстила на тези, които искали да я гонят  ooooh!
Не е здравословно на 18 години да си мислиш, че си центъра на света.

В крайна сметка "обръщането" на резултата в полза на Мого Мого, както и успехът на тяхната коалиция, беше възможен единствено заради правилото да се номинират 4-ма за изгонване. Ако не беше това правило, нито раздорът между двете кокошки и Пачека щеше да се състои, нито Галя да разбере колко е "тежка царската корона". Спас може би щеше да остане, защото щеше да печели имунитети, но не и да дава юздите на Генерала, да решава кой остава и кой не. Пък и не е ясно колко щеше да печели имунитетите, ако конкуренцията му не беше от Янита, Галя, Жорката и т.н.

Още нещо ми направи впечатление в този Сървайвър. Аз и преди бях забелязала, че тук кой знае какъв глад няма, все някакви награди им дават, все нещо тъпчат в устите, накрая на кантара се видя, Женка само 4 кг е оставила за 40 дни! На това слънце и на това физическо натоварване, за толкова време да оставиш само 4 кг, значи голямо тъпчене пада.
Помня, че в първия сезон Ахмед беше свалил 26 кг. За какво си говорим въобще.
В първите два сезона ядоха кравешки очи, живи раци, всякакви гадости... тук нищо. Игрички за плуване, плацикане и накрая всяка игра за награда включва плюскане. В първите два сезона имаше един или два пъти, когато наградата беше вечеря, през останалото време им даваха други неща. А тук, то не беше Панамския канал, то не беше посланици, вили, басейни, не знам си какво. Добре, че им дават по някоя игричка да се поразмърдат, че иначе можеха да се върнат по-дебели, отколкото са заминали.

Не че имам нещо против да си хапват хората, но се чудя защо на този Сървайвър така ги глезуркат. Нови правила, измишльотини... Нямаше нито една истинска битка, нито едно сериозно състезание, в което всички да дадат всичко от себе си. Нещата се решават с интриги и шушукане, а когато дойде време за състезанието, се бъхти само който трябва, другите са си вързали кошниците и си клатят краката. Не знам дали забелязвате, че Галя почти не играе в игрите, едва-едва помръдва с крак или ръка, колкото да отчете участие и това е. По-кьопав състезател едва ли е стигал толкова далеч. Пълна пародия стана.

# 1 261
Щерките на Николай наистина бяха вредни и проклети (и си приличат баш на него Mr. Green), но ги изгониха толкова бързо главно защото бяха две. Нормално беше другите да се страхуват от тях - два гласа все пак.

Жени какво още да обсъждаме!? Редакторката правилно каза, че тя просто си е приспособима (Ж. навири нос като го чу - не разбра какво точно се каза Mr. Green) Всъщност проблемът не е в това, че свъртя всичките си гадни номерца, които, ако се замислите, определиха развоя на играта - в крайна сметка си защитаваше собственити интереси. Проблемът беше, че обличаше подличките си постъпки в приказки за честност, принципност, лоялност. Това беше дразнещото.

На мен също отдавна ми направи впечатление, че доста ги похранват в тази игра. Дори мисля, че го коментирах. Сигурно си има причина - да свалиш 20-30 кг за месец е много и е вредно за здравето. Подобен стрес е в състояние да обърка метаболизма завинаги. Нищо чудно да има сериозно изпатили си сред предишните участници и затова сега организаторите да внимават.
Интересно ми е обаче Жени защо свали толкова малко? Най-малко от всички. Другите свалиха по -10 мъжете и -6-7 жените, а тя само 3 или 4 кг. Дали защото е главно мускули без сланинка или операторите тайно са си я хранили хубавелката Joy

Измишльотината с номиниране по 4 беше яко подпиране на МогоМого. Интересно защо нашият радетел за честна и равнопоставена игра си мълчи за него. "Зорко око" само когато Николай печели, а Mr. Green Вярно, че иначе щяха да излетят всички моговци един по един, но и това правило, прилагано отвреме-навреме, определено опорочи играта.

Смешни ми бяха обясненията на ЖорЕто, че той не бил такъв глупак ('Звинете, Авиком, ама глупавичък ти е hahaha издаде финала), това е образ, наложен му от сценаристите. Трейси, и тя, само ни обяснява как Спас не е такъв, а онакъв. Ми тогава и Николай не е този проклетник и скандалджия, какъвто ни го показват. И него сценаристите са го накарали да обижда всички мъже наред... Пък и какво значение има в какъв калъп е набутан даден играч, за да му е по-интересно на драгия зрител. Нали оценяват и решават участниците.

Много ми е любопитно какво ще става довечера. Ако нещо става въобще, че обикновено анонсите им са по-интригуващи от реалността Wink.

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 17:06 от птица

# 1 262
  • София
Аз все пак очаквам някакво раздвижване тази вечер.
Иначе съм съгласна изцяло с мнението,че много режисиран сървайвър си имаме. Аз не съм гледала всички сезони в световен мащаб,но влязох в уикипедия.Такова правило за 4 номинирани няма.
То уби всякаква надежда за състезателна страст. Наложиха ни някакви типажи и гневно преследваха идеята за всеки герой...
Не ни дадоха възможност да гледаме кадри ,извън игрите и сами да решим Ники майстор ли е,Галя само интриги ли тъче,Жорко глупаче ли е...Между другото аз се замислих за неговия толкова горещ пост.
Може и да не е точно така,както го е написал,особено ако преди това е пийнал от кайсиевата си ракийка.
Яна при изгонването си много неща каза. На лайфа чак видяхме как не й спира устата. Ами това е било ежедневие. Ние обаче това не го видяхме.Чувахме откъслечни фрази от други , че не спира да мели, че ги болят главите. След като толкова държат на идеята,че социооцеляването е много важно за сървайвър, можеха да ни ги показват тези разговори,конфликти, а не да ни дават наготово резултатът- единодушното гласуване на племенен съвет.
Това е,каквото ни дават,това гледаме.Въпреки всичко аз обичам тази игра!

# 1 263

Измишльотината с номиниране по 4 беше яко подпиране на МогоМого. Интересно защо нашият радетел за честна и равнопоставена игра си мълчи за него.

Тц, не съм съгласен. Twisted Evil Това с четиримата номинирани си беше добра идея. Това целеше, именно да няма скука и да се развалят плановете на някои. Да не може по-голямото племе да изгони по-малкото, а да се разбъркат малко нещата и да има равнопоставеност. Никой не им е виновен на Пачека, че постоянно падаха и че се разпаднаха, защото не бяха единни по принцип.
Проблема за скуката е друг и той се корени още в началото. Не трябва да се допуска участниците да се познават, преди играта и дори да се наговарят. Трябва чак там като отидат тепърва да се опознават и да се развиват по естествен път взаимоотношенията им. Именно от такива предварителни уговорки, идват и тези порочни неща и скуката, която наблюдаваме. Да не говоря, че е много нечестно. Защото Марина например как да е равнопоставена, като е отишла сама без да познава никой и не е могла да спечели поддръжници, просто защото те вече са били заедно и нормално да я отсвирят. Тук просто няма равнопоставеност и следователно играта се опорочава. Ако тепърва там се запознават и опознават, по-трудно ще си имат ЧАК такова доверие и щяхме да наблюдаваме доста повече динамика, борбеност, тактики и т.н. Така че, вината основно е у продуцентите. Като прибавим към това и изтичането на информация, режисирането, подбутването на някои играчи и направо грубата външна намеса...............и ето ти манджа с грозде. Mr. Green

# 1 264
  • София
batigol ,простете ме за невежеството, но кои са се познавали?
Моля,посочете ги с пръстче!  Rolling Eyes
Предварително благодаря!   bouquet

# 1 265
batigol ,простете ме за невежеството, но кои са се познавали?
Моля,посочете ги с пръстче!  Rolling Eyes
Предварително благодаря!   bouquet

Embarassed
Сървайвър I - Звезди призна в ефир, че той, Коста, Вальо, Андрей и Ахмед са се уговорили още в самолета, преди да започне Сървайвър. Добре, че после се поскараха някои, иначе тотално се опорочаваха нещата. Вальо в Шоуто на Слави заяви, че с Ахмед още на кастингите са се харесали и са си говорили и т.н.

Сървайвър II - Никито се познава със Светла Димитрова и са говорили, преди Сървайвъра да се подкрепят с щерките му. Друг е въпроса, че явно цялото семейство са чепати характери и Светла се обърна против Габи.

Сървайвър III - Има теории са коалиция още в София на 6 жени и двама мъже. Голямата Силвия във форума заявява, че малката Гери, Ваня, Иван, Митко и Али са се уговорили още на корабчето дето ги возеше за острова. Николай също е предлагал на Силвия още там да са комбина, защото били спортисти и тя била препоръчана на него от Финдо. Абе...................ясно ти става. Как хора като Марина да имат равен шанс, като тепърва на острова трябва да си намират приятели. Просто не е равен старта. Спомням си, че като гледах първия ми Сървайвър(втория американски), как говореха, че им е било много трудно да издържат полета от САЩ до Австралия, защото е било категорично забранено да говорят помежду си. Научават имената си, чак като започне играта и ги разпределят на племена.  Mr. Green
Не е като да няма разлика, нали? Laughing

# 1 266
  Е това не е истина... наистина в такава игра всичко може да се случи... но на мен изобщо не ми хареса,това  което се случи :xarm

# 1 267
  Е това не е истина... наистина в такава игра всичко може да се случи... но на мен изобщо не ми хареса,това  което се случи :xarm
Майка ми каза, т.е. предположи, още Янита като избра да отиде на острова, че всичко е нагласено и че там тяще победи.Днес отново по време на играта каза, че отначало Ники ще поведе, после Янита, Николай ще направи няколко пропуска  и накрая Янита ще победи.Аз викам да я пращаме в Ясновидци 2  Laughing
Сега си мисля, че Ники ще вземе тотема и се надявам да стане така.Колкото ми беше неприятен в началото, сега толкова искам да победи  Sunglasses

# 1 268
  • густо майна Филибето
Еее, голямо напрежение!

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 20:55 от ljuboznatelna

# 1 269
Ей,толкова режисирана работа не очаквах #2gunfire
Е сега поне разбраха кой е НАЙ,НАЙ
Браво НИКИ Hug

# 1 270

Не ти харесва, че нещата станаха доста по-интересни? Shocked

Янита за Президент.  Laughing

# 1 271
Направо ги насра(съжалявам за думата)  smile3508

# 1 272
  • густо майна Филибето
Спас наистина имаше лош късмет, иначе като нищо щеше да вземе тотема. Но да кажем, че Ники е имал страхотния късмет Grinning
Браво на Янитка за победата, но това не я прави по-малко гнусна , даже напротив  Sick

# 1 273

Не ти харесва, че нещата станаха доста по-интересни? Shocked

Янита за Президент.  Laughing
Peace Mr. Green

Много ми хареса епизода, Янита победи Николай, а той спечели имунитет и прецака Мого-Мого. Mr. Green И всичко това в един епизод. Mr. Green

# 1 274
Колкото и да е антипатична,браво на Янита за находките и напрежението,което създаде  Peace.Ники ми направи супер неприятно впечатление с това мрънкане,че никъде няма да си намери работа,дори и в колбасарница(явно за него това е тинята).Според мене да се погрижи за собствените си щерки,че те с тези усти и самочувствие и в колбасарница няма да ги вземат.
И браво на Ники за добрата игра.Ако вземе двата гласа,вероятно Спас ще си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт