Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 455
В интерес на истината Николай го беше сигурно по-шубе и от Мого-Мого. Така беше задрапал за острова.... добре че им съвпадат плановете. Ако беше станало нещо и следващия път той пак печели тотем - схемата е ясна. Гонят Янита /която се е върнала от острова/, ако пак нещо се обърка Гери - обаче тва са 2 пъти, в които Николай трябва сигурно да се докопа до тотем - а каква е гаранцията, че Спас ше си изпусне ключа пак... Ама те ся искатда се оттърват от Янита, задето им го нахака тъй. После ше махнат Гери и то сами и ето, че пак идва време Николай да се връща - само дето няма да си опъват нервите взаимно. Хубаво решение.

# 1 456
  • густо майна Филибето
avicom, неразбрана е за някой таз твойта любов, ей! Laughing
И какво толкова направи Янита? Размести мидичките и надписа една табела Simple Smile Сега да се стегне и да вземе да направи още един стол, ама ха!

А ако Янита се беше върнала заедно с Ники, щеше ли Острова изобщо да го има като опция за по-нататък?

# 1 457
  • София
И му яде храната,и му спи на леглото Crossing Arms

# 1 458
  • густо майна Филибето
E да вземе да легне на земята тогава Grinning

# 1 459
  • София
 hahaha,ами то,там и е мястото Joy

# 1 460
Не разбрах защо изгониха Гошко, като той е много по-полезен от Гергана например newsm78
Защо я наричат Герчак?

# 1 461
Ако бях богат, щях да се натисна да изкупя записите от камерите, например на острова на изгнаника.
avicom, не се опитвам да разбера любовта ти към Жорката, обаче едно червейче ме човърка, ти Жоровица ли си? Wink

# 1 462
И аз си мислех че ще изгонят Гери вчера , но уви Жорката си отиде ...
А тази Янитка , човката и с човка , тя какво си мисли , дори и да остане докрай на острова на изгнаника и се включи на финала кой от журито ще гласува за нея ....май никой , тя явно е в умопомрачение или няма мозък и на една кокошка  #Cussing out #Cussing out Нямам търпение да я наритат , искам да и видя физиономията тогава  hahaha

# 1 463
Ако бях богат, щях да се натисна да изкупя записите от камерите, например на острова на изгнаника.
avicom, не се опитвам да разбера любовта ти към Жорката, обаче едно червейче ме човърка, ти Жоровица ли си? Wink
Ти още не знаеш ли ,че avicom е Жоровица;treisy е Спасовица и dianivo, елказелка  и още някои са Николаевици! Joy Joy Joy

# 1 464
  • София-в сърцата на моите деца
Ти още не знаеш ли ,че avicom е Жоровица;treisy е Спасовица и dianivo, елказелка  и още някои са Николаевици! Joy Joy Joy
Ние сме от харемът на Ники бей!!!! Joy

# 1 465

А тази Янитка , човката и с човка , тя какво си мисли , дори и да остане докрай на острова на изгнаника и се включи на финала кой от журито ще гласува за нея ....май никой , тя явно е в умопомрачение или няма мозък и на една кокошка  #Cussing out #Cussing out  
Не бе, има колкото една пуйка....

# 1 466

Трейси, ако ще ми играеш така, ще развалим с тебе коалицията, още преди да са ни избрали на кастинга. Laughing
За мен играят тъпо. Аз на тяхно място, щях да пращам непрекъснато Спас на острова и той все някога щеше да бие Николай. А те с някаква апатия се отнесоха и супер несериозно. Сега пък за нищо не бих се договарял с Николай да го връщам на острова. Та това му е спасението на него бе. Защо ще помагам на конкуренцията? Той не може да бие непрекъснато, така че ще го елиминират преди финала. А сега какво постигат? Връщайки го на острова, му гарантират почти сигурен финал. Оставят нещата да зависят от само една игра и то от четиримата, само един ще отпадне. Как разчитат, че Николай ще се представи най-слабо и ще отпадне? Щом са трима финалисти, значи стигне ли Николай до последното състезание - пиши го сигурен финалист. А това е груба грешка. Той си има поддръжници в журито(Яна, Ваня, Гери, Здравко), а другите двама финалисти могат да разпръснат гласовете на хората от коалицията на генерала. Да не говорим, че ако се отнесат грубо към Янита, може и тя накрая да го подкрепи.
Трябва да го оставят в Балбоа и при първата издънка да му бият шута. Янита не може да им направи кой знае какво и може да я оставят на острова до края........ Mr. Green

# 1 467
А тази Янитка , човката и с човка , тя какво си мисли , дори и да остане докрай на острова на изгнаника и се включи на финала кой от журито ще гласува за нея ....май никой , тя явно е в умопомрачение или няма мозък и на една кокошка  #Cussing out #Cussing out

Не, това се нарича борбеност. Wink Ти да не искаш да се предаде без бой и като някоя мишка да си чака изгонването? То е ясно, че не може да спечели, но ако беше останала в Балбоа, да не би да имаше шансове. Напротив, сега вместо Жоро, тя щеше да бъде изгонена. Така си продължи участието, направи си кефа да бие супер силен играч като Николай и ще си отпадне с гордо вдигната глава, защото се е борила докрай. А и с поведението си доказа, че ако има опорочаване на играта с уговорки за раделяне на пари, ТО ТЯ НЕ УЧАСТВА, противно на някои предположения.  Mr. Green
Това което отчитам като грешка е че не приеха с Жени предложението за коалиция на малката Гери и заедно с Жоро да се противопоставят на Галя и компания. Не знам каква беше причината. newsm78

# 1 468
  • В долината на голямата река
Цитат
Предполагам,че и ти си над простото ядене и търсене на храна. Но ако си достатъчно възвишена , можеше да разчетеш , че съм писала сърцераздирателно, защото просто му симпатизирам.

За съжаление грешиш: нито съм над простото ядене и търсене на храна, нито пък съм толкова възвишена(за съжаление), че да мога да разбера наистина какво толкова има в този дебелак, който почти няма спечелени игри, а също така през цялото време се  подмазваше на "Гинирала", за да може да спечели нейното благоволение и че отдалеч се виждаше наистина простотата в неговия замисъл, който в крайна сметка беше обречен на провал. Достатъчно ясно ли се обосновах?

# 1 469
  • София
Не разбрах защо изгониха Гошко, като той е много по-полезен от Гергана например newsm78
Защо я наричат Герчак?
А Галя с какво е полезна? Да им чеше самочувствието ли? Grinning Няма такава самоуверена кокошка...и мъжа й сега чака генерала да се върне hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт