Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 785
Гери и достойнство Naughty Стана за смях на кокошките. При днешната ситуация и разположение на силите можеше поне да опита, а тя сама си изгони на практика.
Не я защитавам, не я съжалявам, просто прекалено, ама прекалено (!) глупаво ми се видя. То май не е наред с главата нещо това момиче. Може би за сметка на мускулите.
Факт е, че ни сбърка мисленето на всички - и оцеляващи, и съвет, и Владо, и екип сигурно, и зрители със сигурност Mr. Green

А, че Галя е казала подобно нещо, съвсем го вярвам. Казала го е зад гърба й, в лицето няма да го направи. За лош късмет Янита бди Wink

# 1 786
Ама какви са тия мантри за предателство,вярност и така нататък?Нали все пак това е игра,на края на която остава само един?Дайте тогава всички дружно да плеснат с ръце,да се прегърнат и да си поделят кротко парите,че да няма обидени,предадени,саможертви и т.н.простотии.Мисля си,че дотук се стигна,защото участниците имаха право да си обсъждат за кого ще гласуват.То няма как и да е по друг начин,защото е невъзможно да бъдат контролирани 24 часа,както например в ББ.Там чиста работа-не обсъждаш с никого,влизаш в тайната стаичка,казваш каквото имаш да казваш и край.А тук-коалиции /мръсна дума,аууу..../,предателства,ние сме Мого-мого.....Гери с това реване ми дойде доста в повече."Майче,мъча се да се защитЪ" и ред сълзи,ред сополи!Ми като си проста,така сега ще си навън!Янита неслучайно се завъртя покрй нея,ама нямаше кой да я разбере.
Между другото,какво е казала Галя за Гери,че съм пропуснала?Нещо за зъбите май?

# 1 787
  • София
Казала е да дойде при нея,че да й избие и останалите зъби.

Хора,Ники не трябва ли да се върне в племето като финалист?  newsm78
Къде е Трейсито да каже- тя пък отиде на изпит и изчезна... какво й направиха тия професори?  newsm78

# 1 788
Хора,Ники не трябва ли да се върне в племето като финалист?  newsm78
Къде е Трейсито да каже- тя пък отиде на изпит и изчезна... какво й направиха тия професори?  newsm78
Ами не.Доколкото видях на рекламата за утре,Влади каза,че играта ще определи първия финалист.Бяха всички,и Ники беше там.А на племенния съвет ще си отидат двама.Не разбрах как играта ще определи финалиста,но ще стане ясно.

# 1 789
Анонсът беше, че на следващия съвет ще изгонят двама. И ги показаха сбрани за игра всичките оцелели досега. Четиримата от племето и Николай.
Победителят в играта ще бъде първият финалист. Двамата, които ще останат след съвета или ще се състезават за втори финалист, или отиват с първия направо на последния съвет. Май не се разбра двама или трима ще бъдат на финала.

На Трейси вече не й вярвам. Или не знае или не казва. Резултатът е един и същ - дезинформация Mr. Green

Изчезвам.

Още ме е яд за днешните тъпизми #2gunfire
Толкова се ядосах, че гласувах за Янита Joy

# 1 790
  • София

Толкова се ядосах, че гласувах за Янита Joy

hahaha  Joy  Joy  Joy
Култово!

# 1 791
  • Пловдив
В анонса Влади каза , че победилият в играта ще спечели огърлицата за неприкосновеност, което реално го прави първия финалист, т.е. няма да е изгонен на съвета . Ще си тръгнат двама, значи по пътя на логиката финалистите ще са трима . Но друго си мисля - утре игра за неприкосновеност , в четвъртък - съвет , а в петък ?  Thinking Нещо не ми се вързва пак .

# 1 792
  • София
В петък гласува журито , да речем.
Аз разчитам, че Трейси не ме е разбрала погрешно и каза,че ще са трима на финала. Специално я питах.

# 1 793
  • густо майна Филибето
За заканата на Галя, че ще избива зъби вероятно е вярно, щом след играта, в която Яна стана победител, й е казала "Мръсна кучка" на ухо (е, не съм сигурна за точните думи, но беше достатъчно грозно). Като се има в предвид, че Честната Янита го е казала, има и малък процент вероятност да не е вярно.
Мисля си, че ако нямаше разговор с родителите, Гери щеше да играе срещу Спас, но нещо я досрамя от близките Rolling Eyes

# 1 794
  • София
А какъв беше смисълът Янита да им раздава огърлици? Никакъв..... "Изключителна власт"-дрън-дрън..... От огърлиците можеше да има смисъл, ако бяха по-малко от броя на участниците без имунитет.
Друг въпрос е, че не съумя да се възползва добре от това, че може да гласува с 2 гласа. Друг на нейно място би положил повече усилия да привлече и мотивира Гери да гласува като нея.

А тая Галя е такава змия...... Изключително неприятно същество!  Close

# 1 795
  • София
Много,много противна #2gunfire
А Гери направо ме сбърка,не очаквах,че след толкова приказки и реване ще си тръгне сама накрая,нещо много прости и двете-Гери и Янита

# 1 796
Вече е изчистено всичко - лаково покритие, никел и хром, патина, морал и етика, дрън дрън. И е оставало същината. Което се очакваше. Mr. Green

# 1 797
Гери за мен е безлична и без собствено мнение , не веднъж съм го казвала , същото мисля и за Силвия - вярното куче на Галя . Абе на мен ли ми се стори или Силвето освен всичките и " качества " е и лицемерна , нали много се канеше на Янитка , че като се върне незнам какво си .... пък вчера се прегръщаха и натискаха .... ей безволев народ  ooooh!
Нямам търпение да гледам днешния епизод и ще стискам палци Ники да е първия финалист  Peace

# 1 798
  • у дома
Много сте сурови към Гергана, според мен  Thinking
Все пак, да останеш без 4 зъба в играта, показва, че има воля и хъс да победи. Аз, след първия паднал зъб, се качвам на самолета. Това и смачка самочувствието и затова през цялото време гледаше да е незабелижима. Но много циврене, много самосъжаление и нереална самооценка.
На мен сега ми е много любопитно да я видя, как изглежда със зъби.
Що се отнася да репликите на Галя и двете идват като инфо- от Янита - не бих и вярвала на сто процента.

# 1 799
  • густо майна Филибето
Кои двете? Тази, която е казала на Яна си я каза Яна на лайфа.

Общи условия

Активация на акаунт