Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 034
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Банкя
Ако Ники, Спас и Силвия са на финал и се гласува така:

За Ники:      За Спас:

Яна               Галя
Здравко        Герчак
Ваня             Янитка
Гери             Жени
                     Жоро

И ако единият глас от публиката отиде за Ники, значи има равенство 5:5.
На финал до сега равенство никога е нямало, интересно ми е какво ще се случи, ако това стане.  Thinking

Аз лично мисля, че Янита и Жени ще гласуват за Ники. Peace

# 2 056
Възможно е Янитка да гласува за Ники,видяхте ли снощи как се развълнува и размечта за победа на "оранжева Пачека".Искрено се надявам поне при гласуването да й дойде акъл в главата. Peace
За Жени...незнам...тя има нескрити симпатии към Спас.

# 2 057
  • София
Ооо, мисля, че е абсурд Жени да гласува за Ники, та тя е влюбена в Спас, само го чака да му се метне.  Laughing

За Янитка обаче имам надежда.

# 2 058
  • пак там
Ако Ники, Спас и Силвия са на финал и се гласува така:

За Ники:      За Спас:

Яна               Галя
Здравко        Герчак
Ваня             Янитка
Гери             Жени
                     Жоро

И ако единият глас от публиката отиде за Ники, значи има равенство 5:5.
На финал до сега равенство никога е нямало, интересно ми е какво ще се случи, ако това стане.  Thinking

Аз лично мисля, че Янита и Жени ще гласуват за Ники. Peace

Чул те Господ, ама това повече прилича на чудо, а не на нещо, което ще се случи... Едната е влюбена в него, другата си играе нейната игра и ако й е обещан някой лев - ще се продаде като стой та гледай.

# 2 059
  • София
Янита и Жени ще гласунат по един и същи начин, според мен. Въпросът е коя ще успее да наговори другата да гласува като нея.

# 2 060
  • Ланкър, планините Овнерог
От една страна е добре, че зрителите ще участват, защото така по-може Николай да спечели.

# 2 061
  • София
Жени ще гласува със сигурност за Спас.
Остава да стискаме палци Янитка да я озари Оранжевата Пачека.

# 2 062
  • Разпиляна във въображението
И кога се измисли това с гласуването на зрителя и зачитането на неговия глас ooooh!

Писна ми от разни своеволия на продуцентите. Финалистите трябва да са двама и точка.Не може да има равенство на гласовете, тази игра изключва това на финала. И май всички трябва да бъдат дисквалифицирани защото има уговорка за наградата - Герчака го потвърди в сутрешния блок на БТВ Laughing

# 2 063
  • В центъра на Вселената...
Някой да ми каже колко всъщност е паричната награда за победителя?
А тази уговорка между кои е?

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 15:17 от Calypso

# 2 064
А не мислите ли, че екипът на Сървайвър знае вече, че гласовете в кутията са равен брой и за това сега го правят това с гласуването на зрителите  Thinking
П.П. Ееех, ако е така - Ники ще е победителя  Heart Eyes  Praynig

# 2 065
  • София
Наградата е 250000лв.

От доста време се говори, че Спас, Силвия и Галя имат договорка за подялба на парите  newsm78. Доколко е така, не знам, но действията им досега в играта абсолютно потвърждава това подозрение Sick.

# 2 066
  • София

Писна ми от разни своеволия на продуцентите. Финалистите трябва да са двама и точка.

В поне пет сезона на американският Сървайвър финалистите са трима.
Няма да е нещо ново, ако и в Бг стане така.

# 2 067
  • София-в сърцата на моите деца
Ха, дано!!!!

# 2 068
  • Ланкър, планините Овнерог
Че и в другите ни Сървайвъри е имало договорка за парите. Само дето не се е коментирало. За миналогодишния съм сигурна.

# 2 069
  • В центъра на Вселената...
Наградата е 250000лв.

От доста време се говори, че Спас, Силвия и Галя имат договорка за подялба на парите  newsm78. Доколко е така, не знам, но действията им досега в играта абсолютно потвърждава това подозрение Sick.

Дано тогава на Жени да и е дошъл умът в главата и да е гласувала за когото трябва. Иначе тя нищо не печели, тъй като доколкото разбирам е извън тази уговорка  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт