Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 294
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 300
Галя нали на Яна се точеше.. може и тя да е.

# 301
  • Разпиляна във въображението
Но от Мого-Мого да се разплачат за нея невярвам

# 302

Обаче Спас ме уби, като каза, че Галя изглеждала добре за нейните години, че и го повтори и натърти rotfImbo
Единадесетокласничка - стара, но запазена  Joy

Ми как, хубави силиконки си е опнала. И ходи като току що нае...а. А и Спас си е леко наивничък, типичен мъж, връзва се на курвенски похвати

Въй...почуствАх се леко.... Crossing Arms  hahaha

# 303
  • густо майна Филибето
Имам спомен, че мъжете обсъждаха жените и един от тях сподели, че харесвали много Галя , и заради тялото, и заради излъчването (мисля че спомена перверзно Wink )

# 304
  • София
За мен пък остава загадка защо нас , зрителите ни третират като участници от бившето племе Пачека. Дадоха кадри,че Спас и Силвия коментират присъствието на Николай на острова.
НО НИЩО НЕ ДАДОХА ОТ ТОВА, КАКВО ТОЧНО ИМ Е РАЗКАЗАЛА ГАЛЯ.
Защо ни правят информационно затъмнение. Ами исках да им видя реакциите , коментарите.... Нищо не дадоха или аз не съм видяла?  Rolling Eyes

# 305
Те колко интересни работи не дадоха. Не дават как се стига до решение кой да си ходи, спорове и т.н. но пък за сметка на това дават задника на Спас и т.н. И по-тъпото е, че го преекспонират за сметка на интересни моменти. Поне примерно като са решили да дават него, да дадат интересните моменти /за който само слушаме, пък никой не ги гледа пффф/, а не в момента в който си суши банския и оп - сензация.

Мнооо са зле от тоя екип, простооооо Stop

# 306
дават задника на Спас
Е,гледката си струва.... Laughing
По въпроса с реването,не вярвам да изгонят Здравко.Тази вечер пак дадоха диалога на Влади с не знам кого-че престоят му в "Сървайвър" застрашава здравето му.Виж,ако Здравко напуска принудително,със сигурност ще има сълзи,и то не само от племето,а и от зрителите.Мноооого ме кефи,много!!!

# 307
Хахахах, аз не казвам, че гледката не си струва, ама има и други интересни неща Mr. Green

Лайфа не го гледахме тоя път - нещо изпуснато? Whistling

# 308
  • София
Не си изпуснала нещо кой знае какво.Иван все за крака си пееше,каза,че иска кино-кариера.   Rolling Eyes
Онази крава още римува  Laughing
Ей,късат ми нервите с тази пауза от петък до вторник...  #Cussing out

# 309
И аз нямам търпение да дойде утре вечер.Много е голяма паузата,наистина.Лайфовете не ги гледам,но през седмицата съм първа наредена пред ТВ-то.Чак промених режима на детето,за да го къпя след като свърши  Laughing  Embarassed

# 310
И аз нямам търпение да дойде утре вечер.Много е голяма паузата,наистина.Лайфовете не ги гледам,но през седмицата съм първа наредена пред ТВ-то.Чак промених режима на детето,за да го къпя след като свърши  Laughing  Embarassed

А тъй - малко сървайвър да види и то  Joy Hug

То от тия лайфове никакъв смисъл няма - само дето ги мъкнат в тва студио всичките, ама айде... че и оная асистентка работа да има.

# 311
Аз понеже не съм гледала ни един лайф до сега, я кажете в крайна сметка сбиха ли се боксьорчето , Живко и Лъчо ?

# 312
  • София
Че как ще се сбият ! Нали Милошев бди !  Laughing
Въртяха се като петли около фонтанчето , само се поизпръскаха.  Grinning

# 313
Малиииии,асистентката ме разби!Само веднъж се обърках да гледам мъничко и се втрещих как си четеше кротко от листчето,сякаш нито ауто кю има,нито пък може да се понапъне да запомни няколко думички.Толкова изкуствена и скована ми се видя,нямам думи!
Трейси,детето наистина стана фен.Преди като бяха още двете племена и аз като виках за Пачека /изСФинете,ама те ми бяха любимци/ на състезанията,детето накрая пляскаше с ръчички и викаше браво.А като спечелеха Мого мого викаше "марш оттука!"Умно ми е детето бееее!!!!  hahaha  hahaha  hahaha

# 314
  • София
Ама тя тази асистентка защо въобще е там,да обявява рекламите ли newsm78,а пък този Живко,имам чуството че всеки път е пиян или дрогиран,баси помията е,Лъчо и той,докато беше в играта ми харесваше,ама на вън е...........

Общи условия

Активация на акаунт