Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 294
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 330
Абе, то е повече от ясно, че наш Ники няма да е победител, но поне ще им опъва на всички нервите до края Mr. Green

Няма да я мислим Стели. Тя каквато диета е подхванала, хич не е за жалене. Точно утре ще набива шоколад, така че бързо ще забрави, че е тъжна Joy

# 331
Да,беше един от двамата ми фаворити /Ники е другият  Embarassed /,защото съм му фенка още докато беше активен спортист.И съм сигурна,че си отива.Видяхте ли накрая,когато даваха фрагменти от утрешната серия-на състезанието той липсваше.Две от жените нещо хвърляха,останалите се бяха наредили зад тях-него го нямаше.Ще ми липсва.Но чух и още нещо-победителят май със сигурност ще се избира само от участниците.Поне така разбрах от Влади.Е тогава нашто момче ще види победата през крив макарон.Ако наистина е вярно,че двамата със Спас са на финал,познайте кого ще подкрепи племето.
Редактирам се,защото прочетох поста на птица.Разконспирира ме,а? LaughingНапълно си права,само че по времето,когато се излъчва "Сървайвър",вече нямам право да ям.Но ще си насмогна през деня,за да имам сили и да не плача толкова много вечерта.Не мога да си представя ако напускането на Здравко съвпадаше с плодов ден от диетата ми-щеше да е много злобно да съм ръбала ябълки цял ден,коремът ми да е измит и на всичкото отгоре един от фаворитите ми да си тръгва.Ужас!Ама така ще си лекувам нещастието с шоколадче!

# 332
  • София
Ооооо, на шоколадова диета и ще ми плаче.  Grinning
Обаче къде гледала,на играта колко са... милата Стели.  Hug
Че те направо си дадоха как му казват "чао", но очите са ти били пълни със сълзи,та не си видяла.  Hug
Аз имам предложение. Кой пуска анкетата тук ? Нека да пуска след всяко изгонване,да видим как се пренареждат гласовете. Все пак сме на финалната права. Здравко държи голям процент,да видим как ще се разхвърлят. Стели,извинявай  Embarassed , но знам че имаш и резервен фаворит...  Grinning

# 333
Авиком,де да беше само шоколадова,хич нямаше да се сетя да рева,ама то....Аз пък все се мисля за много наблюдателна  Laughing Наистина забелязах,че Здравко го няма в състезанието,пък хич не ми направи впечатление,че дадоха как му казват чао.Но сега се сещам,той даже им махаше за довиждане.Та така-остана ми един-единствен фаворит,и то какъв,а?Най-добрият!Жорката ми е симпатичен,един такъв пухкавичък-да го хванеш и да го щипеш,щипеш,че има къде.... LaughingПрилича ми на мечето Бамзе,помните ли го?Сладур!Но Ники..... newsm51 И като мъж ме кефи,и като състезател.Ох,мъча се да прежаля Здравко! Sad

# 334
Понеже има неразнбрали относно какво каза Галя на Спас - то така го дадоха, че нищо не се разбра

Та иде реч за това, че Спас иска да се изправи директно срещу Николай, като е казал, че тва ше стане на всяка цена. Та Галя го предупреди да внимава какво прави и какво плаща, за да остане с Николай / на финал иска да го победи, не на Острова на изгнанника/. И понеже нали, за да остане на финал с Николай тряя да мине през Галя, а тя иска да го изгонят още щом стъпи при Балбоа. Та предупреждава Галя не се шегува  Mr. Green

А те много лесно могат да изгонят Николай - пращат някой по силен /пр. Спас/ бие Николай, връща го на острова при племето и там вече го гонят на съвет. Ама не им е стискало да го направят, щото пращайки Спас там и ако Николай вземе имунитет, то Спаси ше кибичи на острова до второ нареждане. Трябва да спечели някой от Мого Мого, че да изпратят там някой от пАчека, да не им се разваля коалицията и става една.... а през това време ако Николай печели имунитетите, бившата Пачека директно влиза с него и бай-бай Мого Мого. Страхове, ко да ги правиш.... Crazy

По-нататък ще се види в епизодите какво всъщност ще правят и правят ли изобщо нещо  Wink

# 335
  • София
 newsm78 лелее,то много стратегия,много нещо....
Остава и да го направят,ще ги призная!  Sunglasses
И защо Галя толкова ще уважава желанието на Спас за финал с Ники. Тя не се ли цели в трофея? Много лесно може да изгони Спас,те другите на драго сърце ще я послушат. Защо го пази?  newsm78

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 23:52 от avicom

# 336
  • густо майна Филибето
Аз от приказките на Галка разбрах, че цялата работа е заради новото племе и тя, обединявайки се с Ники им гарантира (на Мого Мого) , че ще ги запази. Може и да не съм разбрала, но ме изуми с властта, която си преписа.
А Яна наистина имаше по-голям шанс заради тесния си череп, защото беше мааалко по-нагоре от Жени. Това в къщи го коментирахме още преди да свърши играта. И стискането на носа им даваше още един шанс, освен че няма да смъркат през него, ръката им подсказваше идването на вълната.
Ники освен дърводелец бил и склуптор! Heart Eyes

# 337
Майка ми си купува "жълти" вестници и аз докато ак.м ги чета. Там пишеше че Спас е победителя в надпреварата. Но определено мога да кажа за пореден път, че Николай за мен е победителят в този сезон. Както казва Карамазов в монолизите си Simple Smile тук всеки е за себе си и не е важно колко си силен физически, а колко си приспособим. Наистина съм впечатлен от личноста на този човек!!!!
Сега получавам позиви... Ако мерна и кой е победителя в Биг брадър ще се отчета по темата Wink Определено стоенето в клозета за мен не е загубено време Simple Smile

# 338
  • София
Мноооого ми е кеф за Яна Heart Eyes,и за посраните Жени и Янита hahaha,надявах се до последно Здравко да спечели тази игра,ама нъцки,жалко.

# 339
Аз па искрено се надявам поне накрая на сезона да покажат как Спас им направи навес, как мамка му лови риба /почти всеки ден, те изкараха, че само Жорето ги храни, пък Николай само може да хваща...ми не е така - ама нейсе, да го дадат/, той им пали и поддържа огъня и по нощите и най-вече кой им готви. Не оставил някоя жена да бърка малко манджата и камерата бам -тя готви, и кво дават казал, че го мързи - те баш него дадоха  ooooh! Тва, че си мрънка, че го мързи не значи че не върши нещо. По принцип все си го мързи, а иначе си работи стабилно - просто си мрънка. Ама... егати и избирателните кадри просто.

Е тва е гадното, че всеки са го вкарали в някакъв тертип, в някаква роля и следват това на всяка цена - а то изглежда не е много трудно. И Галя я изкараха по-черна от дявола, а не е така...

пп - ай да паля колата и да изчезвам, че... не остана време от четене и писане по тая тема  Mr. Green После пак хаххахах

# 340
  • София
Ами харесали са му задника на момчето  Mr. Green Мине , не мине и го дадат как се развява,как го мажат с помади. И в скрепяването на съюзи е силен, и това дават, и как слуша Галя...
Дават също как в новото племе е спечелил една игра. Изявено силен играч се оказа една жена, визирам Яна.
Иначе снощи висях в официалния форум на Сървайвър. Там прочетох,че още в София 2 мъже и 6 жени са направили коалиция и после ще си поделят наградата.  newsm78
Също прочетох/това вече не е клюка/, че на 10.11 е започнал руският Сървайвър. Ще го дават само в неделя по ОРТ от 23часа. Едното племе там се казва Мого-Мого .  Laughing

# 341
  • густо майна Филибето
Едното племе там се казва Мого-Мого .  Laughing

Обречено е  Mr. Green

# 342
  • Разпиляна във въображението
Едното племе там се казва Мого-Мого .  Laughing

Обречено е  Mr. Green

Не мисля, че племето е обречено. Нашите от Мого-мого добре се представят

# 343
Преди малко изгледах снощната серия.Много се изкефих,че Жени загуби-умря от яд горката,че била плувкиня,а не е издържала  Joy
Яна е силен играч и го доказва постоянно,а Ники е страхотен,какво нещо е сътворил от камъка  ooooh! ,довечера ще го дадат.
Да не би да гонят довечера само един човек,след като Здравко си заминава Thinking

# 344
Трейси е много права-всеки от състезателите е вкаран в някакъв образ и излъчваните кадри само подчертават това.Много сложни стратегии,много чудо,бе!Чакам с нетърпение следващите епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт