Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 288
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Колкото и да се напъва обаче,най-много да се наака.Наистина,както каза Владо,срещу жените му е много лесно да играе Joy Joy Joy

# 496
  • София
Аз пък съм възмутена от операторите и монтажа за снощната серия специално. От играта за имунитет нищо не схванах. Даваха близък план на отделен играч,снимаха от брега,мятаха кадри.Ако не беше Владо да разказва,изобщо не можех да се ориентирам. Не можах да видя Спас наруши ли правилата.
В играта на острова пък залагаха на някакви смешни ефекти за подчертаване драмаизма. Тук по-се виждаше,но пък бяха само двама,беше лесно.

# 497
Ех, много ме ядосва развитието на този Сървайвър! Как оплескаха нещата, как завъртяха играта ... по хиляда имунитета, по четири номинации, дето ту ги има, ту ги няма ... някаква пълна каша!
И с всички тези намеси сценаристите позволиха на една куха лейка да се въплати в ролята на "генерал" и да си повярва, че може да си играе с всички и да насосва играта както на нея и хрумне.
А тези двете бели птици Янита и Женя просто ме докарват до истерия! Намусени, злобни, вироглави... пълна лудница!

Ставам вече първа фенка на Спас! То просто момчето, ама поне в целия цирк единствен показва последователност и здрав разум!

# 498
Ставам вече първа фенка на Спас! То просто момчето, ама поне в целия цирк единствен показва последователност и здрав разум!
Не е само той.Ники също е стабилен играч.Не се върти накъдето духа вятъра.

# 499
  • София
Абе,куха лейка,ама я какво ги прави.Мен ме изкефи Яна,като започна да обяснява пред всички как Галя ги върти на малкия си пръст,за съжаление обаче,точно заради това,че не си трае,може и да напусне играта Close.А що пък на Спас фенка?Стани фен на Ники Wink

# 500
А що пък на Спас фенка?Стани фен на Ники Wink
Абе Ники е извън класацията!  Peace
Аз си мислех за ония в племето. Ники ще се оправи, него не го мисля!  Wink

Вече си мисля за крайното гласуване. Ако излезе вярна информацията, че Спас, Силвия и Ники са на финал /което все повече ми изглежда реално/, нека да помислим кой за кого ще гласува. Засега си мисля нещо подобно:
За Спас - Гери Голямата, Янита, Женя
За Силвия - Галина, Ваня, Жоро
За Ники - Здравко, Яна, Гери Малката

Излиза, че е възможно Спас да е победител. Което пък означава, че той скоро ще си разчисти сметките с Генерала. Най-вероятно с помощта на Янита и Женя...а може и на Гери Малката и Силвия. Ще е интересно да се види как ще стане.  newsm78

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 19:25 от Анонимен

# 501
Аз нещо пак съм пропуснала. Кога казаха, че Спас ще номинира за изгонване четири човека? Разбрах, че щял да решава съдби, но не чух конкретно да споменат за четири номинации. А няма ли пак да гонят двама или това беше само за последния племенен съвет /когато всъщност пак изгониха само един, защото Здравко отпадна по болест/?

# 502
  • София
Какво сте се умълчали ?  Whistling
Гледахте ли снощи лайфа ? Много яко беше това с племето Чукура  Mr. Green

# 503
За да бъда абсолютно, честа /така както и Спас беше/ - Николай го го би, защото просто го би  Laughing Да, би го със сила /по-тежък е от Спас, но така както тази тежест му помогна в тази игра, така утре може да му попречи - за това не се съди само от една игра кой е по-по най/, но не го би само с тая тежест би го и със стратегия - нещо в което се е доказал Николай. През цялото време Спас дърпаше - при все, че тежестта на Николай не му позволява да го издърпа и в момента в които леко поддадеше от умора, Николай го дърпаше поне 1 метър.

# 504
Какво сте се умълчали ?  Whistling
Гледахте ли снощи лайфа ? Много яко беше това с племето Чукура  Mr. Green
Леле , като ги видях снощи с тези табелки - щях да падна от смях,  а си представете Галка докато е гледала каде се е скрила Joy Joy Joy
Браво и на Здравко  Peace

# 505
Ох аз пропуснах лайфа, а исках да гледам Здравко  Sad
Момичета, аз понеже не следях всичко в началото на сървайвър се чудих скоро, Филип с коя девойка се беше залюбил. Терзанието ми е да не би е една от двете малките дето предадоха Пачека.

# 506
  • София
А , най-вероятно и тя се е заливала от смях. Тя е интелигентен човек и има чувство за хумор. Моето отношение към нея започна да се променя. Появи се по-силен стратег от нея / Ники/ и показа нормално объркване и човешка слабост. Само с този кадър със змията не знам дали ще се съгласи,много грозно е. Освен това мисля, че посланието за чиста злоба без покритие повече отива на Янита.

Да, с Жени. Това е за Ели,пишехме по едно време.  Grinning

# 507
А глупости, вие нищо не знаете - горкия Филип - Спас е опрашил и Жени, че май и влюбен бил, а може и сватба да готвят  Mr. Green

# 508
А глупости, вие нищо не знаете - горкия Филип - Спас е опрашил и Жени, че май и влюбен бил, а може и сватба да готвят  Mr. Green
Тва сериозно ли?  Shocked

# 509
Тва сериозно ли?  Shocked

Еми според едно списание  Mr. Green Звънят - Ти какво мислиш за Жени - "Еми хубаво момиче е, аз по принцип харесвам по-пълнички, не слаби като Янита... и така - харесва ми." Заглавие - "Спас: Май съм влюбен". Статия  -Спас има връзка с Жени....  hahaha

Аз като ви казах, че всички ги е минал вие все не ми вярвате!

Общи условия

Активация на акаунт