Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 280
  • 2 172
  •   2
Отговори
# 660
Извади, да. Изобщо не може да докаже, че може да стигнеш до финал без коалиции - ми не можеш. Отдавна щеше да е заминал - веднъж го задържаха с  рибата, веднъж вече изгонен отиде на острова.

Смея да твърдя, че въпреки че Спас не е гледал Сървайвър, нито па е чел книги как се оцелява - има безупречна стратегия. Върза си гащите с коалиция, стигна до тука където вече може да прави каквото си поиска и даже при издънка пак ше остане, не си дава зор в игри, които не го интересуват, не влезе в нито един конфликт и какво стана - без да седи сам на остров пак е в играта даже си е окопал и позицията за финал. Не малка роля изигра Галя, но Спас съобрази да се лепне за нея... докато му трябва ще кажа аз. Това е играта въщност - ако не да пратят всеки на един остров сам да се прави на Робинзон Крузо /без Петкан/ и да се отказват, кой остане последен печели...ама не тва е идеята. Така, че Ники няма как да ми се впише в понятието играч в Сурвайвър....

# 661
Извади, да. Изобщо не може да докаже, че може да стигнеш до финал без коалиции - ми не можеш. Отдавна щеше да е заминал - веднъж го задържаха с  рибата, веднъж вече изгонен отиде на острова.

Смея да твърдя, че въпреки че Спас не е гледал Сървайвър, нито па е чел книги как се оцелява - има безупречна стратегия. Върза си гащите с коалиция, стигна до тука където вече може да прави каквото си поиска и даже при издънка пак ше остане, не си дава зор в игри, които не го интересуват, не влезе в нито един конфликт и какво стана - без да седи сам на остров пак е в играта даже си е окопал и позицията за финал. Не малка роля изигра Галя, но Спас съобрази да се лепне за нея... докато му трябва ще кажа аз. Това е играта въщност - ако не да пратят всеки на един остров сам да се прави на Робинзон Крузо /без Петкан/ и да се отказват, кой остане последен печели...ама не тва е идеята. Така, че Ники няма как да ми се впише в понятието играч в Сурвайвър....

Е забравяш, че щяха да го изгонят на следващия съвет на мъжкото племе, но за негов късмет такъв съвет нямаше. После при разделението, ако беше отишъл в Мого Мого при петима от враговте му, щяха да го изядат с дрехите. Той обаче извади късмет да отиде в племе, където не само че бяха само Иван и Али, но беше и приятелчето му(поне на онзи етап от играта) Здравко. Демек нямаше вече числено предимство за враговете му и можеше наново да опитва да прави стратегии. Но Ники отново се провали, като пак настрои хората срещу себе си и още на първия съвет му биха шута. Помниш ли играта дето Пачека загубиха и тя първоначално беше за имунитет? Още тогава можеше да хвръкне, но за късмет Живко се отказа и играта беше променена само за награда. Като прибавиме това за рибата и късмета след като ти е угаснала факлата, да не напуснеш играта..............абе натрупва се доста късмет, а не че с уникалните си качества бил постигнал толкова. Иначе за чисто оцеляване в такива условия е много добър и аз го харесвам......

Ами мотото на Сървайвър е - Надхитри, Надиграй, Надживей. Странно ми е защо нашите участници масово не познават играта? Хем не познаваш играта, хем се записваш за участие. Поне като са те избрали може да се поинтересуваш малко, а не като Силвия Радулова, чак след като я изгониха, да ми констатира, че е играла неправилно и ако е можело да започне отначало, щяла да играе по-различно. Абе.......... Laughing

# 662
  • София
Е,Трейси- веднъж вече изгонен отиде на острова.
Подобно е на уточнението , че са сменяли правилата за гонене преди играта, което ти направи и е вярно.
Беше обявено,че ще изгонят двама. За острова на изгнаника също знаехме.
Очакваше се да е Ники,но можеше да бъде всеки друг. Можеше и Силвето да остане на острова. Тогава пак ли подпирана щеше да е.
Сигурна съм,че не. Не можеш да оспориш качествата на Ники,както и аз не мога да оспоря тези на Спас. Това са най-силните играчи в момента и не е нужно га ги очерняме.  Peace

# 663
Е,Трейси- веднъж вече изгонен отиде на острова.
Подобно е на уточнението , че са сменяли правилата за гонене преди играта, което ти направи и е вярно.
Беше обявено,че ще изгонят двама. За острова на изгнаника също знаехме.
Очакваше се да е Ники,но можеше да бъде всеки друг. Можеше и Силвето да остане на острова. Тогава пак ли подпирана щеше да е.
Сигурна съм,че не. Не можеш да оспориш качествата на Ники,както и аз не мога да оспоря тези на Спас. Това са най-силните играчи в момента и не е нужно га ги очерняме.  Peace

А за острова нищо не твърдя - и Силвия можеше да е там, но казвам, че твърде много късмет имаше да остане /къде късмет, къде не....да не го коментирам/. Аз пак казвам - и аз му се възхищавам на уменията, не ги отричам, но за мен той не е играч по смисъл на Сървайвър. Всъщност оттук нататък е интересен основно сблъсъка между Спас и Николай, другото е пълнеж - това е истината. Нито Янита може да ме впечатли, нито Жени /с нищо не блеснаха те двете/, Галя - повече няма какво да завърти интересно, Геритата...тц.... и другите са ясни. Така че....

# 664
Еййй тез Жени и Янита са трагични! Много взеха да ме дразнят... Кофти ми стана за Гери, отговорите в играта въобще не бяха обективни, много стратегическа игра за насаждане на настроения в племето... Незнам на Жорката какво му е, след като беше обявен за най-глупав...
А Спас защо така изневери на Силвето Laughing иначе й целува куклата... Мен и тя ме дразни яко вече.

# 665
Е забравяш, че щяха да го изгонят на следващия съвет на мъжкото племе, но за негов късмет такъв съвет нямаше. После при разделението, ако беше отишъл в Мого Мого при петима от враговте му, щяха да го изядат с дрехите. Той обаче извади късмет да отиде в племе, където не само че бяха само Иван и Али, но беше и приятелчето му(поне на онзи етап от играта) Здравко. Демек нямаше вече числено предимство за враговете му и можеше наново да опитва да прави стратегии. Но Ники отново се провали, като пак настрои хората срещу себе си и още на първия съвет му биха шута. Помниш ли играта дето Пачека загубиха и тя първоначално беше за имунитет? Още тогава можеше да хвръкне, но за късмет Живко се отказа и играта беше променена само за награда. Като прибавиме това за рибата и късмета след като ти е угаснала факлата, да не напуснеш играта..............абе натрупва се доста късмет, а не че с уникалните си качества бил постигнал толкова.
На практика всеки, който все още е в играта, е можел да си тръгне при определени обстоятелства, ама не се е случило. Например ако Здравко не беше казал на висок глас, че няма да гласува за Жени, една от двете кокошки щеше да изхвърчи и нямаше да стане предателството и още на следващия съвет Пачека щяха да изхвърлят Галя или Спас. Това не е ли късмет?
После не виждам защо обвиняваш Николай, че е имал "късмет", че никой не го е избрал и се е наложило сам да си избира към кое племе да се присъедини. Изобщо не е имало възможност да попадне при враговете си, защото дори и някой да го беше избрал, то това нямаше да са те. Т.е. това си е логично стечение на обстоятелствата, а не късмет.
За тръгването на Живко, също не мисля, че Николай е отговорен.
Угаснала му беше факлата, но Пачека не бяха загубили състезанието за неприконовеност и беше съвем логично, че човекът, който ще изгонят, няма да напусне играта! Той си спечели правото да остане, побеждавайки Силвия.
В Пачека не го изгониха, защото той им печелеше всички състезания за неприкосновеност. Благодарение на него, много хора имаха късмета да са все още в играта. Например Жени и Янита. Да не говорим, че Пачека нямаше да изгонят Николай, докато все още играта беше отборна. На тях им беше ясно, че печелят благодарение на него и ако го изгонят, поредицата от племенни съвети ще бъде за тях, а не за Мого Мого. Изгониха го чак, когато се разбра, че ще има обединение.

Подчертавам, че не съм фенка на Николай, абсолютно безразличен ми е. Просто не обичам теорията на конспирациите. Който и играч да хванете и да проследите оставането му в играта до този момент, ще намерите голяма поредица от късмети, благодарение на които е останал. Пък е можело да стане по друг начин.

# 666
Мдааааа, много спасовистки се навъдиха напоследък. Другите като печелят, някой ги подпира, Спас като печели - силен е щото, а като губи - нарочно го прави, да не се мори Mr. Green

Тия Балбоа много нахални, бе Shocked Ругаха, ругаха момичето (Гери малката) - скучна била, безлична, слаба, неспособна сама да оцелее, глупава (включително и Янитка, тоз титан на мисълта и суперсървайвър се изсили #Crazy), а после - да върнела Николай в племето, че да го изгонели! Еййййй ooooh!

Авиком, сори, душа, я си харесай някой друг. Той вярно глупав твоят мечо-пух. Не си проваляй живота и младостта с него Joy

Силвия наистина май има закачка със Спас. Много криво й стана, като не я избра. А и всички загледаха към нея.

ПП. Някой може ли да ми обясни как става така, че като дращят анонимно в листчетата, отговорите са едни, а в играта - други newsm78 Откъде идва разминаването Thinking

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 22:10 от птица

# 667
ХАХАХАХАХА, Янита ли е казала, че Гери е глупава?!??!  #Crazy (още не съм го гледала)
Еее, това е изцепката на сезона  Joy Joy Joy

# 668
Птица пак ме събори с коментар Joy Пак си много права!

# 669
ПП. Някой може ли да ми обясни как става така, че като дращят анонимно в листчетата, отговорите са едни, а в играта - други newsm78 Откъде идва разминаването Thinking
В листчетата отговарят от свое име, а на дъските пишат отговора, който според тях преобладава сред мненията в племето.

# 670
ХАХАХАХАХА, Янита ли е казала, че Гери е глупава?!??!  #Crazy (още не съм го гледала)
Еее, това е изцепката на сезона  Joy Joy Joy
Мдааа,тя била най-глупава,най-безлична,от нея имало най-малка полза в играта...И накрая-ох,дано Гери да победи Ники,да го върне тук и ние да го изгоним!Че и прякор на Ники измислиха големите мъдри глави!На мен Гери започна да ми става все по-симпатична.

# 671
  • Paradise
На мен всеки следващ епизод ми става все по-скучен и по-скучен.
Всичко е предвидимо, което разваля съвсем идеята на играта.
То не е подпиране, то не е чудо на определени играчи;

# 672
  • София
Тъжна работа... Търпение нямаха да изгорят първо куклата на Гери.
Голямата Гери плаче ли плаче,как не иска да се води по никой.
Имат възможност с номинация за Галя да я изпъдят ,но не го правят.
Мислят как да изпъдят Николай.
Според мен те изобщо нямат реална преценка за себе си.
Какъв финал искат? Кой да се изправи срещу Спас?
Дават ли си сметка,че не са само те,а ги гледат хиляди хора още?
Мислят ли си,че ще се скъсаме от щастие при финал Спас и Янита да речем.
Всъщност самата аз не знам защо ги гледам още. Тъжна работа.

пп От Жорката не се отказвам. Той се измори,това е. Мисли си как може да опъне нежното си тяло и да си пийва със Здравко.

# 673
... От Жорката не се отказвам. Той се измори,това е. Мисли си как може да опъне нежното си тяло и да си пийва със Здравко.

Иииих Rolling Eyes вярно било значи, че любовта е сляпа Mr. Green

# 674
  • Paradise
Много си права, avicom, много са жалки.

Общи условия

Активация на акаунт