Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 280
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 735
batigol e мъж. Или поне си говори в мъжки род  Grinning

Е тъпо е и двете ми аз да са жени - съгласете се... Joy Днес съм Силвия, утре Спас, после Трейси, а накрая батигол  Naughty

# 736
batigol e мъж. Или поне си говори в мъжки род  Grinning

Хахахаха Laughing Трейси споко. Laughing Вчера ми казаха, че съм Генерала под прикритие, така че........................това значи, че ти си Галя. Laughing

Аз се замислих сериозно догодина да кандидатствам, така че при малко повечко късмет, може и мен да ме коментирате следващия сезон. Айде, че ми писна да ходят хора, които не разбират играта и да играят слабо. Ще им покажа аз, какво съм научил от Джони Феърплей. Laughing

Avicom Жорката вече трябва да се стяга и да събере Жени, Янита и Гери под крилото си и да атакува армията на Генерала. Иначе, да се стяга за жури. Laughing Още повече, че може да се оправдае, че го нарекоха най-глупав и затова е тръгнал да им доказва, че грешат. Mr. Green

# 737
И аз се замислям за участие догодина - супер двете ми аз са в синхрон - хапчетата дават резултат  hahaha

# 738
Момичета ,
извинявайте ,че се отклонявам, но сега разбрах ,че Ванчето е на първа страница на новия Playboy............какво им става на всички , това ли е целта - да се снимат голи някъде си........

# 739
Момичета ,
извинявайте ,че се отклонявам, но сега разбрах ,че Ванчето е на първа страница на новия Playboy............какво им става на всички , това ли е целта - да се снимат голи някъде си........

Да  Whistling И понеже Спас няма да го искат в Плейбой той за тва тъй се развява по острова  hahaha

Е Ваня инвестира в силикон - ся трябва да го покаже, да има възвръщаемост.... има и други чакащи за снимки - не ги мислете  #Crazy

# 740
И аз се замислям за участие догодина - супер двете ми аз са в синхрон - хапчетата дават резултат  hahaha

Супер, трябва да измислим парола, с която да се разпознаем и ще ги смачкаме. Laughing

Ех Ваня............заедно с Марина за мен са най-хубавите мадами в Сървайвър. Обаче леко ме разочарова, че на лайфа го нямаше онова готино момиче, а дойде поредната силиконка. Е пак си е яка де, но........ Embarassed

# 741
ето тук.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 19:47 от pista

# 742
Ха ха ха - снимката от playboy на Ванчето не ми разрешават да я постна

# 743
  • Габрово
Ха ха ха - снимката от playboy на Ванчето не ми разрешават да я постна

Ти кажи от къде пък ние сами ще си я видим Mr. Green. Заинтригува ме.

# 744
# 745
  • София
pista ,как ме стресна с това каре.  Whistling
Трейси, batigol да не се отметнете! Трябва и на нас да ни пуснете парола,че да сме сигурни кого оплюваме.  Grinning  Hug
За Жорката ви казах,измори се момчето ми-иска вече шезлонгче,биричка,лафче. Няма нерви той за нови коалиции.  Whistling

# 746
Сори, ама на Ванчето силикона е много грозен.... като инвестира да беше дала малко повече.... ужас е. Да не говорим колко по-хубава е отколкото на тия снимки - лелка с грозен силикон - кой й го причини бе?

Батигол - нас със сигурност ще ни вземат и двамата, ако вземат поне единия - па ние там ше си се раздвояваме - и в мъжкото и в женското племе могат да ни сложат - тва шизофренията голяма работа  hahaha

# 747

Блякс. Sick Това все едно не е Ваня. Тук и Янита ми изглежда по-секси, а както казах, за мен Ваня и Марина бяха най-хубавите сървайвърки. Grinning
Avicom ще ме плюете яко, споко няма да скучаете. За мен това е само игра и не бих се държал като в реалния живот. Демек ще се възползвам от всяка слабост на съперника и направо ще си играя роля, все едно съм във филм. Само няма да лъжа в игрите, защото не харесвам нечестните неща. Mr. Green

# 748
Ааааааааа сори,
 Ванчето може да е всякаква / аз лично не я харесвам /, НО НЕ Е ЛЕЛКА newsm78 , кво стаа бе хора , накъде върви тоя свят и 23 годишните ли са вече стари . Naughty

# 749
Аз сериозно почнах да се замислям дали не съм си рздвоила личността - щото мисля точно кат батигол  Joy Но лудите трудно осъзнават, че са луди....

Аз отивам да гледам Сървайвър, едно от моите "аз" да остане да пише - ако не като се върна  Mr. Green

Ааааааааа сори,
 Ванчето може да е всякаква / аз лично не я харесвам /, НО НЕ Е ЛЕЛКА newsm78 , кво стаа бе хора , накъде върви тоя свят и 23 годишните ли са вече стари . Naughty

Точно - че попринцип е хубаво МОМИЧЕ, а тука прилича на ЛЕЛКА - което ме изуми?!?!

Общи условия

Активация на акаунт