Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 279
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 810
Той не е най-лошия. Имаше един къдравелко, който беше накарал неговия приятел да излъже, че баба му е починала. Съчувствието на другите го заведе на полуфинала. Нашите наистина са ангелчета в сравнение с американците.
Прословутият Джони Феърплей, идолът на batigol. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 811
Точно него имах предвид под втория всепризнат гадняр.

Бостън може и Роб да е бил, не споря. Боб - Роб, все е от Робърт май галено.

Ето, че и американците се местят от шоу в шоу, ние на нашите се чудим. От Сървайвър в Денсинг старс, после в ББ, може и да попеят Joy Щом има пари за печелене... Амбицират се, а и нали апетитът идва с яденето Mr. Green Пък и повечето след първото участие започват да водят живот от друго ниво, та все повече пари им трябват... Кръговрат Joy

# 812
  • София
Е,гадняр... то и мозък трябва да си гадняр,ама такъв,да те запомнят.  Mr. Green
Аз ги уважавам  такива играчи.
Двете бели птици какви гаднярки могат да бъдат Mr. Green
 То докато измислят какво да кажат чак виждам пътя на нервния импулс, отговарящ за говора.  Mr. Green

# 813
Тъй, де, тъй Peace
Те не се и срамуваха да бъдат гадни и да правят номера. Не знам в реалния живот какви са, но в играта действаха с ясното съзнание, че е важно не само да победят в състезанията, а и да надхитрят другите. Та, така да се каже - гадняри, но от класа Joy Нашите са слаба ракия, пристискват се като ущипани моми, коалицията я мислят за мръсна дума, правят се на света вода ненапита, а мръсотийките им - надребно и скришно. Още по-лошо. Жалка работа.

Макар че, като изключим онези двамата калтаци, повечето от участниците и в американския сървайвър запазваха голяма доза коректност. И печелеха. Та пак си е до човека!

# 814
  • София
Така си е ,не се напъват да измислят нещо,а чакат Галка да ги приласкае поединично.
Ходят при тоз враг Ники и му докладват всичко.
Пък и той - Чукура,добре, но дори Янита може да сметне,че за оставащото време не може да се върне толкоз народ.
И лагерът на сойките се изтърка. Сега , човекът с акт 16 и навес от найлон.
Можеше малко да насочи вече в друг ъгъл нещата.
Коректен или гадняр си е твой избор. В нашата малка страна е по-хубаво да бъдеш Здравко,отколкото Янита. Като четох никъде една добра дума няма за нея. Не знам какво е усещането на всяка крачка да те лаят . Така,че въпрос на личен избор.

# 815
  • София
Ти пък,защо си мислиш,че на нея ще и направи някакво впечатление?Мама и тате ще я успокоят,че това са злобни хора,че е върха,и така.Аз съм сигурна,че на финала тук, ще си се държи по същия начин,като потече една мисъл от нея.....

# 816

Сигурна ли си newsm78 Аз мисля, че гласуват там, а тук на финала е само представление за зрителя. Вижда ми се нередно да гласуват след като изгледат всички епизоди. А и мисля, че още в началото имаше слух, че последното гласуване е заснето от друг (чужд) екип, за да няма изтичане на информация.

По отношение на интригантство и подлост, нашите са ангелчета небесни Stop Помня два американски сезона, там имаше такива екземпляри #Crazy Единият го изгониха навреме, а другият взе милиончето. Тоест, не го взе той, защото не можеха да го гледат всички в съвета, но го взе гаджето му, с което се загаджиха на острова, и което той докара до финал. Толкова ме впечатли този мръсник, че дори името му помня - Боб. И му викаха Бостън Боб - беше от Бостън, и имаха и друг Робърт в играта. Та мацето (мноооого хубава!) взе милиона, а Бостън Боб и направи предложение на големия финал. Гаден до края ooooh!
Мдаааа, Силвето мнооого му беше ядосана на Спас Joy

Да не ти се е прияло боб нещо? Laughing Laughing Laughing Името му е Роб Мариано. Whistling
Гласуването става, след последния племен съвет, където двамата финалисти отговарят на въпросите на журито. Wink
Stitch Winchester  казах ти, че се бъзиках. Стига ме яде с тоя Джони Феърплей. Mr. Green

# 817
Stitch Winchester  казах ти, че се бъзиках. Стига ме яде с тоя Джони Феърплей. Mr. Green
Не го приемай толкоз вътрешно, и аз се бъзикам с теб. Mr. Green Twisted Evil
Да ги видите какво правят американците в момента в 17тия сезон - всички, които си мислеха, че владеят играта и се изявяваха като фронтрънъри, си заминаха и сега the underdogs владеят играта. Обаче там три пъти размесваха племената, човек да се чуди на кой да е лоялен.

# 818
Леле какъв дъжд ги запука на съвета Laughing Поне ще се нахрани и ще си изкара една ваканция в Панама Герито, Яна и Ваня много добре изглеждаха. Следващия път много искам да видя на двете големи бели птици физиономиите, когато едната ще си тръгне Mr. Green

# 819
А дали ще са те следващия път? Може Жорето да изхвърчи, след днешното своеволие newsm78

Еййй, ама много глупави тези двечките. Просто думи нямам. Особено Жени с нейното "няма да правя коалиция" ooooh! И се обърнала срещу Николай, защото той я карал да се коалират Shocked  Ама да му спи в леглото, да яде храната и си щипе веждите с неговата пинсета, не й пречеше Sick

И като цяло жените нещо хич не са у ред. Прав беше този, който каза, че нямат реална представа за нещата и не знаят въобще какво правят! Щели да почнат да играят по-твърдо hahaha С противници като тях Спас е абониран за имунитет до края, те женски финал ще правят ooooh! А Спасчо се бетонира с тяхна помощ, нека им е Crossing Arms

Роб - боб, все тая - отмъкна мръсникът милиончето в комплект с хубавото момиче Grinning

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 21:36 от птица

# 820
Ох, дано не е Жорката, че Авиком не мога да я мисля после Laughing

Много са зле всички женки, културистката и тя, прави се на самостоятелна пред операторите само, иначе не й стиска. Галя е трагедия в игрите, Силвия пък няма собствено мнение...Ужас, ужас...

# 821
Тая Галя ме побърка с нейната честност,друга дума не знае ли? Останаха все "почтени " хора - не се коалират,не заговорничат,чисти като сълза,ама предвидимо и скучно взе да става всичко.

# 822
Днеска ми беше прилично случен епизод и даже вместо да зяпам в тв-то, другаде зяпах.... Mr. Green Ще искам инфо за нещо интересно ще видим ли до финала или.... ooooh! Прекалено предвидимо ми стана. Галя така се е вживяла, че чак смешно ми стана, а как ше й се смея по-нататък и то именно заради тва вживяване - не е истина  hahaha Ники вече няма кой да заблуди - то едно, че Спас отдавна го е разбрал, а ся следващия играч пратен там ще търси лагера му до дупка.

# 823
Галя така да иска да звучи интелигентно и великодушно, а така да не й се получава ooooh! Гери е много проницателно момиче, думите й звучат смислено и някак естествено си извират от душата й. А тая Галя имам чувството си повтаря всяко изречение 10 пъти преди да реши дали да го каже.

# 824
И така - имаме новина! Момичета знам, че не харесвате Спас, но аз съм длъжна да споделя с вас. Ако имате излишни 1000 лв. само сега, в специална прИмоциа, Спас ще си скрепи съюза с вас...защото той вече е жиголо  Joy

И на Силвия ше купи телефон задето му е пуснала, аз искам кола пък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всичко простих, но едно няма да мога - как можа да преспи с едната от тризначките от ББ - не ги различавам, ама съм огОрчена и възмУтена  Crossing Arms Па и пиел няква билка за полова мощ.... аз си мислех, че само виаграта му стига - ама греда....

hahaha hahaha hahaha Отивам и аз да си изпия хапчетата за полова мощ, че след тия признания не ща и на снимка да го виждам  #2gunfire Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт