Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 277
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 885
Е тъй като гледаш колко е опрашил добре ли го пазя?  Joy
Не става дума за опрашване ,а да не го наплюе някой случайно  Mr. Green

# 886
treisy, ти май ни меткаш всички по гръб тука. Как е възможно да имаш, или по точно да си мислиш че имаш такова гадже, което най вероятно дори докато уж е с теб си прави редовни сексуални забежки. Май или не ти е гадже, или те будалка да се прави на Дон Жуан или ти нещо... ти хлопа дъската... Въпреки че не правиш впечатление на такова момиче де

# 887
treisy, ти май ни меткаш всички по гръб тука. Как е възможно да имаш, или по точно да си мислиш че имаш такова гадже, което най вероятно дори докато уж е с теб си прави редовни сексуални забежки. Май или не ти е гадже, или те будалка да се прави на Дон Жуан или ти нещо... ти хлопа дъската... Въпреки че не правиш впечатление на такова момиче де

Тва бях неспособна да разбера  Laughing Да мисля, че имам гадже е интересен феномен ахаххаха

Па и ше правя кото си искам  hahaha

# 888
Не е ли време за нова анкета?
............
Сега забелязах, че Галя пак е с 1 глас, а миналата седмица бяха 2...

# 889
Спас е изглежда секси, докато не заговори. Отвори ли си устата, ми звучи като женичка - интонация, тембър.... Не разбрах, той гадже на една от съфорумките ли е?

# 890
  • София
 Joy Joy,според мен не е,колкото и да им се ще на някои Flutter

# 891
 Joy Не е разбира се, просто някой ги изби крайна степен шизофрения. Но се очакваше след размножаването на личността Whistling

# 892
  • пак там
Спас е изглежда секси ...

Изглежда как??? Секси??? Хмх... добре де, въпрос на вкус... обаче точно думи като секси, красив и тъдъ определено не ми се асоциират точно със Спас... Да ме прощава трейсито, де...

# 893
  • София-в сърцата на моите деца
Ей,много потентен ще дойде този,ама то като няма за какво друго да е интересен Mr. Green
Този човек  нема ли си друга работа, освен да прай бройки??? newsm78

# 894
  • София
Е,че какво друго да прави???Това си може човека,това прави,щом си намира кой да му се връзва на акъла. Shocked,акъл ли казах #Crazy

# 895
Е,стигате де.Не е чак толкова глупав и без да си кривим душата-хваща око.Това ,че се води по акъла на по възрастни от него е нормално.Няма опит.Досега надали се е сблъсквал с жени като Галя.А какво като спал с тая или оная.Сигурно не може да отказва.Пък и славата му идва в повече.Хайде разберете го-младо,необуздано.
Сега разбрах коя е Трейси-или е сервитьорка в ресторанта където Спас работи или е онази готвачката от визитката му.

# 896
Kоято и да е ,явно и тя е бъркала в кацата с меда!!! Mr. GreenСъс сигурност й е било хубаво, щом толкова го защитава!! Mr. Green

# 897
Ъъъъ... Спас  с никой не си държи ръцете  Mr. Green Ситуацията е следната - Ваня харесва Силвия и Спас, спала е само със Спас, ама май и 3-мата заедно. Силвия харесва Спас /и ест. са си скрепили съюза/, Жени харесва Спас, а Спас спи с всички /без значение кой го харесва/. Тва е накратко обобщението  Mr. Green

Тц, аз за разлика от теб имам снимков материал как стоят нещата: Laughing

# 898
 Shocked

# 899
naskaa, снимката ти в аватара надвишава допустимите размери, регламентирани в правилата на форума.
Тая е с максимално допустимите размери.
treisy, снимката в подписа ти надвишава допустимите размери, регламентирани в правилата на форума. Максималната допустима височина е 200 пиксела.

Общи условия

Активация на акаунт