Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 291
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 390
Що пък българските мъже да са грозновати?Не съм съгласна.И кой водещ го е казал?Дали слага и себе си в кюпа на грозноватичките?
На мене пък ми харесва Владо Карамазов,ама още не сме се сънували  Flutter
Ники е симпатяга,ама не го ща заради характера(бихме се избили,състезавайки се постоянно кой е по-),затова ви оставям сърцето и някои други негови органи...
Спас не е мой тип нито като визия,нито като поведение,нито като възпитание.Хем натякна годинките на една дама,хем родителите му явно много се гордеят с потентността му(нали крушата не пада по далеч от дървото,значи смятайте какво...дърво е/бил таткото Rolling Eyes).Брат му е по-хубав.
Жоро е вече взет,доколкото ви чета,така че няма да го коментирам  Wink

# 391
На мене пък ми харесва Владо Карамазов,ама още не сме се сънували  Flutter
Малииии,за смях станах вече с моите сънища.... hahaha  hahaha  hahaha

# 392
  • София
И какво сега Янитка и Жени прецакаха цялото бивше племе Пачека, защото толкова им беше акъла  , как да не ги оплюеш едно хубаво  #Cussing out След сношния съвет Пачека са по-малко на брой от Мого Мого и тя играта става ясна  ooooh!
Трябва Ники да се върне в племето та да ги вкара в ред малко , стига е дялкал на острова на изгнаника   Mr. Green

Да бе,ако пак я пратят Галина,баси баналното вече...
Пък те се убиха да променят правилата.Останах с усещането, че подпират мого-мого. Ако си номинираха неограничено, двете пуйки щяха да са за Пачека, много ясно.Ако снощи не бяха пак обърнали правилата,Яна нямаше да им прости на тия стратези...

# 393
  • на пистата
ох тоя владо ми гали душичката,много е готин Blushнаправо да го схрускаш с тая сладка усмихва като се усмихне име разтапя,ако ми падне хичняма да му мисля,че бил гей в което аз не вярвам де.саманта от сексът и града ка,че щом те набедят,че си гей значи си звезда,чудно ми е що казват за всички готини мъже,че били гейове,пълни глупости според мен

# 394
  • София
И той ли ,бе хора?  Sunglasses Аз за Милошев знам,те не пропускат на лайфовете да му намекват.  Mr. Green

# 395
  • Перник
Ох, чудя се какъв отговор да дам на анкетата. Здравко ми беше любимец Cry Симпатична ми беше и Малката Силвия. И за нея ме беше много яд, че отпадна. Остава Владо... Ама го няма в анкетата Grinning
ПП Избирам Жорето

# 396
  • Разпиляна във въображението
Ники много съмнителен ми стана снощи. Този човек се оказва, че може всичко - дори и дърворезбар. Нещо ми намирисва тази работа. Прекалено подготвен е за тази игра. Гледала съм почти всички американски сървайвъри и толкова подготвен играч не си спомням да е имало.

# 397
  • на пистата
Ники много съмнителен ми стана снощи. Този човек се оказва, че може всичко - дори и дърворезбар. Нещо ми намирисва тази работа. Прекалено подготвен е за тази игра. Гледала съм почти всички американски сървайвъри и толкова подготвен играч не си спомням да е имало.
явно си е такъв,не вярвам,че някой за година може да се подготви толкова добрепри положение,че не е сигурен дали ще го изберат

# 398
  • София
Сега видях,че анкетата е подновена. Моите фаворити са в играта,така че не си променям вота. Не пише колко отговора може да имаме. Не мога да въведа трети глас.

# 399
Joy Joy Joy
И аз бях чела някъде,че Спас е опрашил Ваня,за другите си трае Wink
Егати смотльото ! То бива да си тъп,ама чак толкова ! Sick

# 400
ам да се връща.  с радост бих гледала как го гонят. Mr. Green
АМи явно не можеш да оцениш истинския играч !

# 401
  • на пистата
ми то от ваня какво друго да очакваш,още по визитката и си личи,може ли една нормална жена да тръгне да разправя за членове и тем подобни

# 402
ох тоя владо ми гали душичката,много е готин Blushнаправо да го схрускаш с тая сладка усмихва като се усмихне име разтапя,ако ми падне хичняма да му мисля,че бил гей в което аз не вярвам де.саманта от сексът и града ка,че щом те набедят,че си гей значи си звезда,чудно ми е що казват за всички готини мъже,че били гейове,пълни глупости според мен
НЕ, не е гей, знам със сигурност ! Peace

# 403
  • на пистата
ша го изям ,много е сладък Blush

# 404
  • Перник
Уф, Галя как гледаше Жени, като трябваше да избере кой да отиде на острова на изгнаника. Това дадоха в рекламата.

Общи условия

Активация на акаунт