Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 291
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 405
ша го изям ,много е сладък Blush
И аз ! Simple Smile

# 406
  • София
Някъде бях чела,че Жени и Спас ще й провалят плана пак да иде при Ники. Още малко и ще разберем .  Whistling

# 407
  • София
Хайде,изпратиха Спас  Laughing

# 408
  • София
И сега какво ще става..........аз мисля,че ако Спас спечели ще иска да остане на острова и да върне Ники.Дано Ники победи Praynig
А за Владо,много явно има да се говори.Много е готин,особено като се усмихне,такива мисли ми минават през главата Embarassed

# 409
А ако ви кажа, че Владо е първи братовчед на една моя приятелка и също така има и толкова хубав брат!! Wink
Беше я завел на хотел в един куроррт за няколко дена, само двамата, бяха си изкарали супер/майките им са сестри/ и си приличат с приятелката ми де, в очите много!!

# 410
  • Разпиляна във въображението
Владо днес искрено ме забавляваше. Много е сладък Heart Eyes

# 411
Вече малко ме интересува какво дават и какво пишат медиите, Спас няма кво да се обяснявам повече, ама за семейството не говорете - рядко се среща толкова прекрасно семейство, аз съм убедена, че всичките бихте завидяла, ама как и да е.

# 412
  • София
За какво точно да му завиждам #Crazy?????За прекрасното семейство?????Как баща му го хвалеше колко мацки е оправил?????Или майка му как го подкрепя????!

# 413
  • София
Трейси е права!  Peace
Тези хора са отишли да подкрепят любимия си човек и не подлежат на коментари,излишно е. Правят го както могат и искат.
Кажи сега как ще го накаже Галя и кой ще се върне?  Sunglasses

# 414
За какво точно да му завиждам #Crazy?????За прекрасното семейство?????Как баща му го хвалеше колко мацки е оправил?????Или майка му как го подкрепя????!

Нали се сещаш, че тва беше отговор на въпроса "Защо вие господин Димитър казахте такова нещо за сина си във визитката му?". А пожеланията за Спас си останаха зад кадър - явно търсят ефекта, чийто резултат можеш да видиш в себе си. Има още на малко хора дето така разсъждават..... И да - семейството им е чудесно. Точка. Обсъждайте Спас, не закачайте близките му - минавате границата вече!

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 23:07 от treisy

# 415
Кажи сега как ще го накаже Галя и кой ще се върне?  Sunglasses

С Галя още няма да се наказват. Николай каза Галя е генерала, да видим кой е царя, но ви гарантирам, че друг ще е царя  Wink

Няма вече да издавам информация, но според вас стиска ли им да пратят Николай обратно в племето?  Whistling

Но пък състезанието Спас-Николай ще е интересно от гледна точка, че се изправят двама играчи със заявка за силна игра.

# 416
  • София
Никакъв проблем нямат да го върнат . Една "женска" игра  и е без имунитет...

# 417
Мда, обаче прави колаиция - Яна, Гери малката, вероятно е да убеди Жени и Янита, че те са следващите след Гери и Яна. И стават 5 на 5. Ако Жорето поддаде и край. Още не е сигурно да го върнат. Wink

# 418
  • София
Последното, в което бих заподозряла Спас, е, че е умен.  ooooh!

# 419
  • София
Той за Яна ще закъснее,а имаме и двоен глас...
Жени и Янита няма да гласуват с Гери малката,абсурд. Че са нагли,да,ама чак толкова....
Да не ни подготвяш,че Спас ще падне нарочно ?  Rolling Eyes
Не мога да повярвам,той само за този двубой мисли и говори , няма да се предаде!

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 23:17 от avicom

Общи условия

Активация на акаунт