Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 283
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 570
Нямам търпение....

# 571
  • Габрово

И аз. Голяма интрига обещават, пък да видим. Май искат да си мислим, че ще изгонят Жени, но май ще има изненада.

# 572
  • София
Защо ,каква реклама пускат?
Каквото и да ни карат да си мислим,то е ясно че Яна си тръгва.  Sad
Дано не е така ! Дано !

# 573
  • Габрово
Ами, нещо Жени мрънкаше, че се обърнали срещу нея. Но и аз си мисля, че Яна пътува.

# 574
  • София
Жени си тръгва  само в случай , че Генералът реши да я накаже за своеволието й да прати Спас при Ники. Ако Яна или програмистката хванат правото за втори глас,това е реално да се случи.
Нереално ми е обаче Спас да я номинира.

# 575
Защо да е нереално, Спас кого мислиш, че ще номинира? Няма да е Галя или Силвия, ще номинира 4-мата останали от Пачека, а между тях е и Жени.

# 576
И аз мисля, че Спас ще номинира последните 4 от Пачека. Поне така е логично. Не вярвам да прояви вироглавство точно сега и да се конфронтира в толкова неподходящ момент със своите си хора. Въпросът е те кого са решили да изгонят. Ако "директивите" са за Яна, със сигурност ще е тя. Жени най-много да получи 2-та гласа на Яна и Гери. Освен ако нещо не е разгневила Галя междувременно Mr. Green

Много не им вярвам на рекламите клипове. Обикновено са много примамливи, с обещания за големи драми, а в действителност нещата се оказват съвсем обикновени.

# 577
  • София
Да бе,верно че беше от Пачека. Направо я лепнах за другото племе,толкова добре се вписва там. И нали тя му сбъдна мечтата за двубой със Спас,та затова. Но верно,че е от бившето Пачека.

# 578
Някой знае ли кога е финала, на който журито ще избира победителя?

# 579
Финалният епизод е на 15 Декември

ПП Двете кокошки много виновно гледат newsm78

# 580
Знаех си, че въпреки, че Спас номинира Галина, ще си отиде Янa Sad

# 581
  • густо майна Филибето
Яна дръпна страхотна реч срещу двете кокошки, евала! И на мен ми се прииска да ударя шамар на Янита Mr. Green Жалко за страхотния играч! Всъщност се очакваше да е тя, не се вързах на предните кадри.

# 582
Жалко за Яна  Cry
С всеки изминал епизод тези двечките Жени и Янита ми стават по-противни/ особено Янита/ #2gunfire

# 583
Ох, Спасе, Спасееее..... Tired
За какво номинира Галина, а гласува срещу Яна?
А Гери културистката само мрънка срещу Галя и пак не посмя да гласува за нея.
Аман  Crossing Arms

Янита пък колко е флегматична  Laughing

# 584
Много ме изкефи Яна, че им каза всичко, което мислеше на тези двете лапетии. Но в същото време съжалявам, че я изгониха Cry

Общи условия

Активация на акаунт