Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 280
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 690
Според мен Спас можеше да постъпи по съвсем различен начин преди последния племенен съвет.
Трябваше да привлече в обща кауза Янита, Жени и културистката, и с неговите два гласа дружно  да изгонят Галина. Тогава вече щеше да владее ситуацията в племето той, а не сега Галя да му диша във врата.
Че даже и голямата Силвия можеше да навие да гласува за Галя.
Номинира я, пък гласува за Яна. Още не мога да му проумея логиката.

Трябва да си много внимателен, защото хората, които елиминираш, после ще гласуват в журито за победител. Не може лесно да отлюспваш някого, защото ще се настрои срещу теб и ще гласува за съперника ти на финала. Всичко трябва да се пресметне добре и тогава да се действа. Смятам, че Жоро е човека, който трябва да действа вече, защото в противен случай, скоро ще изхвърчи. Whistling

# 691
  • Разпиляна във въображението
Дикси Галя каза, че това било жест към бившата Пачека - да не ги номинират всичките, ами да има и от "Мого-Мого" (нещо в този род и бяха словоизлиянията)

# 692
  • София
Аз пък се чудя,защо му оставиха тази победа на Спас.Да се покажат кой коя мрази,си изпозапалиха куклите,а на Спас никой не му я запали.Направо си му подариха наградата,много ме хвана яд.

# 693
  • София-в сърцата на моите деца
Ами нали са се разбрали да го избутат до финала и после да си делнат наградата! То стана повече от ясно ! Peace

# 694
Ами нали са се разбрали да го избутат до финала и после да си делнат наградата! То стана повече от ясно ! Peace

Да не им излезат криви сметките само......... Mr. Green

# 695
Дикси Галя каза, че това било жест към бившата Пачека - да не ги номинират всичките, ами да има и от "Мого-Мого" (нещо в този род и бяха словоизлиянията)
Ааа, ей това съм го изпуснала. Знаех си, че ми се губи нещо  Grinning

batigol, ясно ми е, че и това трябва да се предвиди, но мисля, че с изгонването на Галя щеше да загуби само нейния глас от журито, а с Яна повече. Не знам...май ние тук мислим много повече стратегии от тях  Laughing

# 696
Ами кой да е на финала с Никиту? Само Спасунчо може да го набори/стига да не е за стратегия/! Peace

# 697
  • густо майна Филибето
Аз ще чакам обяснението на Спас защо е взел Жени за наградата Mr. Green (нали не съм пропуснала нищо?)

# 698
Щото е по-млада и по-апетитна, а то по Силвето нищо не остана! Mr. Green

# 699
  • густо майна Филибето
Как да не остана бе, остана и то много силикон Mr. Green
А може би защото е обидчива, злопаметна и отмъстителна? Mr. Green

# 700
  • София

Ако "Сървайвър" не беше побългарен Ники отдавна да е отпътувал за България вместо да си прави легло на самотен остров и щипки за дрехите Wink
Това не е прецедент. На последния лайф обясниха,че това е сценарият на 10-ти сезон на американския сървайвър. После са го направили и в Израел и още някъде,но не помня.

Мне, Трейси каза,че е избрал Жениту, щот щял да си изкара по-добре.  ooooh!
Що бе Трейс, със Силвето лошо ли щеше да му е.  Whistling

# 701

Да не им излезат криви сметките само......... Mr. Green

Ами не са им излезнали криви  newsm78- като знаем кой е победител.Избутали са го до финал гадовете, и са си разделили вече парите. #Cussing out

# 702
  • София
Хъм,още не са си ги разделили... някъде към 15 декември се очаква.  Grinning
Освен,ако не решат да подпрат Ники за сетен път  Grinning и не променят правилата победителят да го излъчи драгият зрител. Той ще ни изманипулира и ще победи!  Grinning

# 703
Освен,ако не решат да подпрат Ники за сетен път  Grinning и не променят правилата победителят да го излъчи драгият зрител. Той ще ни изманипулира и ще победи!  Grinning
Ха, дано!!!Щото то настана скука!! Peace

# 704
Какво има да ми манипулира Simple Smile Аз съм за него !
Дори и да не спечели, пак той е истинския сървайвър за мен ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт