Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 277
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 915
Трейси,честито и от мен!Пожелавам ти всичко,за което мечтаеш,да се сбъдне!Пък Спас какъв бил-какъв не бил,с кого спал-с кого не,ти си го познаваш най-добре!Щом ти казваш,че за теб е стойностен човек,значи е така.Весел празник!  bouquet newsm59  party023

# 916
  • густо майна Филибето
Аз сега изгледах края на лайфа. Според вас кой е изрекъл крилатата фраза за копането на ръка? Grinning

# 917
  • София-в сърцата на моите деца
Според мен някоя от големите бели птици!!! Peace

# 918

Naomi, снимката ти в аватара надвишава допустимите размери, регламентирани в правилата на форума.

Вълк, благодаря, оправих го Grinning

# 919
И от мен Честит Рожден Ден на Трейси,

# 920
Според мен някоя от големите бели птици!!! Peace

Ааааа, всите там са способни да го кажат Naughty

И какво имате срещу белите птици вие Crossing Arms Аз точно с такъв ник започнах и с този аватар Ама после ме досрамя. Сериозен форумец станах, макар още да ми е мъка за аватарчето понякогИж  Mr. Green

Трейси, честит рожден ден  bouquet

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 18:38 от птица

# 921
  • София
Трейси , Честито и от мен !!!
Желая ти любов и верни приятели.
Другия сезон да те гледаме като сървайвърка!
Успех с оцеляването в условията на Спас !

# 922
  • София
Хайде честит рожден ден и от мен  bouquet,много здраве и късмет ти желая!

# 923
Аз сега изгледах края на лайфа. Според вас кой е изрекъл крилатата фраза за копането на ръка? Grinning

Не разваляй празника на Трейси де. Laughing Laughing Laughing

# 924
Няма как да не яде както трябва - къде е една риба на един човек, къде е една риба на 7-8 newsm78
Работата е там,че все пак тая риба сама няма да влезе в тигана Simple Smile

О, Трейси, Ч.Р.Д. !   bouquet

# 925
Благодаря момичета за пожеланията   bouquet

пп - Бях решила да пиша чак на финала по обясними причини, но исках преди това да благодаря за честитките. Пишете и дерзайте аз ще чета Peace

# 926
Не ги слушай, Трейси. Те ти завиждат, детко.
Я, какъв е мускулест и гладък. Малко е взел да пооплешивява в слепоочията, ама нищо. Слижи си тая снимка в подписа, защото допустимата височина е 200 пиксела.

# 927

Вълчане,благодаря ти за помоща.
Трейси,не се вкисвай така.Разбира се ,че ще пишиш. Peace

# 928
  • густо майна Филибето
Трейси, надявам се добре да си изкарала празника  bouquet. Възрастта ти е прекрасна, главицата ти е умна, сигурно си и красива, какво друго да ти пожелая, освен здраве! След още 21г ще станеш и търпелива и снизходителна, за да не обръщаш внимание на такива провокации, но сега това е част от чара ти, появявай се от време ан време да ни вкараш в правия път Wink

# 929
  • Berlin
сега зацепвам защо "Подписът/аватарът ти е извън допустимите размери" беше в класацията за фраза на годината....

Общи условия

Активация на акаунт