Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 277
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 975
  • пак там
Аз ви говорех за женственост, а вие - за ум, черти от характера и т.н.
Едва ли честността е най-ценното качество в състезание Сървайвър

Вълчо, за себе си сигурно си прав. Но не върви ние, дамите, да оценяваме сексуалността на друга жена - нас това просто рядко ни интересува, освен ако не са ни конкуренция, де  Mr. Green Все пак на мен ми е много по-интересно поведението на един човек, отколкото външният му вид или стилът му на плуване деРфин  Mr. Green

ljuboznatelna, точно ти каза, че била многократна републиканска шампионка - оттам и репликата на avicom.

# 976
  • густо майна Филибето
Ееее, то да не разясни човек нещо Laughing Вълчо не го е слушал,само е гледал, реших да го просветя GrinningНе е величаене!  Тя каквото е тюленче сега, абсурд да вземе медал Grinning

# 977
Не се срамувайте бе хора , за това как ядял. Сигурно не знаете как е в Америка , хората там нямат и елементарна /за нас/ култура на хранене .Гледала съм в изискани ресторатни как мляскат и ядат с отворена уста Sick / чак аз се изчервявах заради тях/.А ако се оригнат или пръ***т Embarassed докато са на масата просто казват" sorry  "и няма никакво притеснение от тяхна страна . Говоря за хора, които се смятат за образовани и интелигентни.
Така че , едва ли точно това е направило някакво впечатление на Мис Панама .
Чак пък да е така, хайде холан не говорете глупости! Знам само, че простотия, простатит и простуда с нищо не се лекуват!!!Наш Спасун си е просто момче!Булгар, булгар-Бай Ганьо в нов вариант! Умрях от срам! Такъв селски бек, няма!!!! Embarassed
Защо  смяташ че , говоря глупости , вече 6та  годинa живея в US и това са ми впечатленията .

# 978
  • густо майна Филибето
Гладен човека ! Силни инстинкти има той, и тестостерона му е в повечко, затова побеждава, затова яде така, затова опрашва наред ( и има наченки за оплешивяване)  Wink Първичен е, това привлича жените, наживо си е друго като се омешат феромоните Wink

# 979
  • пак там
Не се срамувайте бе хора , за това как ядял. Сигурно не знаете как е в Америка , хората там нямат и елементарна /за нас/ култура на хранене .Гледала съм в изискани ресторатни как мляскат и ядат с отворена уста Sick / чак аз се изчервявах заради тях/.А ако се оригнат или пръ***т Embarassed докато са на масата просто казват" sorry  "и няма никакво притеснение от тяхна страна . Говоря за хора, които се смятат за образовани и интелигентни.
Така че , едва ли точно това е направило някакво впечатление на Мис Панама .
Чак пък да е така, хайде холан не говорете глупости! Знам само, че простотия, простатит и простуда с нищо не се лекуват!!!Наш Спасун си е просто момче!Булгар, булгар-Бай Ганьо в нов вариант! Умрях от срам! Такъв селски бек, няма!!!! Embarassed
Защо  смяташ че , говоря глупости , вече 6та  годинa живея в US и това са ми впечатленията .

Това, че американците са прости, не означава, че трябва да падаме до тяхното ниво, нали?

# 980
  • София-в сърцата на моите деца
Била съм за малко у Америчко-еми не видях да се уригат, да пър....и разни такива неща!Може пък местата , където съм била са били по-културни, дет са вика!!!
 PeaceА иначе у всяко стадо има мърша!!!

# 981
  • София
Спас не остави да се похаби храната. Така де, като няма да я ядат.....  Joy
На мен ми направи впечатление и друго-след запознанството с Мис Панама, преди да отидат в ресторанта, даваха Силвия и Спас на палубата (така ли се казва това....). Спас седнал на единствения шезлонг-Силвия права до него, хваната за облегалката. Като в семейните фотографии от началото на 20-ти век. Дали изобщо му е минало през ума да й предложи тя да седне?

# 982
Да  демонстрира сила и умения още в първите състезания - имам предвид плуването на Жени - эдва ли това е добра стратегия в сървайвър.
Иначе що се отнася до интелект, рязко открояваща се природнао интелигентност от тая на останалите, видях у Ники. Изобрети керемиди от бамбук например. Това никой не го е правил, и в предишните сървайвъри. А на състезанието с психоложката
беше пъти над нея. Разбрах какви са намеренията му, чак когато взе да бута сандъка към трапа, признавам си. А там наоколо се мотаеха някакви железни тръби или бамбуци, дори не и мина през ума да отпере една дъска от дъното на сандъка и да си вземе палката.
Миската  ми направи добро впечатление, през цялото време я сравнявах с нашенските миски.
А Жени може да е гледала тъжно като заминават, ... от глад. Тя досега не е сядала на такава софра.
Касапинът и Болният, когато бяха на една вила, си хапнаха съвсем културно и с кеф.

# 983
Да, дори Жорката - касапинът, селското момче (извинявай, Авиком Blush) - хапна спокойно и културно, а Столичния пич, че и управител на заведение ooooh!, ядеше като Кроманьонеца...

# 984
  • густо майна Филибето
Сядала е, точно със Спас. Той тогава не облизваше ли и нейните чинийки Laughing

# 985
  • пак там
Да, дори Жорката - касапинът, селското момче (извинявай, Авиком Blush) - хапна спокойно и културно, а Столичния пич, че и управител на заведение ooooh!, ядеше като Кроманьонеца...

Нека Трейси ме поправи, ако греша, ама селският бек не беше ли някъде я от Горубляне, я от Казичене... не точно Столичен, особено пък с голямо С.... Въпреки че като са те възпитали простак, няма особено значение дали си от Париж или от Долно Нанагорнище...

# 986
  • София
Спас така се тъпчеше и когато с Жени ходиха на разходката в океана-когато вечеряха морски дарове на плажа. Не помните ли?

# 987
Мдаа, имаше такова нещо, на брега на океана.
Жорката обаче тихо и кротко, пътува към финала.
Ако не закопчее наградата, има шансове за някоя по-малка наградка.
И тая, дето я изгониха, колко пъти обиколила остров с обиколка един километър.
Това е някакво мизелно островче, как не се сети да надникве малко навътре.
За десет минути могат да се обиколят три жилищни блока в един квартал, толкова е островът.
Ще видим Жорката довечера къде ще търси истинското жилище на Ники.

# 988
  • София-в сърцата на моите деца
Жорката иска да си ходи, така че въобще не го интересува на Ники къщето!! Почти си е стегнал багажа.Нека малко и той си похапне и почине на островите!!!Надявам се големите бели птици да гладуват до последно и после........ хоп на самолета и в България! Laughing

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 15:04 от dianivo

# 989
  • пак там
Жорката иска да си ходи, така че въобще не го интересува на Ники къщето!! Почти си е стегнал багажа.Нека малко и той си похапне и почине на островите!!!Надявам се големите бели птици да гладуват до последно и после........ хоп на самолета и в Б....я! Laughing

Никак не съм сигурна, че Жорето толкова иска да си ходи, напротив...

А защо така си написала България? Малко като псувня изглежда... това специално отношение ли е?

Общи условия

Активация на акаунт