Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 276
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 005
Аууу, Авиком твоя Медунчо как ще се накваси на съвета Joy

Ники пак ме изуми - шезлонг, чадър, слънчеви очила, бутилка ром и насред океана Crazy Не, не, не, той е човека просто!

Галка пак беше трагедия в играта, за нищо не става горката, но другите са явно още по-глупави, че й се вързаха на акъла...

И как така Янита ще отстрани Ники, абсолютни глупости според мен.

# 1 006
  • София
Ох,не знам коя кланица стои-може би Родопа Плевен  Grinning
Обаче голямо сърце моят мечо,така ме зарадва с представянето си.
И утре ще е в главната роля.  Mr. Green Само не видях има ли на шията онова  бижу,пъдещото . Браво, мечо!  Heart Eyes

пп. Да бе в официалния форум това казват за Ники и Янита,но мисля ,че такъв двубой няма да има.

# 1 007
Малеее, Жорко как се е нафърфалякал. ooooh!

# 1 008
  • София
Малеее, Жорко как се е нафърфалякал. ooooh!
Потушава си мъката без мен.  Mr. Green

# 1 009
За Жорко как и да е, ама тоз Спасчо  newsm78  ми той много елементарен бе  #Crazy  то бива глад бива ама то неговото си беше пълна излагация  ooooh! Сега се чудя  newsm78 дал да не го поканя за Никулден у нас да подапне момчето   Joy

# 1 010
За Жорко как и да е, ама тоз Спасчо  newsm78  ми той много елементарен бе  #Crazy  то бива глад бива ама то неговото си беше пълна излагация  ooooh! Сега се чудя  newsm78 дал да не го поканя за Никулден у нас да подапне момчето   Joy
Сакън, недей, ще ти изяде ушите, какъвто е лаком. Mr. Green

# 1 011
Янита абсурд да може да докосне Николай. Просто ще изхвърчи много преди на него да му стъпи крака на острова.
Жени наистина не може да вземе медал сега, но все пак някой интересува ли се от плуване и виждал ли е сегашните плувкини? Тя не може да ги настигне. Дали ги е спечелила в детството или като пенсионерка, има един факт - спечелила ги е и е нормално да се гордее с това. Тяло има и не виждам лошо като го показва, акъл не знам, но и не съм забелязала да са ги избирали по коефицента. Напълно съм съгласна, че Ваня беше доста по-женствена и финна, което лично не очаквах, заради това, че е войник.
Нека го погледнем и от друга страна - не дават всичко, което се случва. Започнаха да дават Галя в различна светлина и ето, че се оказа не толкова антипатична, за колкото я мислех. Това е Сървайвър, а не следобедно кафе. Тук трябва да си суров и достатъчно гъвкав, за да оцелееш възможно най-дълго. Николай е най-точния пример за това.
Искам да отбележа, че не я защитавам (не крия и личните си симпатиите), но постоянно се коментира това колко е глупава и тромава и не знам си още какво. Нека се концентрираме върху играта и да оставим това колко умни са участниците на страна, защото определено не мисля, че тя е най-глупавата.

# 1 012
  • София
...
Ники пак ме изуми - шезлонг, чадър, слънчеви очила, бутилка ром и насред океана Crazy Не, не, не, той е човека просто!
...
Подкрепям напълно! Категорично той заслужава да спечели играта, но се съмнявам съплеменниците му да гласуват за него.
Аз, гласувах в нашата анкета. Peace

# 1 013
Янита да елиминира Ники?!?Това и в най-големите си кошмари не съм го сънувала!!!Да видя не вярвам.Нали уж Ники е на финал,за какво става дума?
А иначе-много достойно представяне на Жорко,без майтап.Те затова бяха озаглавили серията "Дуелът на титаните".Ники ми хареса-аз няма да моля никого да гласува за мен.Да де,ама това може да му струва  победата.Повечето от племето не са на негова страна.В този смисъл Жорко малко ме издразни.Те били стари приятелчета с Ники,да бе,да!А кой се надяваше малката Гери да го победи и да го върне в племето,за да го изгонят?

# 1 014
Има ли такъв прецедент в историята на Сървайвър - някой да победи на финала, а гласуващите
да решат и да дадат голямата награда на друг?
Жалко, че не дават записи какво правят, както е в Брадъра. Аз като гледам, Николай може и една година да изкара на тоя остров. След една година ще има вила с джакузи и басейн там.

# 1 015
  • густо майна Филибето
Нашето Силве си беше по-хубаво от миската. Вчера открих, че Силвия всъщност много ми харесва Grinning На това загоряло лице как блестят очите й! Има разкошна коса и чувствени устни. Гласът й е малко грубичък, но това я прави истинска амазонка Grinning
Ваня ти ли си бе?  Mr. Green
Тц, аз съм само естет, а Ванчето търси и друго Wink
Ники да падне от Янита! Не и от тазиии Praynig Иначе всичко е възможно, ако е игра за равновесие може и да падне Rolling Eyes
Днешната игра изискваше сила и бързина за вдигане на кофите, дотук си беше точно за Спас. Confused Евала на момчето, че беше и най-прецизен. Аз се чудя вече защо ги играят тези игри Rolling Eyes

# 1 016
  • София
Има ли такъв прецедент в историята на Сървайвър - някой да победи на финала, а гласуващите
да решат и да дадат голямата награда на друг?

Не знам дали има такъв прецедент, но аз лично очаквам да продуцентите да ни поизтръскат малко за СМС-и.
Що да не ни пуснат няколко номера за гласуване и да излъчат фаворит на публиката, който да получи някаква награда? Не 250 000лв., разбира се, но пак нещо. Доста народ ще се нахвърли да гласува за Николай, според мен, а подобен ентусиазъм не е за изпускане.

# 1 017
Горкият Гошко, стана ми мило като попита Ники "Нали бяхме достойни съперници?" А Спасун на колко години е, че гласът му мутира още?

# 1 018
Абе гледам аз, върхът на стрелата на Ники не трепва, а на Жорката - като Паркинсон.
И водещия на два- три пъти му вика - гледай Ники, виж Ники, ама не би.
А Ники държеше стрелата между пръстите и на лявата си ръка, все пак началното съпротивление /преди да тръгне стрелата/ е най-голямо.

# 1 019
  • Разпиляна във въображението
Защо победата да е на Ники? Да, вярно е че си прави всякакви удобства, но тях ги видяхме само ние, не и останалите участници. Те знаят, че Ники мизерства и е сам - за това ли да му дадат парите newsm78 Надявам се не забравяте, че гласовете за победителя са пуснати далече преди излъчването на епизодите. Сега може някои и да съжаляват как са гласували, но тогава не са имали пълната информация, която сега им се предоставя.

Общи условия

Активация на акаунт