Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 035
  • густо майна Филибето
Всеки си има право на мнение. Опорочена или не, играта е такава, съобразяваме мненията си с това, което ни показват. Нещо ми е трудно да си представя Галя като Сървайвър, само защото е най-умел интригант. newsm78

# 1 036
Е, в такъв случай се съгласявам с теб.
Ники ги надхитрява, надиграва и надживява.
Те са облагодетелствани от факта, че избират кой да отиде на острова.
Спас като е толкова силен в игрите с мацки, защо не ходи винаги той, докато успее да го изтика от острова.

# 1 037
  • густо майна Филибето
Спас като е толкова силен в игрите с мацки, защо не ходи винаги той, докато успее да го изтика от острова.
Съгласна с теб (особено за Спас) Peace
Ама как ще ходи , нали някой ще се разсърдиии, а той е добъъъър Laughing

# 1 038
Само след три дни ще може да се върне при харема и заедно да елиминират Ники.

# 1 039
  • София
Добре де според мотото Галя ги надхитрява,Спас ,Силвия и Ники ги надиграват, и пак Ники ги надживява.
Стич и Мирел, след като сте единодушни,кой смятате,че е най-достойният за наградата от наличните персонажи?

# 1 040
  • Разпиляна във въображението
Най-достоен newsm78

Трябва да е някой, който добре играе в игрите, направи достатъчно силен съюз, който да го изведе до края - Спас или Силвия от тези, които са оцелели. Ако от Мого-мого бяха по комбинативни - Здравко или Яна.

Ники е страхотен играч, но само той си знае колко е добър. Другите си нямат и представа. Предлагам отделно предаване за него.

# 1 041
Най-достоен newsm78

Трябва да е някой, който добре играе в игрите, направи достатъчно силен съюз, който да го изведе до края - Спас или Силвия от тези, които са оцелели. Ако от Мого-мого бяха по комбинативни - Здравко или Яна.

Ники е страхотен играч, но само той си знае колко е добър. Другите си нямат и представа. Предлагам отделно предаване за него.
Peace

# 1 042
  • София-в сърцата на моите деца

newsm10За това се иска яко дупе, а пък на Спасун не му стиска!!!

# 1 043
  • София
Отново единодушие?!  Grinning
Ето кой ще замести Трейси,може да сме спокойни за Спас.  Grinning

# 1 044
Всички много добре знаят за уменията на Николай и като играч и като стратег.Като гледам има и нормално човешко отношение към тях.Защо тогава не признаят ,че той заслужава наградата?
Миналата година ми стана много гадно как се отнасяха с този който беше на острова на мъртвеца.Въпреки,че на него му беше в пъти по-тежко,племето не го призна като равен.Отнесоха се долно и отвратително и защо .Защото се подведоха по акъла на един простак.А сега се водят по акъла на една елементарна жена със съмочувствие на примадона.
Това е Николай заслужава голямата награда.Знам,че няма да я получи.И не защото  не е добър човек и играч,а защото другите са слабохарактерни стадо овце.

# 1 045
Отново единодушие?!  Grinning
Ето кой ще замести Трейси,може да сме спокойни за Спас.  Grinning
avicom, ние все пак не сме фанатични последователки на Спас Mr. Green, изобщо не можем да се мерим с Трейси. Mr. Green

# 1 046
Всички много добре знаят за уменията на Николай и като играч и като стратег.Като гледам има и нормално човешко отношение към тях.Защо тогава не признаят ,че той заслужава наградата?
Миналата година ми стана много гадно как се отнасяха с този който беше на острова на мъртвеца.Въпреки,че на него му беше в пъти по-тежко,племето не го призна като равен.Отнесоха се долно и отвратително и защо .Защото се подведоха по акъла на един простак.А сега се водят по акъла на една елементарна жена със съмочувствие на примадона.
Това е Николай заслужава голямата награда.Знам,че няма да я получи.И не защото  не е добър човек и играч,а защото другите са слабохарактерни стадо овце.
Обикновено така става. Истинските играчи ги гонят и остават най- големите шашкъни  Mr. Green

# 1 047
  • София-в сърцата на моите деца
Българите не обичат можещите и знаещите хора! Те биха ги натъпкали обратно в казана! Що пък другите да са добре, като може да са зле!! То и във форума се вихри тази полемика! Кой е по-по-най!!  Що да признаем на някой положителните качества, като можем да ги омаловажим!!! #2gunfire

# 1 048
Survivor означава оцеляващ и не оцеляващ между хора,защото щяха да ги пуснат в Ню Йорк.Целта на играта и как и кой би оцелял на остров дълеч от цивилизацията и от всичко което тя ни предоставя.Хайде да не си кривим душата ,защото всички знаем кой е най-добрия Survivor.

Напротив, оцеляването сред хора е даже по-трудно. Mr. Green Ето Галя, може да е слаба, но щом си е намерила хора, които да й помагат, значи оцелява и тя. Всеки има различни методи, но важен е крайния резултат. Ако играта беше както ти казваш, нямаше да има племенни съвети и нямаше да се избира победител с гласуване. Щяха да ги пуснат на острова и сами да си намират храна и подслон. Щеше да има състезания за награди и отпадането става, като се откаже някой. И така докато остане последният оцелял. Сега играта е доста по-сложна. Неслучайно се избират и хора, които не са спортисти. Не може при положение, че има различен тип хора, да се разчита само на игри.  Wink

# 1 049
  • София
batigol,аз все пак си мисля, че тук става въппрос за оцеляване в екстремни условия.
Социооцеляването си го правим и в реалния живот, а който иска да се докаже в тази сфера,просто отива във формата с тази насоченост-казва се Биг Брадър.
Хайде стига сме издигали в култ,нещо,което всеки един от нас прави.

Общи условия

Активация на акаунт