Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 125
  • пак там
Мда... прочетох писанията на Жорко... падна ми в очите това момче, определено не си го представях в тази светлина.

Относно вече упоменатата риба: ако си спомняте - казано беше, че в по-далечната лодка рибите са по-едри. Само Николай се запъти натам, всички дръпнаха към по-близката. Така че стига сте се занимавали с подволонтелизъм.

# 1 126
Искам да пожелая на Николай един весел и приятен Никулден утре, да е жив и здрав и дай баже повече такива мъже  cheers

# 1 127
  • София-в сърцата на моите деца
Искам да пожелая на Николай един весел и приятен Никулден утре, да е жив и здрав и дай баже повече такива мъже  cheers

Бамби, Никиту вече си е уловил и изял всичките  рибета! Да е жив и здрав да му се радват цялата фамилия и приятелите!!Те му стигат в това вълчо време!!  bouquet

# 1 128
Мда... прочетох писанията на Жорко... падна ми в очите това момче, определено не си го представях в тази светлина.

Относно вече упоменатата риба: ако си спомняте - казано беше, че в по-далечната лодка рибите са по-едри. Само Николай се запъти натам, всички дръпнаха към по-близката. Така че стига сте се занимавали с подволонтелизъм.

Мда де... само дето голямата рибка е била на дъното на коша в близката лодка. Да, там дето бяха дребните. Оправдание на организаторите - "Който търси намира". А как така Ники търси 3-4 минути /забележете не взима някоя от рибите, а това е последното му ходене до лодката, а губи време в ТЪРСЕНЕ ?! На какво.... е ясно/.

А впрочем аз не мисля, че е знаел за Острова на изгнаника. Там в крайна сметка е щял да отиде някой интересен на зрителите, а не след 5 елиминации който и да е заминава. В случая го вкараха в ход когато отпадна Ники /миналата година беше аналогично/. За мен той е стратег и го е предполагал и затова си е позволявал такова отношение. Задържа/ха/ се докато може и после вкараха елемента остров в играта. Според мен, ако примерно, някой от отпадналите преди Николай беше интересен играч, то той би заел това място първи. Николай е абсолютна гнида по характер, но е стратег, изобретателен е и всъщност ако не чакахме финален сблъсък Николай-Спас можеше да престанем да гледаме Сървайвър още преди няколко епизода /отпадането на Яна примерно..../  Peace

# 1 129
Много ви моля, ако искате да поздравите Николай, за целта си пуснете тема в подфорум "Календар на събитията", а не оспамвайте тази. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 130
A вие може ли без определения от рода гнида и т.н.....Пуснете си тема "Кой по-по-най да обиди и окепази Николай" Mr. Green

# 1 131
  • пак там
Трейси, миличка, ако ще търсим под вола теле - на мен пък ми прави впечатление, че последните няколко игри са си само като за Спас. Само че и двете разбираме, че и твоят, и моят подволонтелизъм са си пълна глупост, нали? Все пак и двете сме разумни хора. Надявам се....

# 1 132
И трябва да си припомняме, че такива неща като коварство, сплетничене, подлост, във Форума можем да ги оплюваме, но в Сървайвър може да са, и даже са ценни качества. Все пак става въпрос за двеста и петдесет хиляди. /Четвърт милион звучи повече/.

# 1 133
Кой каквото ще да пише, всички знаем, че става дума за пари, и то доста!!!Така , че пътят към парите е трънлив и бодлив! Mr. Green

# 1 134
Трейси, миличка, ако ще търсим под вола теле - на мен пък ми прави впечатление, че последните няколко игри са си само като за Спас. Само че и двете разбираме, че и твоят, и моят подволонтелизъм са си пълна глупост, нали? Все пак и двете сме разумни хора. Надявам се....

Не мога да отрека, че подобно е положението и на самия Остров при Балбоа в полза на Спас. Игра с плуване - нямат шанс срещу него. Бързина - абсурд.... по-женски /ако мога така да се изразя/ и логически игри дават за награда или двата гласа. Но не и за имунитет. Целта е ясна - рейтинг, чрез противопоставяне на Николай и Спас.

Да се самоцитирам  Mr. Green

пп - Трудно ми е да си спестя обидни квалификации към личността на Николай... не уважавам такива хора, няма как да стане. Не можеш да си позволиш освен самите играчи да плюеш и по близките им! За мене това е абсурд, а някой който си го е позволил си е чиста гнида.

# 1 135
И трябва да си припомняме, че такива неща като коварство, сплетничене, подлост, във Форума можем да ги оплюваме, но в Сървайвър може да са, и даже са ценни качества. Все пак става въпрос за двеста и петдесет хиляди. /Четвърт милион звучи повече/.

Здравко много добре беше казал: "Ако си мръсник в живота, си мръсник и в играта". Няма такива опрадания - ама това е игра... Това е игра, но игра огледална на живота. Ако в реалността не си способен на мръсотии, за да спечелиш някакви пари, няма да го направиш и в играта. Целта НЕ оправдава средствата, мое мнение...

# 1 136
В нормални условия във ежедневието е нормално човек да изглежда лъскав, никелиран.
В екстремни условия желязото се огъва, покритието се напуква, хвърчи боя.
Аз не бих твърдял за себе си, как бих се държал, не бих могъл през целия си живот да заработя толкова пари, включая и пенсиите.

# 1 137
  • София
То май и Вълкът с дълъг ник трябва да поздравим с утрешния празник!  Grinning
Много ми хареса поста ти- мъдро и човечно. Добре,че се появи да обуздаваш младата ни кръв!  Grinning
Иначе след час ще разберем какво ще ни забъркат нашите щури сървайвъри. Аз все пак си мисля,че Янита няма нужната доза кураж да остане сама на острова на изгнаника.

# 1 138
  • густо майна Филибето
А победителя на острова не определя ли дали победения да остане или да се върне? На всяка цена ли трябва да се върне? Абсурдно е Янита да остане на острова сама Naughty
А за спора с рибата да си кажа и аз мнението Laughing До момента Николай е доказал, че мисли творчески и е добър стратег. Логично е да търси най-големите риби, а не да бърза с която и да е. Не мога да споря нарочно ли е била там рибата или не, но ако ти щрака пипето първото и най-доброто, което ще направиш, е да вземеш възможно най-големите риби. Избора изисква много по-малко време от тичането обратно.

# 1 139
  • пак там
Трейси, знаеш ли, на мен също въобще не ми харесва поведението ти, но се въздържам от обиди, нали? Съзнавам, че си все още прекалено малка и оттам произлиза влечението ти към крайностите - без значение засягаш ли някого или не... Но може би все пак е редно да се съобразяваш и с околните, и съответно с техните чувства.

Общи условия

Активация на акаунт