Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 140
Трейси ще се окаже права, че Спас е опрашил освен всички жени и Жоро ( avicom, прощавай)  Laughing
Ама Жорката 100 пъти каза, че го болял гъза  Mr. Green

# 1 141
Трейси, знаеш ли, на мен също въобще не ми харесва поведението ти, но се въздържам от обиди, нали? Съзнавам, че си все още прекалено малка и оттам произлиза влечението ти към крайностите - без значение засягаш ли някого или не... Но може би все пак е редно да се съобразяваш и с околните, и съответно с техните чувства.

Напълно подкрепям!

# 1 142
  • густо майна Филибето
Хихихи,подлата Янитка как им го нахендри hahaha Лъже по-майсторски и от Ники Simple Smile

# 1 143
  • София
Хайде,пак обърнаха правилата  ooooh!
Може да си избира награда или острова на изгнаника. Нещо ни подготвят за промяна.  newsm78
Силвия да не се сърди-какво очаква от предателка?  Grinning

# 1 144
Не мога още да схвана идеята, защо излъга че са изгонили Галя  Rolling Eyes
Да не би да си мисли, че Николай ще е по-уверен да се върне в племето като я няма Галя?

# 1 145
  • густо майна Филибето
Не мога още да схвана идеята, защо излъга че са изгонили Галя  Rolling Eyes
Да не би да си мисли, че Николай ще е по-уверен да се върне в племето като я няма Галя?
Мда, вероятно, а тя си отлага изгонването. Ама Ники как й каза, че така ако променя курса няма работа да си намери Laughing

# 1 146
Хайде,пак обърнаха правилата  ooooh!
Може да си избира награда или острова на изгнаника. Нещо ни подготвят за промяна.  newsm78
Силвия да не се сърди-какво очаква от предателка?  Grinning
Не са ги променили, който победи, има право да избира кого да прати на острова на изгнанника, включително себе си. Просто никой до момента не е избирал да се откаже от наградата си, за да отиде на гости на Николай.

# 1 147
  • густо майна Филибето
Да речем, че са отгатнали желанието на Янитка Laughing

# 1 148
Сега като гледам си мисля колко по-интерсно щеше да ми е да гледам играта на този етап с Филип, малката Силвия, Яна, Здравко, Димитър, че даже и Живко.
А сега останаха само тъпоъгълници  Tired

# 1 149
Сега като гледам си мисля колко по-интерсно щеше да ми е да гледам играта на този етап с Филип, малката Силвия, Яна, Здравко, Димитър, че даже и Живко.
И аз това си помислих.

# 1 150
  • София
Аз откога си го мисля....  Sad
Силвия много плаче,ми да беше победила,защо подарява победи?
Нещо не мога да я разбера.

# 1 151
А сега останаха само тъпоъгълници  Tired
Верно  бе, колко по-интересно щеше  да е. Сега вече есичко е ясно и скучно.

# 1 152
Тази игра беше направена,според мене,за да се справи и Янита с нещо като хората.Дали наистина Силвия й подари победата или гроздето е кисело?И защо реве?Като използваха предателките,не реваха,сега се сетиха.И какво толкова ще стане-който и да се върне от острова,Янита или Ники,все още са достатъчно многобройни,за да го изгонят.
Дали Ники е "гнида" не знам,защото не гледах началото,когато са го намразили.Но си спомням,че на предишното издание ме дразнеха много дъщерите му,арогантни,надменни,нахални и още в началото ги разкараха.Защо на сайта пише,че той е от София,а тук споменавате Кърджали?
Всъщност,все ми е тая кой ще вземе парите,щом не съм аз  Simple Smile,но ми харесва да гледам Сървайвър и ме е яд като стане скучно.Брех,тази Янитка...сети се немощно да се поразмърда,че да има малко напрежение.

# 1 153
Е, вече не е скучно. Ако навърже Ники, никак даже.
Възхищавате са на хората, които отпаднаха по рано, но може да се гадае само как биха се държали те.
Те не са подлагани на толкова силно изкушение. С всяко изминало изпитание, наградата става все по-реална.

# 1 154
Опаааа, ква станА тя Joy Ей, пораздвижиха се нещата, че беше настанала скука предвидимка Mr. Green

Ама тия всичките много смотани, бе Shocked . Защо реве Силвия!? Неспортсменски било ooooh! Първо, какво очакват от човек, който предаде "своите" и второ, те й казват, че утре ще я гонят и се чудят защо не чака покорно да го направят. А какво спортсменско има в това пет човека да се наговорите да се подкрепяте докрая на всяка цена и да гоните всеки друг!?

Жоро ми прави все по-лошо впечатление. Явно се почувства велик, че издържа дотук и вече си показва рогите. То не бяха приказки, жестове, обиди и подигравки към вече излезлите - и вчера, а и днес на гостуването. Другите били дошли за парите, ми ти бе, льольо, за какво си там...

За поведението и приказките на Жени на съвета не ми се коментират. Само ще кажа, че вече разбирам и оправдавам нападките и афектираността на Яна при Милошев. То си имала крушката опашка. Опашчище!

Интересни неща сте обсъждали последните дни, много имах да казвам, но вече забравих умните си мисли. Пък и не са актуални. А и клавиатурата ми върти номере и трудно пиша. Иначе щяхте да видите вий мъдрост Mr. Green

Интересно утре как ще се развият нещата с Ники. Ако подпрат Янита с някоя добра за нея игра, е ясно - тя ще предпочете да остане на острова. Пък може и да намери истинския лагер със чадъра и шезлонга Но ако победи Николай!? Мисля ,че той считаше Галя за свой съюзник. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт