Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 155
Трейси, знаеш ли, на мен също въобще не ми харесва поведението ти, но се въздържам от обиди, нали? Съзнавам, че си все още прекалено малка и оттам произлиза влечението ти към крайностите - без значение засягаш ли някого или не... Но може би все пак е редно да се съобразяваш и с околните, и съответно с техните чувства.

Напълно подкрепям!

И аз напълно подкрепям!

То другото ми аз понякога не знае какво прави. И се радвайте, че не чувате буквално гнусните обиди на Ники. После щяхте пак да си помислите дали не заслужава ответна реакция /пак говори другото ми аз. А аз всъщност съм по-добра и смирена - прощавайте, на мен шизофренията не ми прости  Laughing/

пп - И днес епизода беше прилично скучен, само видяхме поредна промяна на правилата с цел раздвижване на играта. Време е за финалните игри - там ще е интересно. Peace И Силвия няма кво да се тръшка - можеше да спечели играта и да я преотстъпи - да в случая тя щеше да замине за острова, но какво значение има - все някой от тяхната петица щеше да е - тя или Гергана не са ходили.

# 1 156
  • София-в сърцата на моите деца
Аз откога си го мисля....  Sad
Силвия много плаче,ми да беше победила,защо подарява победи?
Нещо не мога да я разбера.

А-а-а-а-а всичко се разбира-пак договорки! Шъ пуснем на Янитка и после шъ я изгоним! Пито-платено! Да-ама не!!Кое си е  предател, си е предател! То се не учи, а си го носиш!!! Mr. Green

# 1 157
Пропускаш и варианта Николай побеждава и избира да отиде при племето.

# 1 158
Трейси, знаеш ли, на мен също въобще не ми харесва поведението ти, но се въздържам от обиди, нали? Съзнавам, че си все още прекалено малка и оттам произлиза влечението ти към крайностите - без значение засягаш ли някого или не... Но може би все пак е редно да се съобразяваш и с околните, и съответно с техните чувства.

Напълно подкрепям!

И аз напълно подкрепям!

То другото ми аз понякога не знае какво прави. И се радвайте, че не чувате буквално гнусните обиди на Ники. После щяхте пак да си помислите дали не заслужава ответна реакция /пак говори другото ми аз. А аз всъщност съм по-добра и смирена - прощавайте, на мен шизофренията не ми прости  Laughing/

Каквото чуваш ти, чувам и аз! Всеки има право да изрази мнението си, но ти обиждаш и това не ти прави чест. Аз също мога да изразя обидни думи за Спас, но не го правя!  

# 1 159
  • София
птица!!! Ти долетя тук.  Hug На юг ли беше?  Grinning
Според мен Янита е подпряна от екипа по две причини:
- Да се раздвижи малко играта.т.е. Ники да се раздвижи,макар че още преди да види госта си, мърмореше нещо , че трябва да ходи малко в Балбоа.
-Янита в никакъв случай не трябваше да избира Силвия,защото тя щеше да покани Спас... и ... да не се излагаме пред чужденците,де.

# 1 160
Възхищавате са на хората, които отпаднаха по рано, но може да се гадае само как биха се държали те.
Така е, да. Обаче си мисля, че имаха повече потенциал да направят по-интересна игра.

Но ако победи Николай!? Мисля ,че той считаше Галя за свой съюзник. newsm78

И аз така смятам, затова стратегията на Янита малко ми издиша, но тя пък няма как да знае, че Николай считаше Галя за съюзник.
И ако победи, може точно това да го възспре да се върне.

# 1 161

Каквото чуваш ти, чувам и аз! Всеки има право да изрази мнението си, но ти обиждаш и това не ти прави чест. Аз също мога да изразя обидни думи за Спас, но не го правя! 

Ако Спас си е заслужил обидите, чрез обиди към твоите близки, към теб... към приятелите ти, към хората с които си бил на един Остров - ок обиждай го. Всеки който е имал куража да подложи себе си на Сървайвър заслужава да е там. Едни са по-добри в играта, други не толкова - но заслужават някакво уважение. Не можеш да кажеш аз съм Царя, вие сте мишки грозни, педали, к*рви, държанки, на тебе приятелите ти са по-тъпа и от тебе самия и пр. Аз просто няма да мога да си наложа да го уважавам тоя човек - пак казвам евала за уменията му, но толкова черна душа има, че.... благодаря. Ще се въздържа от квалификации по негов адрес вече. Съжалявам, ако съм засегнала някой, извинявам се. Но Николай не е достоен човек - мое мнение. Достойнството не се мери с умения да дялкаш, не се мери с коефициент на интелигентност. Да бъдеш човек е едно друго качество, за което той не само не е чувал, а хич не иска и да познава! Още веднъж се извинявам.

А сега ако Спас е обидил и напсувал роднините му - моля върнете му го, ше се постараем да му го предадем!  Confused

-Янита в никакъв случай не трябваше да избира Силвия,защото тя щеше да покани Спас... и ... да не се излагаме пред чужденците,де.

Ми нямаше да се излагаме, не за друго, ама Спас нямаше да отиде  Mr. Green . Каза го - че ако спечели награда или някой го вземе ще си преотстъпи мястото /може би само с обещание за нещо сладко можеха да го излъжат да иде.../. А Силвия да си беше взела играта, да я преотстъпи и да ходи тя на острова - и без друго беше или тя или Гери.

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 22:35 от treisy

# 1 162
птица!!! Ти долетя тук.  Hug На юг ли беше?  Grinning
Според мен Янита е подпряна от екипа по две причини:
- Да се раздвижи малко играта.т.е. Ники да се раздвижи,макар че още преди да види госта си, мърмореше нещо , че трябва да ходи малко в Балбоа.

Ей ме нА  
На юг, даааа, при болните и сополивите Mr. Green

И аз мисля, че екипът подбутна днес играта и честно казано, нямам възражения. Беше станало много ясно, лесно, предвидимо и съответно скучно всичко. Разбирам ги последните оцеляващи - бяха си подредили нещата и не очакваха такъв номер, сори, ама все пак предаването е за зрителите. Пък на тях за гърча накрая ще им дадат четвърт милионче (всъщност на всички участници не текат ли някакви "командировъчни"?)

Ще видим Николай какво ще реши. Според мен това е утрешната интрига. Кой от тях двамата с Янитка ще победи и ако победи Ники, какво ще реши. Ако реши да остане на острова - Янитка изхвърча и за нея няма да има никакви "обичаме те". Може дори и пооскубана да си излезе Joy Ако обаче Ники реши да се върне в племето newsm78 Не виждам на кого от останалите там би могъл да разчита за подкрепа. Освен ако реши да рискува, надявайки се, че ще печели непрекъснато имунитет.

Трейси, хайде стига и ти с това обиждал ги. Горкичките други. Жоро среден пръст ни показва от екрана, Жени плюе грозно всички напуснали, а Николай лош, защото ги нарекъл мишоци!?
Видяхме го в началото що за стока е Николай - надменен,арогантен, самодоволен, груб, но наред с това, показа и много други качества, за които останалите могат само да му дишат пушилката, и заради тях ни е симпатичен. А и май беше прав с "мишоците". Точно такива се оказаха мъжете в играта.
Спас ще да е много силно засегнат от Николай, че си му толкова ядосана!? Занапред ли ще го видим това, защото досега сблъсък между тях двамата на помня.
Май ще се върне Николай в племето Wink

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 22:50 от птица

# 1 163
Абе точно Спас май е най-малко засегнат... мен повече ме втрещиха обидите към някои от другите участници. И да пак казвам - Николай има страхотни умения. Има всичко друго за Сървайвър, освен комуникацията и въпреки това е напред с материала. Аз не веднъж съм се възхищавала на това което прави, на начина по който играе игри - но трябва да се абстрахирам от личността му, а това хич не е лесно.

пп - Жоро всъщност не ВИ показа среден пръст на ВАС, не показа среден пръст на НЯКОЙ, а показа двечките ако са се присъединили към Иван, че са щяли да видят средния.... и беше подпийнал. След толкова дни глад и липса на удоволствия - аз го оправдавам.  Party
 И Спас и Николай имаха игра, в която би Николай - подчертавам би, защото много се изписа, че Спас се оставил - това е абсурд. Вече коментирах тази игра, но ще кажа само, че Спас може и да не си вземе наградата от победа, ако не я иска, но няма да се остави да бъде бит. Но пък и чакаме друга по-комплексна игра. Simple Smile

# 1 164
  • София
Ми той защо пък да иска да се връща в племето? Нещо е слънчасал с тези очила вчера.  Grinning Янита честно не я виждам сама в тази гора.
Както и да е,то ще почакаме доста- не е утре птица,нееее... във вторник.  Wink
А иначе тук може да лепим етикети,защото сме големи!  Grinning
Я вижте в добрата стара дата.бг - за това,че наричат двете девойки кокошки, децата с бан  ги наказват.  Sunglasses

пп едно въпросче- само аз ли трудно отварям форума  Tired

# 1 165
Че Николай не може да се сработва с хора и да вирее в екип го обсъдихме отдавна. Точно затова, въпреки че ми е много симпатичен като външност, комбинативност, креативност, работливост и т.н., и т.н., не смятам, че заслужава да е победител. Социалното оцеляване му убягва, а то е основен компонент в играта.

Но тъй като другите са по-зле, ще викам за него Mr. Green

# 1 166
Да идва вече тоя финал, че до него скука.... Вече финала ще е интересен, но до тогава...

пп - Николай да не е луд да се върне точно сега там. А и Янита да беше излъгала, че Спас примерно си е тръгнал, ама Николай по-скоро приемаше галя за някакъв съюзник,.... ма то от Янита стратегия чакай.... е може и да дочакаме.

# 1 167

пп едно въпросче- само аз ли трудно отварям форума  Tired

Тъкмо щях да ти пиша по скайп да те питам същото.

Уф, мразя чакането до вторник.

# 1 168
  • София
Даже не мисля , че Нико вижда в Галя съюзник .
Отказвам да повярвам,че ще се върне в мого-мого.
Победителят решава ли какво да се случи с победения или той директно си тръгва? Днес Любознателна ме обърка малко.

# 1 169
Много изкуствена ми се виждаше Янита,докато се опитваше да лъже.Не мога да преценя дали само ми се струва така,защото знам,че лъже,или наистина й личеше от километри.И защо за вторник ми мирише на игричка за нея  newsm78 Само че едва ли й стиска да остане сам-сама на необитаем остров.Айде операторите са там,ама не са й охрана,нали?Или се надява ако случайно бие Ники да се върнат двамата,племето да се напъне да изгони него,а тя да постои още малко.Между другото влизах и аз в официалния форум в нейните теми.Момичето пише с правописни грешки.След всичките й претенции...Не че се заяждам.
Авиком,сега видях,че си писала.Досега поне победеният си тръгваше задължително,а победителят решаваше какво да прави-дали да остане или да си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт