Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 230
Айде който чел чел постовете на Жоро, темата замина...защо ли. Там няма контрол всеки си пише квото иска - даже брутални обиди и никой не трие, но когато някой каже истина веднага затриват. Мнооого са прозрачни вече, толкова режисираха всичко, че стана помия при обещаващи изгледи в началото. Някой да вземе Сървайвър от Милошев, че иначе едно страхотно предаване стана помия! Бляк и гняс!  Sick

А Авиком извинявай за това което ще кажа, но Жоро е не по-малко лицемерен от Жени и Янита и ще кажа защо. Даже е по-зле. Когато беше заедно с Валентин, то Спас беше предател, че е с жените, то Галя беше манипулатор, Силвия беше много досадната, то той никога нямаше да тръгне с тях.... а сега - сега Спас е супер играч, Галя е най-красива, Галя е най-достойна да я вземе на награда /която даже не спечели/. При разпределянето на яденето имаше психологически момент. Спас беше ял, не беше нужно да му се дава пицата /защото видиш ли много обичал - не бе Силвия и Гери направо мразят пица и умрели от глад не биха хапнали/ -защото Спас е силният на деня. Силвия следващата по сила - получава хапките /тя също беше яла/ и Гери, която не е яла свястно от не знам кога - дъвка....същата тая дето той нарича "жена ми", дето все е до него, дето все много я уважава...но тя - тя просто не е силна. За съжаление Жоро се превърна в една подлога, за разлика от ония двете, дето не са обещавали нищо. И нима Гери малката нямаше намерение да предаде Пачека, съюзявайки се с част  от Мого-Мого начело с Митко, а от Пачека тя Ваня, Иван, Али?! Тя ли е тази която говори за цяла Пачека, за оранжев финал? Тя ли - наглост! За това има право да говори Яна - не тя. Ето ви лицемерие по-голямо в пъти от това на Жени и Янита!!!!

А Жоро изписа толкова неща против Николай, не защото е обиждал другите, а защото е излъган от Николай. Но е тъпо да казваш аз не го уважавам защото обижда другите, а аз съм им такъв приятел...

За какво е ядосан Жоро - че има обещан пай, а гаранция ви давам спечели ли Спас никви пайове няма да има. Спечели ли Николай - също. Даже това е казано от Галя и Силвия хич не значи, че има такава уговорка - някой се надяват да имат, ама не би... някои все пак разбират играта по друг начин. Даже не съм сигурна, ако спечелят Галя и Силвия, че ще дадат нещо.... всичко е някакви думи без истинска уговорка. Жалко ако някои са се надявали, че е "договор". ЖАлко.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 17:11 от treisy

# 1 231
А иначе, защо участниците да не могат да пишат във форума. Нямат право да издават предварителна информация, а да коментират вече показаното, мисля, че никой не им забранява.
Нека да пишат,така и интересът към играта се повишава и е по-зарибяващо,но не да влизат с някакви никове,които всеки може да си измисли.Нека да е като лайф чат,учатниците-със запазени имена,знаци-някакви черепчета,примерно,за да се знае,че това са те.Ще е интересно да им пишем лично  Flutter ,особено на Владко,на Ники...

# 1 232
  • София
Официалният форум е истински хаос , такива епитети пишат,никой не ги трие, основно се драска на чатърица,но изкача и инфо- аз лично по тази причина влизам.
Трейси,права си за всичко. То главният виновник са сценаристите ли,Милошев ли,не знам.
Всеки беше вкаран в някаква роля- Ники е майсторът, Жоро-добрякът,Галя- интригантката,Спас- Ромео... И дават кадри и сцени,преследвайки техния си сценарий. В Сървайвър 1 отделяха много повече време за разговорите, коалициите. Сега , ако дадат нещо такова ще е изключително и само да облекат в дреха ролята на участника. Не дават нищо друго задкулисно,за да можем сами да си съставим мнение.Сървайвър стана един филм,много жалко.

# 1 233
А някой ще ми помогне ли с линк към писанията на Жоро,да не ровя в целия им форум да търся?Благодаря!

# 1 234
  • София
Бяха изтрили темата,но потребител на форума се се сетил да я копне
 Mr. Green
http://www.survivor.btv.bg/forum_replies.pcgi?forum=12&post=23852

# 1 235
Филм и то с творчеко виждане от определени хора/....

Наистина не разбирам едно - говорят за коалиция, за стратегия - кой какво щв направи, кой какво мисли за другите и то повярвайте ми много интересни неща... и то снимани, а ние гледаме конкурс Мис Балбоа, задници и навиране в образи.....

Ето сега ще цитирам Жоро от поо-интересните му постове, които бяха изтрити, ама нещастие...някой ги копи-пейстнал.  Mr. Green Че у другия форум е хаос....но хаос за глупостите, не за истините.

Жоро.

=> "....Защо във визитката съм показан като селянин,касапин и т.н. може да питате екипа,който ме снима.Те пожелаха това,а аз не можех да откажа,защото силно исках да участвувам в Сървайвър.Ако не се съгласиш да правиш,каквото искат от теб,идва следващия в списъка кандидат.Касапин не съм бил,а работих 6 месеца в кланица за крави вИспания.Не колех кравите,а ги изкарвах от обора и ги карах на заколение..."

=> "....В мъжкото племе Ники започна да ни нарича марули,мишоци,некадърници и др.После когато беше на дуел със малката Силвия ни нарече меки китки.Ако Николай така се обръща към приятелите си,аз не приемам подобни обръщения..."

=> "...В Сървайвър убивах за храна на племето и се радвах,че им помагам-те бяха мое семейство.От костенурските яйца изядохме 60-това бяха половината,а другите ги заровихме наново.Яйцата бяха истински деликатес и много калорични...."

=> "....Ако погледнете кадрите,когато се връщаме със Здравко от нощта в хотела,ще забележите,че като слязох от лодката се държа отпред за мъжките атрибути.Това беше,защото си бях натъпкал плувките,пояса и шапката с храна от хотела-донесох храна на племето.... Децата после се радваха като гладни циганчета.Когато върша нещо добро,аз го правя за мое удоволствие и не търся отплата.Николай,напротив ако направи добро го прави с цел да търси дивиденти после.На острова на отшелника,аз го съжалих,че няма нищо и му оставих две въдици,нож и одеало,които скришно носех в себе си.В същото време той е лъгал....."

=> ".... Върнете кадрите на разговора на Ники със Силвия м.Ще видите как той казва,че всички останали вече мъже са меки китки.Вечерта,когато изгонихме Филип:Спахме на един плаж и се карахме с Николай за обидите му към нас по време на съвета.Аз приятелски му казах:Ники не те разбирам,защо обиждаш и дразниш всички около теб и си създаваш насила врагове.Той каза:Аз мога да ви обиждам,колкото си искам,а вие не можете да ми направите нищо,защото ви е забранено да се биете.Аз му казвам:Така ли?Я ме напсувай един път и да видим дали Милошев ще може да те спаси.Никито си наведе главата и се оклюма.В същото време Вал побесня и взе да му вика:Копеле мръсно,ти ли ще ме дразниш.Ставай да се бием,да те нокаутирам тук,нищо че си с 10г. по-млад.Ще те пребия тука пък после нека ме изгонят.Никито се оклюма още повече и не смееше да се обади.Това е мъжкарят Николай....."

=> "....Когато Сървайвър беше вече свършил и бяхме всички в хотела,седяхме на верандата и се черпехме.Бяхме нашата компания-които сме сега в играта.Никито се появи и го поканихме при нас.Като пи два рома той започна пак да ни нарича с мек и нежен глас-мишоци,марули и т.н.Каза на Спас,че е прост и приятелките му в София са прости като него.Тогава му простих за последен път.После на връщане спахме в Амстердам и на сутринта на летището трябваше да си завериме билетите.Опашката беше огромна-около 100човека.Ники дойде последен от хотела-още сънен,пререди всички,отиде най-отпред и си завери билета.Нахалство и безочие.Този човек живее все едно няма други хора на земята,а съществува само той...."

=> "Няколко дни бях зает,но ще ви кажа,че случайно срещнах един много притеснен колега,който започна да ми прави забележки ,да не пиша лоши неща за него.Именно това ме дразни в този човек,че непрекъснато с мънкащия си глас почва да ти дава съвети и поучения.Мисли се за някакъв месия.Аз пиша в моя форум,а не в неговия и нека той и феновете му не си завират нослетата тука и не ме дразнят,защото мога да изпиша доста по-неприятни неща за него.Защо не го обичам ли,ами едно време в училище никой не обичаше децата връзкарчета,които получаваха шестици затова,че родителите им се познаваха с учителите...."

=> "....Колибата,която Ники направи още първия ден,не прави сам,а с още няколко човека-аз,Лъчо,Яна и др.Имаше само един чук и като го сграбчи Ники,никой не можа да се вреди до него-това беше първо позиране пред камерите.После,когато се обединиха племената,нашето Мого-Мого се завърна на женския остров със същото бунгало правено от Ники.Покрива течеше от всякъде,страничните дъски бяха много на рядко и нощем духаше пронизващ вятър.Заедно със всички мъже направихме основен ремонт на колибата-заковахме нови дъски и уплътнихме фугите с парчета зеблени чували и найлони,постлахме още дъски на пода.Бараката стана топла и уютна-това беше снимано.Одеалата,които виждате бяха наша плячка-никой не ни е дал и едно одеало.Когато ходехме на състезания ги крадяхме от други острови.Също още в мъжкото племе аз направих продължение на колибата направена от Николай.В това продължение спяхме аз и Митко и понякога Живко и Спас.Колибата на Ники беше тясна за всички.После моята колиба е използвана от смесеното племе Пачека.За мен не е никакъв проблем да направя къща,защото владея и строителни професии,та камо ли една колиба.После в обединеното племе Балбоа направих с помощта на останалите една огромна колиба за 15 човека.Тази колиба не се дава много,защото обикновенно седяхме край огьня на 15м.от колибата.Това,което ви казвам е заснимано и може да питате останалите участници...."

=> "...Ники беше определил едно място за поставяне на мрежата,но два дена не се хващаше риба.Али предложи да поставим мрежата по- към скалите.Поставихме я и рано сутринта Али влезе с плуване да види какво се е хванало.Изведнъж изхвърча като скутер навън и започна да крещи,че има нещо огромно.Взехме едно дърво с форма на кану,с което слагахме и вадехме мрежата.Влязохме аз,Лъчо и Ники.Ники погледна под водата и каза,че има огромен скат.Заплете свободния край на мрежата в дървото и тримата с плуване го изтеглихме до брега.На плиткото внимателно изтеглихме ската на брега и го убихме.Гърба му е много твърд и трябваше да му разпорим корема.За да не се блъскам с останалите,при сеченето на месото,аз извадих карантията и я опекох на огъня и се бях наял първи.Искам да кажа, че никога не съм натяквал на другите,че съм донесъл нещо за ядене или дърва или съм направил нещо.По младите чувствах като мои деца,а не като конкуренти и съм и помагал с удоволствие.Никога не съм крил и знанията си от тях.Може би за това още от първия ден Ники беше почнал да агитира,ако има гласуване-да изгоним Селянина-тоест мен.Но аз имам приятели,които ми го казаха.След това Ники започна да ме агитира да влизам в неговия отбор,но аз му казах,че му нямам доверие защото е искал да гони първо мен....."

=> "...а също има въпроси от някои за парите,ще ви пиша нещо. Ники от първия, до последния ден, не спря да мисли и да говори за пари.Първо знаете как всички мъже го обвиниха,че ни агитира да се съюзяваме с него и после ще раздава по 50000лв.Той си призна пред камери и може,ако сте забравили да видите записа.Когато бях при него на острова той даде по-реална оферта-ако съм в журито,а той на финал,да гласувам за него и той като спечели ще ми плати 15000лв.Същото е обещал и на останалите,които ходиха при него.Така,че като видите кои от журито ще гласуват за него,ще разберете кои ще вземат парите,за които ме питате.Но аз дълбоко се съмнявам,че Ники ще им даде нещо.Вие ще ми отговорите,че това също е една гениална стратегия...."

Тука темата беше изтрита.

Обаче това вкарване в образи ме влудява. Спас беше изкаран, че само се развява на тоя остров - що не дадоха кой става по нощите да им пали огъня, кой им готвеше всъщност.... защо бе покажете това което показва самия играч - не какво е вашето виждане. То като се почна от виждането, че Спас е кварталния "вървежен" тарикат и го вкараха у визитката му /що не дадоха нещо за спорта, медалите - това е Спас/ та се стигна до образа на острова. И това не е само при него.

Разочарована съм от БГ Сървайвъра и ако ше ходя то ще е в Албанския, но в нашия докато е Милошев там - никога!

# 1 236
  • София
опс,грешка  Grinning
Това последното , с парите ме навежда на мисълта,че Ники все пак е финалист,едва ли не,победител...  newsm78

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 18:44 от avicom

# 1 237
Аз па мога да ви цитирам Спас " Всеки прави и казва неща, за да стигне по-напред в играта. Това, че е обещано нещо вътре в играта не значи, че ще бъде изпълнено вън от играта"

В тоя ред на мисли никой няма да даде кинти на който и да е - разберете го това. Празни приказки, драги съфорумнички  Wink

# 1 238
Treisy, наистина мисля, че вече преекспонираш образа на Спас и неговите умения, които широката аудитория не вижда - Спас беше изкаран, че само се развява на тоя остров - що не дадоха кой става по нощите да им пали огъня, кой им готвеше всъщност.... защо бе покажете това което показва самия играч - не какво е вашето виждане.
Именно ти се опитваш да промениш нашето виждане чрез твои лични убеждения.

# 1 239
Treisy, наистина мисля, че вече преекспонираш образа на Спас и неговите умения, които широката аудитория не вижда - Спас беше изкаран, че само се развява на тоя остров - що не дадоха кой става по нощите да им пали огъня, кой им готвеше всъщност.... защо бе покажете това което показва самия играч - не какво е вашето виждане.
Именно ти се опитваш да промениш нашето виждане чрез твои лични убеждения.

Това не са убеждения, а факти. А вашето виждане е виждане на продуценти, режисьори и монтажисти - смятам го осъзнаваш това. И след като не са дали толкова неща мога поне да ги напиша... пък който от който иска да се влияе....  Wink Не смятам, че това са големи умения. Но само Николай строи - не е вярно, строили са и Жоро, и Спас, и Вальо и Иван и т.н. Само Жоро и Ники хващат риба - пак не е вярно и т.н. мога да си изреждам много от вкараните стереотипи "само".

# 1 240
  • София
Защо пък да не са го давали. Като се разбра,че тия жени там са мързеливи и не подхващат нищо- това Али го пееше на лягане и на ставане- започнаха да дават такива кадри.Тогава лично аз разбрах,че Спас готви на мого-мого, а Иван- на пачека. Н е са го давали постоянно,защото домакинската работа си е скучна,сива и неблагодарна.

# 1 241
Цитат
Така,че като видите кои от журито ще гласуват за него,ще разберете кои ще вземат парите,за които ме питате.Но аз дълбоко се съмнявам,че Ники ще им даде нещо.Вие ще ми отговорите,че това също е една гениална стратегия...."

Според мен от тези думи на Жоро ясно си личи, че Николай е финалист.

# 1 242
Цитат
Така,че като видите кои от журито ще гласуват за него,ще разберете кои ще вземат парите,за които ме питате.Но аз дълбоко се съмнявам,че Ники ще им даде нещо.Вие ще ми отговорите,че това също е една гениална стратегия...."

Според мен от тези думи на Жоро ясно си личи, че Николай е финалист.
Е то това е в реда на нещата.Но оттам тататък....

# 1 243
Така,че като видите кои от журито ще гласуват за него,ще разберете кои ще вземат парите,за които ме питате.Но аз дълбоко се съмнявам,че Ники ще им даде нещо.

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Това си е директен спойлер да му се............ Как няма да изтича информация......щом Жоро си позволява да издава, значи ясно какви договори са подписвали. Много ясно и че ще излезе информация още преди да е започнал Сървайвъра. Скапани некадърници. Sick

# 1 244
  • София
Ето вероятната причина да бъде изтрита темата на Вънов.  Peace
Ама бъбривко ми е той.  Heart Eyes
И какви хубави неща казва.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт