Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 335
Ако обърнете внимание, че на Ники ръката му е привързана. Малко трудно се борави с привързана ръка. Според мен затова загуби и стрелбата. А за Янита нямам думи просто - толкова анти излъчване има... Добре и го каза Николай - типично по варненски е оцеляла - с лъжи и връзки Simple Smile Същото мнение имам и за Галина, за Културистката и за Жоро..... изключително слаби играчи и на моменти се чудя защо са там.
За мен сървайвър е игра за оцеляване на силния, но съвременния живот налага да оцелява мазника и лицемера. Примерите ги има.....

# 1 336
Ако обърнете внимание, че на Ники ръката му е привързана. Малко трудно се борави с привързана ръка. Според мен затова загуби и стрелбата. А за Янита нямам думи просто - толкова анти излъчване има... Добре и го каза Николай - типично по варненски е оцеляла - с лъжи и връзки Simple Smile Същото мнение имам и за Галина, за Културистката и за Жоро..... изключително слаби играчи и на моменти се чудя защо са там.
На мене Янита също ми е антипатична,но това,което си позволи да каже Николай за "варненския начин"е тъпо,злобно и започвам да разбирам защо го недолюбват.Все едно да му се присмиваме,че в Кърджали празнуват рамазан,а не Коледа...и някакви подобни простотии.Достатъчно силен е,за да прояви благородство и да не досажда с мрънкане кой къде ще си намери работа и как оцеляват във Варна или където и да било.Може много скъпо да му струва-да гризне дръвцето на една ръка разстояние от пачката.
Разочарована съм от Мечото на Галка,ами този човек...той просто не е в тон с претенциите й.А и тя вече заживя не в играта,а в някакви нейни филми,съвсем се отнесе.

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 09:51 от LilaC

# 1 337
  • Разпиляна във въображението
Добре и го каза Николай - типично по варненски е оцеляла - с лъжи и връзки  Thinking (цитат от горно мнение)

Я да видим Ники пък защо е в Сървайвър. Дали изобщо щеше да се класира с това негово мрънкане във формата ако не бяха двете му близначки от предишния сезон. Нали им защитава честа. По тази логика трябва да очакваме в следващите сезони бащите на Янита и Жени - толкова много обиди по техен адрес и бабата на Ники - него също доста го оплюхме

# 1 338
Николай вече е защитил честта на фамилията си - то е видно и от анкетата.
А Янита - ако вземе наградата, едва ли ще си търси работа. И то като продавач консултант.
При стрелбата и двамата правеха грешка - държаха лъка с лявата ръка, а вятърът откъм  океана движеше награтият въздух и дима на пътя на погледа.
Янита сигурна ли е, че може да спи сама, на необитаем остров.

# 1 339
Ники е силен играч и ми е фаворит, но ме дразни със своите дребнави забележки. Трябва да се държи по-мъжки. Но всеки си има стратегия - може би това е неговата. Янита определено не ми харесва още от самото начало. Галина само говори, а когато има игра - се вижда какъв играч е, абсолютна нула. Явно са я включили заради силикона. Силвето поне се доказва в игрите. Надявам се на финала да видим Ники, Спас и Силвето. Герчак не е лоша и злобна, но ми е безлична. Успех Ники!

# 1 340
Що да не може... не е сама. Пък и това са някакви дни - не е като да са 20. А и някой трябва да отиде при нея.... след 2 дена. Ако не разкарат вече острова разбира се.

Снощи си мислихме следното - защо Николай не си каза, че е бит от Янита? Не, не ми казвайте стратегия! Той в момента е застрашен, колкото на по-силен се прави, толкова по-лошо. И той не каза, Янита ме би, а аз прецених, че е време да се връщам, стратегия - бля, бля. ДА той така ше се и оправдае като разберат, но нещо му беше под лъжичката да признае, че е победен от Янита.... Помежду другото - ако ся не видяхте злобеенето на Николай здраве му кажи. Каза веднъж няма да си намерят работа, втори път, трети... и ощще 30 дето са ни спестени. И то не просто няма да си намерят работа, ми съскайки, я в колбасарски цех, я не знам къде. В момента той използва настроенията в Балбоа, за да манипулира. А Галя ако не се усети да си къса дипломата - много пропуски й станаха вече...

пп - Гергана е много зле. Тя не се ръководела от чуждо мнение, не слушала Галя, тя против била... и мазна, мазна... по-безхарактерна от нея няма там. Що не спечели играта дето би Янита, а послуша двете и Жоро да й я пуснат. Спас ясно що не си даде зор - отдавна каза, че следващата игра ако той спечели ще я преотстъпи. А другите - дай да я дадем, после рев що го направих... е не става тъй!

# 1 341
  • София-в сърцата на моите деца
Е, пак стигнахме до израза:Гроздето е кисело! Че Ники е мъжкар , си личи отвсякъде!!! Според мен играта с муйката си беше чисто режисирана и може би затова и Ники беше ядосан, защото трябваше да изгуби от една безмозъчна уфца!!! То и думите й бяха режисирани!! Но по-добре, че стана така , защото иначе щеше да е ясно всичко-Янита губи, връща се , гонят я оттам и....всичко върви по ноти, а така поне стана по-интересно!!! Peace

# 1 342
  • София
Сигурно сте го дъвкали много пъти, но кога ще е големият финал?

# 1 343
Появата му вся страх и ужас. Защо да казва, че е победен?
Психологическа атака. Те са като парализирани.
Спас да се е досетил, че ръцете му трябва да са ниско, до пясъка, за да е другия край на летвата вирнат нагоре.

# 1 344
Как да не им обърка плановете Ники...имаше ред, а сега. Галя съска като настъпена пепелянка "Ако усетя, че някой ме предава..ссссс" Е ко ше усетиш - как ти гасят факлата. Евентуално ше настроиш журито, ама... Whistling

# 1 345
Е то първо Муйката им обърка плановете, а сега за капак ..и Ники! Много им дойде!!Интересно сега Ники дали пак ще ги храни, щото им носеше нещо в торбичката!! newsm78

# 1 346
Абе няма спор че Ники трябва да спечели,той това го доказа не еднократно.КОлкото до мрънкането му мисля че идеални хора няма ,всеки има по някоя треска за дялане.СЕга ще видим как Генерала си отива,,Приятно пътуване Галинче'' Laughing

# 1 347
  • Пловдив
Много ми е интересно Николай кого ще номинира. Ако Гергана я няма сред номинираните, това тотално ще обърка Балбоа и плановете им. Май е време я Жорето я Галя да напуснат играта  newsm78

# 1 348
Абе няма спор че Ники трябва да спечели,той това го доказа не еднократно.КОлкото до мрънкането му мисля че идеални хора няма ,всеки има по някоя треска за дялане.СЕга ще видим как Генерала си отива,,Приятно пътуване Галинче'' Laughing
Това сигурно ли е да се радвам поне до довечера или.......пързалка!!! newsm78

# 1 349
  • Berlin
нали не мислите, че е трябвало николай да падне снощи "по сценарий"??  newsm78
просто и 2мата не могат да стрелят с лък и янита имаше късмет. явно николай не е предвидил, че ще трябва да се стреля с лък по някое време и е пропуснал да се подготви. еми, сори, батка. просто ме е яд на спас, че не мисли, да беше обърнал обратно пръчката си и нямаше да се извива така надолу. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт