Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 350
Aбе, коя е тая Муйка?  Joy Joy Да не е Янитка? Голям смях. Муйка!  Joy

Получих сърцебиене докато Николай не взе тотема днес. Янитката как смята да спи сама там? Кажете ми, че няма да сложи огърлица на Гери, моля ви сееее, искам Галя да се маха, направо не ми се гледа формата като и видя мутрата!

# 1 351

Разочарована съм от Мечото на Галка,ами този човек...той просто не е в тон с претенциите й.А и тя вече заживя не в играта,а в някакви нейни филми,съвсем се отнесе.

Е,как така не е в тон  Joy На нея точно такъв тъп мъж и трябва, да я слуша и да и ходи по гайдата  hahaha

# 1 352
Много ми е интересно Николай кого ще номинира. Ако Гергана я няма сред номинираните, това тотално ще обърка Балбоа и плановете им. Май е време я Жорето я Галя да напуснат играта  newsm78
Ами те са шестима. Като  изключим Николай, остават пет от които Николай трябва да номинира четири. То по добре да му кажат да защити един, за който няматправо да гласуват.

# 1 353
  • София
А разбрахте ли , че една от пръчките на Ники е била счупена и се е наложило да отдели повече време , за да ги върже. По време на играта и след това не се оплака. Дори в другия форум мислеха,че това е номер да го отстранят. Оказва се,че са теглили жребий за коридорите. Ето какво отговаря Ники:
-->"Не знам от къде знаеш Славянке,но това е жребий ,не упреквам никой,сч. пръчка ме забави една две мин.,наложи се да разплитам въже за да я превържа.Спас можеше да използва катинара за кука но му липсваше фантазия.За това попитах , къде е Вънов,.......... "

Колкото до Вънов- и той е там и продължава да пише.  Laughing
Сега си мисля с тази игра с кокошките,може и той да е победител.  Praynig Може и Спас да е. Все пак мисля,че ще е един от двамата. Толкова време трябваше да бъдат сред кокошки...  Mr. Green
Дано Галя да си тръгне!  Peace

# 1 354
  • Пловдив
Ами те са шестима. Като  изключим Николай, остават пет от които Николай трябва да номинира четири. То по добре да му кажат да защити един, за който няматправо да гласуват.

Да, ама на една от рекламните паузи снощи, видях че Николай взима 4-те медальона от Владо, което значи че ще номинира 4-ма.

# 1 355

Да, ама на една от рекламните паузи снощи, видях че Николай взима 4-те медальона от Владо, което значи че ще номинира 4-ма.

Ами, да де - нищо по различно от написаното досега.

# 1 356
Писах на мамма да промени анкетата, да видим как ще се наредят гласовете ни Simple Smile

# 1 357
  • София
Николай е страхотен играч. Шапка му свалям!
Но като човек.... снощи определено не ми хареса.
И изказването за "варненския" характер на Янита  беше неуместно, и злобеенето по адрес на малките-че нямало да си намерят работа, и предложението за сделка.... подразниха ме.
Фен съм му и искам той да спечели, но не си представям как ще се стои до него и 5 минути, ако победи. Ще се пръсне от надуване. Хората с неговия характер провокират доста противоречиви реакции. Познавам такива.
А визитката му как завършва: "Смятам, че моето присъствие на острова ще покаже кой е най-добрият.".  Laughing Да, така е. Най-добрият е. Обаче да го гледаш по телевизията. Само толкова....

# 1 358
Моля ви се, кажете подробности за финала.
На коя дата ще е? Колко души ще останат? И журито сега ли ще гласува или са гласували още там?

# 1 359
  • София-в сърцата на моите деца
Да де, ама той не е отишъл на Сгляда там!! В смисъл да го харесват за зет или супруг!
 Отишъл е да се бори и оцелява!И го прави доста добре-не се слага нито на Галка, нито на Сиси, нито на Гери да им се хареса!Нещо, което го прави Спасун, за да не го изритат!
А Спасун даже не умее да губи достойно! Peace

# 1 360
  • пак там
Да, така е. Най-добрият е. Обаче да го гледаш по телевизията. Само толкова....

Добре де, Виви, а ти кого предпочиташ в обкръжението си в реалния живот? Лицемери? Такива, които те гледат в очите и ти се обясняват в любов, а зад гърба ти ти кроят шапка? Защото от останалите на острова всички освен него са такива - мазни, мазни, а като се обърнеш - и те захапват. А за варненчето... ами ще си замълча, моето мнение не се отличава много от неговото. От личен опит.

# 1 361
  • Разпиляна във въображението
Моля ви се, кажете подробности за финала.
На коя дата ще е? Колко души ще останат? И журито сега ли ще гласува или са гласували още там?

Предполагам, че финала е другата седмица. На финала остават двама и журито вече е гласувало на острова. Тук отварят "урната" и четат резултата.

В какъв смисъл не умее на губи достойно Спас - някой набеди ли за провала си newsm78, да не съм го пропуснала това. Май на себе си се сърдеше основно и с право.

Рися не е ли малко пресилено да казваш, че всички освен него са лицемерни. Доколкото разбрах той е обиколил всички за да ги "подкупва" да са с него, че и пари е предлагал. Мого-мого не знам как чак толкова лицемерничат при условие, че казват предварително кой ще гонят за да няма изненадани и предадени.

# 1 362
Че кой мъж умее да губи hahaha Разсмяхте ме. Нито Николай преглътна лесно загубата от Янита, нито Спас от Николай на острова. И хич не му се казваше и на Спас, че е загубил, все въртеше и сучеше и даваше уклончиви отговори дълго време. Сега пък Николай хитрува.

Това на врата на Жорето май не е тотема за два гласа, а неговият си. Нали всички си имат по един. Къде е змията не се вижда.

На финала мисля че остават двама. Гласуването се прави още там. кога ще е финалът не знам, вероятно след две седмици. Тази ще имат още един съвет за изгонване и вероятно другата седмица ще приключват. Може би в събота или неделя (21. 12.), макар че много никаква дата е. Може и между празниците да го изтеглят.

Продължавам да мисля, че Жорето ще изхвърчи довечера. Ники се точи за Галя и Спас и със сигурност ще ги номинира, но не вярвам другите да гласуват за някой от тях. А почти съм сигурна, че ако (ако!) подразбере за договорката на останалите да гласуват за Гери, ще я пропусне при номинирането. Гадина е той и с радост ще им обърка сметките. А и не е длъжен да им прави услуга и да се съобразява с тях. Въпросът е дали ще разбере какви са плановете? Те надали ги правят пред него.
Щом твърдите, че сте го видели с Янита на острова отново, значи, че друг е спечелил правото за два гласа. Но не е на врата на Жоро Naughty

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 13:04 от птица

# 1 363
  • София-в сърцата на моите деца
http://survivor.btv.bg/forum_replies.pcgi?forum=6&post=24468
Дали пък не е вярно?Е, те тогава ще стане интересно!! Peace

# 1 364
Да де, ама той не е отишъл на Сгляда там!! В смисъл да го харесват за зет или супруг!
Безспорен факт  Peace!
Обаче има нещо друго:не можеш да си скриеш истинската природа дори и в игра.Кофтар ли си в живота,кофтар си и в играта.И то кого обижда:едно момиченце,дето като го духне вятър и пада.Спас,ама зад гърба му(така го "бил" на острова,че му трябвало време да се съвземе,ехидно казано).Ок,победил си този път,стискаш му ръката и не го гавриш повече.Яна,най-възторжената му фенка в племето(мутреса).Варналии.Простотии...Вместо толерантност и великодушието на силния, усещам дребнавост и комплексарщина,които малко ги недолюбвам.
Все още съм за него,но по липса на друг.Обаче се замислям дали да не стискам палци за Жоре...ако не друго,Авиком ще почерпи като вземат парите  Grinning
Галкиният Мечо не е много питомен и й ръмжи в ефир,че е генерал,ама на детето си.Ако не си пие редовно хаповете,с тия татуирани мускули като нищо да измете пода и с еполетите,и със силикона на Генералшата.Страх ме е за тази жена,ако се върне при Мечо с празни ръце.

Общи условия

Активация на акаунт