Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 365
И аз забелязах същото, Янита и Николай ще са отново заедно на острова.
Огърлицата за два гласа май ще я спечели Спас, на рекламата ми се стори, че се вижда на врата му.

Николай може да изгони Галя, единствено ако спечели двата гласа, иначе няма шансове реално да промени нещо.
Интересно ще е ако Жоро спечели двата гласа, а Николай не номинира Гергана. Тогава Жоро ще трябва да гласува за Галя, Силвия или Спас и то с два гласа, а Николай и Гергана ще могат да го подкрепят и да си замине един от тримата.

Не знам защо мислите, че финалът ще е другата седмица. В момента в играта има 7 човека. Мисля, че трябва да останат 4-ма, за да започнат да се елиминират с игри, а не със съвети. Значи още 3 племенни съвета, тази седмица ще има само един, следващата седмица - два и по-следващата трябва да са двете игри за определяне на финалистите.

А Галя какъв разговор проведе с мъжа си  ooooh! Той и казва "Нищо не е интересно тук без теб", а тя му отговаря "А тук е много интересно  Mr. Green"

# 1 366
Не наричайте Галинка генералША. Тя е генерал, ж.р. - генералКА! На -ша е за съпругата на генерал, министър, президент и т.н.

Вчера Галка ме уби като обясняваше нещо - "определено мога да кажа, ... донякъде, ... почти" Joy И тя една умница Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 13:51 от птица

# 1 367
Да де, ама той не е отишъл на Сгляда там!! В смисъл да го харесват за зет или супруг!
 Отишъл е да се бори и оцелява!И го прави доста добре-не се слага нито на Галка, нито на Сиси, нито на Гери да им се хареса!Нещо, което го прави Спасун, за да не го изритат!
А Спасун даже не умее да губи достойно! Peace

Искам да се върнеш в първите епизоди, там дето Николай заявява, че ако ше си постигне целта да остане е готов да спи с която и да е жена от женския отбор. Ся изгледай всички епизоди и намери освен това и частта дето Спас заявява, че е на острова да играе, не да прави секс и му трябват поне 6 месеца там за да се прежали. Ама хубаво гледай, че да не се изказвате неподготвени понякога  Peace Това, че е харизматичен и логично жените го запазиха е друга тема. При толкова конфликти, интриги и лъжи, логично Спас да остане. Изключително неконфликтна личност не само в играта, а попринцип /тъй и тъй има много да гледаш намери някоя интрига дето забърква Спас, някой скандал... търси имаш време/

Не умее да губи достойно ли? Напротив. Аз даже се съмнявам, че ти гледаш изобщо. Ето ти още една задача - гледай снощния епизод. Спас обвинява само и единствено себе си! Беше ядосан на себе си. Ако самокритичността значи, че не може да губи - евала за мисленето ти. Когато го би Николай на дуела на острова - кво върна се и излъга като Николай, или па каза водата беше студена, вятъра ми духаше...каза Николай ме би просто щото си ме би. Точка. Хора, който не търсят вината в себе си при загуба се мислят за велики. Но това е друг човек. Не Спас предлага договорки, щото го е страх да бъде бит - играе, а като го бият търси вината в себе си. И не само това, ми е най-искрения там - абсолютно винаги признава грешките си. Ето ви една негова реплика "те моите стратегии все губещи се оказаха". Мда, не се страхува да признае, че греши, не се страхува да разкаже всичко, което е видял при Николай, да каже мнението си. И това е последния човек дето може да обвиниш, че не умее да губи.

Подяволите как се ядосвам на такива завършени коментари без да си вникнал и на 1% барем от това което са показали... егати и повърхностното...

Надявам се да чуя мнението ти защо според теб Спас не умее да губи. Не хвърляй фрази, а се обоснови. Както се видя аз мога да призная, че съм сгрешила в пост или преценка спрямо Спас, ама като има аргументи.

Може би не е свикнал да губи, може и в малкото му загуби да сме го виждали разплакан, но винаги е търсил грешката в себе си, ако това значи, че не може да губи - може би си права, но за себе си, тъй като аз не съм на това мнение.

пп и ще те змоля да не го наричаш Спасун - нито имаш повод за фамилиарничене, нито го познаваш. За непознати хора е Спас, За хора, които па хич са си направили труда да го опознаят дори малко, при все, че 3 месеца е на екран е Спас Стоянов. Има си име.

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 13:55 от treisy

# 1 368
Така е, Трейси, аз съм напълно съгласна с теб. Peace

# 1 369
Спас няма как да не умее да губи. Това е едно от първите неща, които научаваш, когато се занимаваш с бойни изкуства. От личен опит го казвам.
Винаги има някой, който е по-добър от теб и заниманията, в които непрекъснато те побеждават, тренират психиката както нищо друго.
Него просто го беше яд, че загуби. Още повече, че камерата вървеше след него непосредствено след състезанието и го разпитваха как се чувства. Нормално е да си покаже емоциите. За да ги скрие, трябва да е някой абсолютно дебелокож непукист, а той няма и мотивация да го прави.

# 1 370
  • София
Офффф, Трейси,нали се беше отказала да пишеш.Направо ми стана досадно вече да те чета,то пък едно и също всеки път,както някой каже нещо за Спас и се почва,от най-малкото нещо се връзваш,приемай ги нещата по-леко,обсъждаме си тук и това е,какво толкова се впрягаш всеки път,направо да му стане кеф на човек да те избъзика и после да седи да чака реакцията ти.Особено пък с това Спас Стоянов,ами сама си го търсиш и се натоварваш с групости.Що някой не защити Янита за Муйката?Я се зачети малко,ти единствена си толкова надъхана,аре карай го по-спокойно Peace

# 1 371

Вчера Галка ме уби като обясняваше нещо - "определено мога да кажа, ... донякъде, ... почти" Joy И тя една умница Mr. Green
Не "почти", а "почЕти" ooooh!Направо щях да падна.Язък за големите й претенции.

# 1 372
Офффф, Трейси,нали се беше отказала да пишеш.Направо ми стана досадно вече да те чета,то пък едно и също всеки път,както някой каже нещо за Спас и се почва,от най-малкото нещо се връзваш,приемай ги нещата по-леко,обсъждаме си тук и това е,какво толкова се впрягаш всеки път,направо да му стане кеф на човек да те избъзика и после да седи да чака реакцията ти.Особено пък с това Спас Стоянов,ами сама си го търсиш и се натоварваш с групости.Що някой не защити Янита за Муйката?Я се зачети малко,ти единствена си толкова надъхана,аре карай го по-спокойно Peace

Чкай малко, не помня да съм задължавала който и да е да чете това което пиша. Всеки пост си личи от кой е - виждаш мой пост, даваш с курсора надолу и денят ти е по-лек - ок? Аз лично ти пожелавам за един много близък твой приятел /ако имаш разбира се/ да се излива същото. Искам тогава да те питам как ще реагираш - стои и гледай отстрани как му лепят квалификации дето не са верни, нямам нищо против. Но не ме учи аз как да защитавам приятелите си!

И престани да ме четеш, щом ти докарвам досада - не е трудно - казах ти как става.

Ако ти докарвам стрес, чрез досада обърни се към някой да ме банне, разгеле денят ти стане интересен и хубав.

# 1 373
Трейси, не се газирай! Както виждаш, говорим и одумваме всички наред. Разбираме, че имаш по-различно отношение към Спас, но не искай и от нас такова. Няма как да сме деликатни и да се съобразяваме непрекъснато с твоите чувства. Вярно, някои са по-крайни в изказванията си, но щом Спас се е решил да участва в такъв тип предаване, трябва да очаквате и нелицеприятни приказки и коментари. Това е цената на известността и 250-те хиляди, за които се бори. Ако търси само и единствено уважение - всякакви състезания на местно и републиканско ниво, европейски, световни и олимпиади бол!

# 1 374
  • густо майна Филибето
Независимо , че съм фен на Ники като играч в Сървайвър (е, да кажем че и визуално го харесвам много Grinning), няма как да не се съглася с Трейси. Спас никога не е бил злобен, както видяхме, добре се сработва с останалите, нормално е вчера да се ядосва на лошия шанс - иначе имаше много голяма вероятност играта да е негова. При загубата от Ники на Острова на изгнанника не е плакал Laughing и не е лъгал Naughty
Трейси, ама не се вързвай толкова де! Като чета официалния форум на Сървайвър, там никак не го щадят Спас Стоянов, тук сме доста по-мили Grinning

# 1 375
Спас Стоянов наистина нямаше късмет снощи.Горкия. TiredНаправо незнам как ще се наредят нещата ,че Николай и Спас Стоянов да са на финал.Все още тръпна в очакване да видя изгонването на Галя и какво ще й е реакцията.Съгласна съм всеки друг да вземи наградата ,но не и тази кобра.Янита много прозорлива излезе.

# 1 376
Да напълно съм съгласна с теб Птица, но това съвсем не означава, че трябва да съм безучастна. Да, имам лично отношение и точно то ме кара като видя нещо абсолютно невярно да се опитам да го оборя. Не искам, а и не мога, да накарам някой да харесва Спас или който и да е. Просто си пиша /съгласете се поне с аргументи/. Само че мисля и тука ще се съгласите, едно е да не харесваш някой едно е да пишеш глупости, че даже да не си вникнал поне малко в личността на някой. И за мен даже е обидно някой да го нарича Спасун, Спаска, Спаска Ламята и прочее глупости - защото това е неуважение към някого, който на всичко отгоре нищо не ти е направил. И не могат да си го позволяват хора, които не са постигнали сигурно на 1/3 от това, което е постигнал той. Ето давам ти пример - аз примерно не харесвам Николай като човек. Но да съм си позволила да му говоря с нарицателни - не, защото не съм постигнала това което може той. Иначе ще го кажа за 20-ти път нито аз, нито Спас, нито кака Пенка, нито Иван, нито Пешо и т.н. имаме нещо против да не го харесвате. Това си е право на всеки, няма човек който да е харесван от всички - но пък това не значи, че аз няма да продължа да си споря, за неверните неща. А всеки има право да му е досадно, даже такива дето един нормален и аргументиран пост нямат. Просто не четете.

# 1 377
Извинявай Трейси, обаче това е форум на Бг-мама, не този на Сървайвър. На мен лично не ми е приятно да се ангажирам със сериозността ти и постоянното ти очакване за аргументация и обяснения. Влизаме и си коментираме, пишем каквото чувстваме. Ние сме тук, освен за всичко останало и малко да се забавляваме. Никой не може да ми казва как да наричам някой при положение, че не се объщам към него по обиден начин. Сега очаквам да напишеш да не се обръщам към теб на "ти".

# 1 378
  • София
Да, така е. Най-добрият е. Обаче да го гледаш по телевизията. Само толкова....

Добре де, Виви, а ти кого предпочиташ в обкръжението си в реалния живот? Лицемери? Такива, които те гледат в очите и ти се обясняват в любов, а зад гърба ти ти кроят шапка? Защото от останалите на острова всички освен него са такива - мазни, мазни, а като се обърнеш - и те захапват.

Нито едните, нито другите.  Grinning
Като цяло, се старая да не допускам и едните, и другите до себе си.
Николай е много открит-да, не им премълчава, казва им какво мисли за тях.... Не може да се каже, че е лицемер. Но пък и да имаш до себе си човек, който постоянно те критикува по един или друг начин, постоянно сочи твоите несъвършенства, без да ти спестява изтъкване на своите силни страни и постижения..... с такова чудо не се живее.... честно!
Обаятелен е, енигматичен, грабва..... но това е първото впечатление. Дори под въздействи на това първо впечатление може и да ходиш около него омагьосан доста време, но в един момент писва. С такива хора се живее много трудно.

Не бих искала Спас да победи, но пък не мога да му отрека, че има лек характер. В смисъл-все е усмихнат, не е злобар, всичко му е на шега.... Вятър и мъгла е, но пък е симпатяга. Ходи по акъла на женките, те си го водят накъдето си искат, но пък не е лошо момче. Тук сме се събрали много фенове на Николай, доколкото разбирам, но не виждам защо пристрастията ни към един или друг играч трябва да ни докарват до заслепение що се отнася до недостатъците на "нашия" човек и достойнствата на другите.  Peace

# 1 379
То пък във форума на Сървайвър какво и как се пише ooooh! Уплаших се, като надникнах там. Ние тук сме си направо любящи и всеопрощаващи майчици Joy

Хайде за залагаме кой ще изхвръкне довечера Simple Smile
Или, дали Николай ще номинира Гери тази вечер или няма.
Подразбрал ли е кроежите на моговци за изгонване на Гери.

Авиком къде ни е? Да не ближе рани отсега още Mr. Green

А като отиде Николай пак на острова какво ли ще стане? Кой ще победи и кой ще остане? А?

Спас е готин и диване, както каза с любов Яна при изгонването й.
Николай е готин и чешит. Всички го признахме.
Спорят Трейси (лично ангажирана) и няколко други девойки (вероятно и в живота по-крайни в преценките си). Страдаме всички останали, щот не можем да си приказваме на воля Mr. Green

Добре, че родата на Жени и Янита не пише тук, че хич нямаше да можем да си кажем клюката.
А това "Муйки" кой го измисли и внедри newsm78 Аааааа Joy

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 15:34 от птица

Общи условия

Активация на акаунт