Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 485
  • на пистата
стига де ,той в заспало състояние се побира в една ръка,вие пък Whistling

# 1 486
  • София
Какво има да си информиран. Аз  можех да ви разкажа епизода още в 18часа, но не исках да ви развалям тръпката. Ровиш малко и попадаш на това:

http://www.slava.bg/news/8562.html

nameika ,тъкмо се питах къде изчезна. А ти просто си с празничен аватар.  Hug

# 1 487
  • густо майна Филибето
avicom, пускай линкове деее, не ми се рови там Simple Smile (за морето от любов)
Твоят Жорко го разбрахме - излезе си пак от добра душа Simple Smile
Стига сте му обсъждали атрибутите на Спас, на другите да не им висят до колената Laughing Важно е как изглежда в акция, така никой не е интересен Grinning

# 1 488
  • София
Ами пускам ви темата "Море от любов"  Mr. Green
http://www.survivor.btv.bg/forum_replies.pcgi?forum=3&post=25245

Също ми е много интересно коя беше ГРУБАТА стратегическа грешка на генерала. Тук нищят, но ми е незадоволително, поне на мен:
http://www.survivor.btv.bg/forum_replies.pcgi?forum=3&post=25072

# 1 489
  • на пистата
тук съм Wink глед и се кефя на ники Laughing

# 1 490
  • густо майна Филибето
И аз не я разбрах грубата грешка на Галя. Ако съдя от казаното от Жоро, Галя дори не е участвала в разговорите докрай. Решението е било основно на Спас и Силвия? А Галя е спасила кожата. Simple Smile

# 1 491
А тази Янитка , човката и с човка , тя какво си мисли , дори и да остане докрай на острова на изгнаника и се включи на финала кой от журито ще гласува за нея ....май никой , тя явно е в умопомрачение или няма мозък и на една кокошка  #Cussing out #Cussing out Нямам търпение да я наритат , искам да и видя физиономията тогава  hahaha
Няма да я наритат. Ще я изгонят възпитано. Нейният глас е мноооого важен при финалното гласуване.  Wink

# 1 492
  • София
Явно не сме никакви теоритици. На лайфа това натъртиха,грубата тактичска грешка на Галя.
Дали е това, че ще върнат Ники на острова,или че не изгониха Спас като силен играч- то с неговия двоен глас как ли пък щеше да стане.
А може тези две серии да я направи.

А Naomi къде е? Ела си,призоваваме те!  Hug

# 1 493
Явно не сме никакви теоритици. На лайфа това натъртиха,грубата тактичска грешка на Галя.
Дали е това, че ще върнат Ники на острова

Wink

# 1 494
  • София
Аз малко извън темата,ама до колко страници може да пишем newsm78

# 1 495
  • София
Цитат
Подфорум предназначен за теми, разискващи филми, телевизионни предавания и всякакви въпроси, касаещи киното и телевизията. Темите превишаващи 30 страници ще се заключват.

По принцип това е правилото, но не знам защо темите на реалитата не се заключват така, на ББ съм виждала и по 200 стр. дълги теми.

# 1 496
  • На погрешната планета
Цитат
Подфорум предназначен за теми, разискващи филми, телевизионни предавания и всякакви въпроси, касаещи киното и телевизията. Темите превишаващи 30 страници ще се заключват.

По принцип това е правилото, но не знам защо темите на реалитата не се заключват така, на ББ съм виждала и по 200 стр. дълги теми.

На ББ темите се пускат всеки понеделник, може и за Сървайвър така да се процедира Peace

# 1 497
  • София
Я,колко фенки на ББ се включиха тук Laughing

# 1 498
  • София
Прибързани заключения си правиш май. Щях да ти кажа нещо дето го е казала една твоя колежка по адрес на Спас, но ти така да ме откажеш ...  Crossing Arms

# 1 499
  • с/у ОколоМръсТното
Дами, една питанка, ако разрешите...
Кои са дъщерите на Ники? Били близначки и участвали в преден Сървайвър?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт