Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
А Гери ходила ли е някога на награда?
И още един въпрос, кога е финала на Сървайвър?
Не е ходила,нищо не е печелила и никой не я е посочвал да сподели с нея награда. Там фаворитите са Спас и Жоре.
За финала в началото споменаха,че ще е около Коледа,може на лайфа вече да ни кажат. Изобщо лайф ще има ли? Че е ред на мечо и се вълнувам.  Grinning

# 1 651
Е, как да не е ходила Гери на награда. Аз имам спомен, че тя беше тази, която изпрати Галя за втори път на острова, значи е печелила игра за награда.

# 1 652
  • София
А,да права си. Това обаче беше отборна победа и я излъчиха за говорител. Тогава ходиха при индианското племе. Но индивидуално не е печелила,със сигурност.

# 1 653
  • София
Момичета, а някоя от вас следи ли и американския Survivor Gabon ?  Crazy

# 1 654
Аз. Сега в неделя е финала.

# 1 655
  • София

Аха, имаш ли си фаворит ?  Flutter

http://www.kliuki.net/view/20072/ЯНИТА.И.ГЕРГАНА.–.ВЪН.ОТ.„СЪРВАЙВЪР”

Ако е вярно, на мен ми се искаше първо Галя да изгонят преди Герчака и Янита.
Просто много искам да видя физиономията на Генерала, която владее постоянно играта.  Laughing

# 1 656
може ли и аз да се включа във вашата групичка Flutter И аз следя предаването с голям интерес Thinking. За сега интригите станаха много добри, ще видим кой ще си тръгне и кой ще остане. Не знам само как Янита до сега нищо не печелеше, а сега изведнъж би Николай, би Балбоа.. направоо какво и се случи/!

# 1 657

Аха, имаш ли си фаворит ?  Flutter

Не знам, може би Захарчето и Мати, въпреки че не са най-блестящите умове, просто са с по-чисти сърца от другите. Боб също, и той напълно заслужава, умен, добър, способен, все пак е на 57, а ги разби всички. Ако стигне до тройката, е сигурен победител. Кени прекалено се замота в стратегии, но му върви в играта, не се знае как ще се стекат обстоятелствата. Сузи ми е безлична. На теб кой ти е фаворит?

# 1 658
Много ми е интересно,ако и двуглавата змия е в муйката,защо Герчака да е изгонена?Тя не представлява реална заплаха за Янита,по-скоро някой от другите,които толкова й се точеха да я изгонят.Кога ще дойде вторник..И наистина,както писа някой по-горе,защо са поканили само близки на Ники и Спас?Това малкото супер ме издразни снощи!Ники умеел добре да духа,моля ви се!Намерила тя точно на кого да го каже,дето толкова народ издуха супата покрай него!И защо не им каза,че този път не са дали храна,а ги остави да го плюят?Какво печели от това?Те повече няма накъде да го мразят,а скриването на истината на нея не разбирам какви облаги й носи.

# 1 659
  • София

Не знам, може би Захарчето и Мати, въпреки че не са най-блестящите умове, просто са с по-чисти сърца от другите. Боб също, и той напълно заслужава, умен, добър, способен, все пак е на 57, а ги разби всички. Ако стигне до тройката, е сигурен победител. Кени прекалено се замота в стратегии, но му върви в играта, не се знае как ще се стекат обстоятелствата. Сузи ми е безлична. На теб кой ти е фаворит?

Много харесвам Захарчето, успя да изненада всички, които я виждаха само като глупава блондинка, а тя се оказа доста добър стратег и решаващ глас в много от съветите.
Боб също заслужава да спечели и аз мисля, че ако стигне до финал, той ще е победителя.
Симпатизирам и на Мати, но преди него поставям Захарчето и Боб.
За Кени смятам, че дори и да стигне до финал, няма да спечели заради многото му стратегии, поради това и натрупаните антипатии на голяма част от журито към него.
Сузи, и на мен ми е много безлична.

# 1 660
Dai4eto , май не следиш играта от самото начало. Crossing Arms Янита и преди е печелела, не е сега изведнъж започнала, както си написала. Тя взе първия тотем в женското племе, после подари игра на Жени, в която бяха останали само двете, но Янита беше много по-стабилна и най-вероятно щеше да спечели, ако бяха играли докрай. Mr. Green

# 1 661
Dai4eto , май не следиш играта от самото начало. Crossing Arms Янита и преди е печелела, не е сега изведнъж започнала, както си написала. Тя взе първия тотем в женското племе, после подари игра на Жени, в която бяха останали само двете, но Янита беше много по-стабилна и най-вероятно щеше да спечели, ако бяха играли докрай. Mr. Green

Blush верно е, че от месец някъде го гледам! пропуснала съм ги тези моменти, мдаа. Нищо де вече редовно гледам Mr. Green Значи има реална възможност Янита да ги изиграе всички и да спечели Thinking

# 1 662
  • София
Аз си мисля, че дори Янита да остане на финал - журито ще гласува за другия останал на финал. И двете племена се обърнаха срещу нея.
Моят фаворит е Николай - "човека - Сървайвър".
Е, прекалява понякога с класификациите, но иначе - наистина заслужава.

# 1 663
Ето и доказателство, че авиком е права. Наистина на шията на Янита зе вижда двуглавата змия.  Mr. Green

# 1 664
  • София
Сега остава да прояви и малко здрав разум, и да гласува срещу Галя,заедно с Герчака.........и вече ще ми стане любимка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт