Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз пак неразбрала - варненка ли е майката на близначките или става дума за друга жена? Ама много му високи изискванията  на тоя Ники?! 8км крос, колоездене, сърф и накрая да го носи на гръб Shocked Е не само варненка не може да се справи! В тази връзка ми е интересно какво му е отношението към Силвия (и дали тя ще го посети на острова) , защото тя би могла и да се справи с тези изисквания Laughing
Да бе,защо и кърджалийки и варналийки си мълчат  Thinking Кажете нещо за тоя пич:бивша,гаджета,къде живее,с кого,какво работи(че треньор по екстремни спортове професия ли е  newsm78),дъщерите му учат или работят и т.н.В клюкарник сме все пак,позволено е  Simple Smile
Абе особняк е,то си личи,не знам дали ще намери някоя на неговите години,че и на 30,дето да му тръгне по акъла,ама знае ли човек...

# 1 681
Опс направил съм малко гафче. Embarassed То е ставало въпрос за голямата Силвия, а аз пуснах цитат на малката. Mr. Green

# 1 682
  • София
Къде са затрихте всички newsm78,тръпнете в очакване на лайфа,а Wink

# 1 683
  • София
Започва лайфаа  Party

# 1 684
На кое викате лайф? По коя ТВ?

# 1 685
  • на пистата
бтв

# 1 686
Оф, това Гери (асистентката) е такова недоразумение. ooooh!

# 1 687
Леле , тая асистентка е истинско недоразумение . Rolling Eyes

# 1 688
Stitch Winchester изпреварила си ме  Joy

# 1 689
Аз пак неразбрала - варненка ли е майката на близначките или става дума за друга жена? Ама много му високи изискванията  на тоя Ники?! 8км крос, колоездене, сърф и накрая да го носи на гръб Shocked Е не само варненка не може да се справи! В тази връзка ми е интересно какво му е отношението към Силвия (и дали тя ще го посети на острова) , защото тя би могла и да се справи с тези изисквания Laughing
Майката на близначките, т.е.бившата жена на Ники се казва  Юлия и е варненка.И двамата са учили ВИФ във София,където се запознават.След завършване на образованието си живеят в Кърджали при родителите на Ники и там се раждат близначките.След 4-5 години се развеждат ,Ники заминава в София,а Юлия тръва за Испания при майка си.Установява се там и има ново семейство.Близначките ги гледат баба им и дядо им в Кърджали,където завършват с отличие английската гимназия в града.Баща им ги запалва по мотоспорт и лека атлетика.Сега учат и двете в НСА.Биляня води спортно предаване в някоя телевизия.Ники се занимава с много неща и непрекъснато снове между София,Пловдив и Кърджали.

# 1 690
  • на пистата
Ники се занимава с много неща и непрекъснато снове между София,Пловдив и Кърджали.
и не само ...снове из цяла българия постоянно

# 1 691
  • София
Момичета, моля ви за малко инфо. вчера не успях да гледам епизода и ми е много интересно кой е победител в битката между Ники и Янита?? Благодаря ви предварително за отговорите  bouquet

# 1 692
Ники победи Янита, тя се върна при племето и взе тотема за неприкосновеност.

# 1 693
  • София
*MiShEnCeTo* , всички епизоди (без лайфовете) са качени в сайта на Сървайвър-линк има в първия пост в тази тема. Там можеш да ги гледаш без проблем.  Peace

# 1 694
  • София
А ето го и лайфът
Него със закъснение ще го качат на сайта им.
batigol , грешиш, и твоето Маринче пише. Поздравява съгражданина си в неговия подфорум.  Grinning
Гледах Вънов- в цивилизацията не ми прави впечатление. Далеч от очите, далеч от сърцето.  Stop
Сега няма да се разпилявам между двама. Ще бъда само за Ники.
Николаевици , чухте ли му изискванията на човека за жената до него?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт