Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София-в сърцата на моите деца
Не се притеснявайте, че няма какво да гледате! По AXN почна в събота американският  Сървайвър- 8 сезон! Има Островът на изгнаника и е доста по-интересен/е, нашето си е наше, но гледайте и този/ Peace

# 1 711
Я още 10 човека се гласували за Янита. Laughing
Е то игрите и фаналния съвет могат да ги сместят в една серия. Mr. Green

# 1 712
  • София
Не се притеснявайте, че няма какво да гледате! По AXN почна в събота американският  Сървайвър- 8 сезон! Има Островът на изгнаника и е доста по-интересен/е, нашето си е наше, но гледайте и този/ Peace
Точно кога го дават? По ОРТ всяка неделя дават руският от 23ч. Имат си племе мого мого.  Mr. Green

# 1 713
  • София-в сърцата на моите деца
Всяка събота от Peace 13.25минЗасега мина 1-ви епизод на 8-ми сезон! Peace

# 1 714
Имат си племе мого мого.  Mr. Green

А имат ли си Галя? Laughing

# 1 715
  • Пловдив
Точно кога го дават? По ОРТ всяка неделя дават руският от 23ч. Имат си племе мого мого.  Mr. Green

Ето от програмата на AXN за 20-ти
13:25 Survivor XII. - ПАНАМА XII. / 2

# 1 716
Имат си племе мого мого.  Mr. Green

А имат ли си Галя? Laughing
Е тЕ такова чудо никъде нЕма! Mr. Green

# 1 717
Не знам дали някой е казал, таа..
Финалът на Сървайвър е в неделя, 21 декември, от 20ч.

Каква е тази мода финалът да се прави в неделя?   Thinking  Crossing Arms

# 1 718
Олеее, Ники само заслужава да спечели...за другите ще ме е яд много.  #Cussing out

# 1 719
  • Пловдив
Днес гледах анонс за LIVE в събота в 18.00 ч. В него Карамазов казваше на някой от участниците , че по медицински причини не трябва да продължава . Виждаше се докторът да държи нечии крак , но лице не видях. В заден план се виждаха 4 табла , може би част от играта, което ме навежда на мисълта , че това е в момент , в който са останали само четирима . Някой да е подочул нещо за това ?

# 1 720
  • Разпиляна във въображението
Днес гледах анонс за LIVE в събота в 18.00 ч. В него Карамазов казваше на някой от участниците , че по медицински причини не трябва да продължава . Виждаше се докторът да държи нечии крак , но лице не видях. В заден план се виждаха 4 табла , може би част от играта, което ме навежда на мисълта , че това е в момент , в който са останали само четирима . Някой да е подочул нещо за това ?

Това видео се върти от мнооого време, още преди Иван да излезе Peace

# 1 721
  • София
Точно! На лайфа въртят много минали моменти. Но не помня в крайна сметка това дадоха ли ни го? За крака на Иван беше.

# 1 722
  • Пловдив
Аха, мерси за отговорите . Че доста се зачудих преди малко  newsm78.  Може би ще е някакъв обобщаващ Live преди финала .

# 1 723
Но не помня в крайна сметка това дадоха ли ни го? За крака на Иван беше.
Не,според мен не са го давали.Аз заради това все си мислех,че става дума за Здравко.

# 1 724
Днес попаднах на анонс за идването на острова на дъщерите на Николай и бащата на Спас, закакво? Някой знае и нещо?

Общи условия

Активация на акаунт