Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 830
Така и не мога да разбера, защо им е Спас на тия патки? ooooh!  Той е силен играч, освен това има поддръжници в журито. Wink Аз на тяхно място, щях да му бия шута. Mr. Green

# 1 831
На кокошките защо им е петел? Laughing
П.П.Готин ник.Навремето му бях фенка... Peace

# 1 832
  • В центъра на Вселената...
Бях фенка на друго реалити и поради тази причина не бях гледала Сървайвър. Сега се прехвърлих във вашия отбор като мога да кажа, че съм добре запозната вече какво става около сървайвърите. Исках само да споделя, че съм безкрайно изумена от факта, че съществуват такива жени като Галя  #Crazy и че има хора, които да ги следват като кучета...Изключително са ми противни всички участници( извинявам се на тези, които си имат любимци сред тях)
А Николай ми стана любимец и искрено се надявам той да стане победител, защото го заслужава като истински оцеляващ...

# 1 833
На кокошките защо им е петел? Laughing
П.П.Готин ник.Навремето му бях фенка... Peace

Петела обаче го заколват по празниците. Laughing Ама пък те си изгониха касапина. Mr. Green Тццц Laughing Laughing Laughing

# 1 834
  • София-в сърцата на моите деца
E, какво ще правят муйките на финал с Никиту!! Е, затова им е Спаси!!! Плюс това не беше конфликтно момчето, а муйките щяха да ги орежат бившите Пачека още в действие!!! Peace
А Галя е хипнотизиратор...... Laughing с тез изцъклени зъркели Shocked

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 16:29 от dianivo

# 1 835
Досега ви четях само, но не се стърпях.
Искате да кажете че се знае, че Спас ще спечели?
Наистина тези епизоди вече са ми измъчени Галя не мога да я гледам. Толкова мъчно ми стана снощи за Гери. Sad

# 1 836
E, какво ще правят муйките на финал с Никиту!! Е, затова им е Спаси!!! Плюс това не беше конфликтно момчето, а муйките щяха да ги орежат бившите Пачека още в действие!!! Peace
А Галя е хипнотизиратор...... Laughing с тез изцъклени зъркели Shocked

По-добре да се борят срещу Ники, отколкото срещу Спас и Ники. Mr. Green Сега вече всеки играе за себе си и трябва да се премахват силните играчи. Whistling Ако толкова искаха да махнат Николай, защо изобщо го върнаха на острова? Абе нещо много глупави работи стават. Grinning Ако бяхме ние с Трейси там, щяхме с лекота да ги изхвърлиме тия шматароци. Money

# 1 837
  • густо майна Филибето
Хайде, следващия път да викаме:

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 16:57 от ljuboznatelna

# 1 838
  • София-в сърцата на моите деца
[
[/quote]

По-добре да се борят срещу Ники, отколкото срещу Спас и Ники. Mr. Green Сега вече всеки играе за себе си и трябва да се премахват силните играчи. Whistling Ако толкова искаха да махнат Николай, защо изобщо го върнаха на острова? Абе нещо много глупави работи стават. Grinning Ако бяхме ние с Трейси там, щяхме с лекота да ги изхвърлиме тия шматароци. Money
[/quote]
Ще трябва да си сложите малко силиконец!!!  Mr. Green
То не бе рев, не бе сополи, то не бе коалиции , не бе честност и постоянство!Ама са си шматки отвсякъде!!! Този сезон заложиха на силикона, явно....[

# 1 839
Абе, на мен ли ми се стори снощи, че Галя се поклони на Спас или нещо не съм довидяла?

# 1 840
Какво искате да кажете, че кат нямам силикон няма да ме вземат?  Cry

А пък с глада ше се справя. Мен и без тва летните месеци ме няма вкъщи, а съм на място дето готвача ше те убие, ако се прежалиш да ядеш... стоиш си глаеееен, та Сървайвъра лесна работа  Mr. Green

# 1 841
  • София
Аха,поклони му се,ама и аз не разбрах защо newsm78

# 1 842
Хайде, следващия път да викаме:

Ти няма ли да идваш? Хайде и Avicom ще дойде(за да я гледа Мечо и да си я хареса Embarassed) и още някой беше(май Елказелка Grinning) и сме готови. То нали в нашия Сървайвър коалициите се правят, още пред да е започнала играта. Laughing

# 1 843
Аха,поклони му се,ама и аз не разбрах защо newsm78

Хах за вълка говоря................ Laughing

Епа сигурно от голямата емоция, че той оцеля. Grinning Явно много им беше важно той да остане. Whistling

# 1 844
  • густо майна Филибето
Благодаря за предложението, но ме грози опасност да последвам първата Ваня Laughing Остава ми да се надявам на оферта за телефон поне, тогава идвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт