Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 096
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 920
Ники финалист УРААААААААААААААААААААААА  newsm44 Как се кефя, не е истина  rotfImao

# 1 921
  • София
То си го пише в официалното инфо,не сричах!  Grinning

Първият финалист в оцеляването е Николай Мартинов
 17.12.2008 21:00
Зрителите на bTV се включват в избирането на победителя в Survivor

Зрителите ще имат възможност да се включат в избирането на победителя в Survivor: Островите на перлите. Това ще стане чрез sms гласуване, като финалистът, който има най-много зрителски гласове, ще прибави един глас към тези, които вече е получил от журито от бивши съплеменници. Линиите за гласуване ще бъдат отворени в петък по време на епизода и ще бъдат затворени в неделя, по време на големия финал на шоуто, който започва точно в 20.00 часа.

Утре вечер Балбоа ще се изправят в изпитание, за да излъчат втория финалист в оцеляването.

В случай,че някой не знае кой е първият финалист-ето го!  Grinning

# 1 922
Хах. Аз като видях играта и ги отписах Галя и Спас. Mr. Green Мислех, че Янита или Силвия имат най-голям шанс за успех. Grinning Браво на Силвия. Grinning Браво и на бащата на хубавите мадами. Grinning

И сега какво - утре в игра ще се определи втория финалист, а после на съвета - третия.  Mr. Green

# 1 923
  • София
И накрая ще обявят четвъртия Joy

# 1 924
В такива игри като в клетката, тая, на варела, с опънатия лък - за Николай съм сигурен, че и да умре, ще продължава да стои. Голям инат.

# 1 925
  • София
Защо не обсъдим кой ще ходи на острова на изгнаника и защо?  newsm78

# 1 926
  • София
batigol , аз като гледах" на бащата хубавите мадами",само за теб си мислех   Grinning
Спомних си как гледах моя мечо и се радвах за теб,знам какво е  Whistling

# 1 927
На мен фаворита ми е Спас Simple Smile
Много здрв пич

# 1 928
Здрав, ама на втория етаж е пусто  Mr. Green То не стига да имаш само мускули, трябва и инат, координация, логическо мислене...

# 1 929
  • София
Много здрв пич
Нека да позная- изгубил си бас и трябва да напишеш това в 5 форума
  Grinning  Grinning  Grinning

# 1 930
И сега какво - утре в игра ще се определи втория финалист, а после на съвета - третия.  Mr. Green

Joy  Нещо споменаха за пращане на Острова на изгнаника newsm78 Да не играят за избиране на последния самотник? И ако някой отиде там, значи ли, че автоматично се спасява от съвета? Уж четирима останаха, уж двама ще гонят на последния съвет, пък пак остров..., игра... newsm78 Май, май, пак ни лъжат нещо Crossing Arms

Ама как бяха увесили носове моговцитееее Mr. Green Особено Галя и Спас. Янита по-нормално реагира. Ядосваше се, че не спечели, но поздрави Николай. Дори се зарадва за Пачека. Дали пък няма да ни изненада при гласуването. Дано Peace

Кои мислите, че ще гласуват за Николай?
1. Яна
2. Ваня
3. Гери малката
4. зрителите

5. Здравко - под въпрос

Янита - под въпрос
Жени - под въпрос (най-вероятно, ще е за Спас, че и Янита може да привлече)

Спас?
1. Жоро
2. Герчака (Николай много бил лъжел Shocked Joy)
2. Галя
4.Силвия (ако е в съвета)

Хм, може да стане интересно.
Нали не пропускам някого? Защо ми излязоха четен брой в съвета? Значи е задължително да има и зрителски глас, иначе може да са равни гласовете.
Уф, пак нещо не ми излизат сметките Tired

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 23:05 от птица

# 1 931
Може би победителят утре ще определи кой да отиде за последната нощ на острова.Или път ще отиде този,който отпадне пръв  newsm78 Те ще си точат зъбките за Дарец,ама...ядец!Той нали си го разруши преди да тръгне.Много тъжно ми стана при тази гледка...С такова усърдие и фантазия си построи лагера Ники,а накрая трябваше със същите тези ръце да го разруши!А на играта така се вълнувах,не е истина!Беше си игра точно като за малкото муйче и никак не ми се вярваше,че Ники ще спечели!Напълни ми сърцето накрая,като отиде да вдигне Силвето!Останалите гледаха като треснати.Уж приятели,уж не знам какво,а един не се сети да отиде при нея като падна!Само празни погледи!А муйчето-накъса се да плюе Ники,а след победата му се мазни-оранжева победа,той беше от Пачека,как се радвам,бла,бла...Това ако не е лицемерие,не знам кое е!

# 1 932
  • София
Много здрв пич
Нека да позная- изгубил си бас и трябва да напишеш това в 5 форума
  Grinning  Grinning  Grinning
rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3501 smile3501 smile3501

# 1 933
  • София
птица,аз откога ги смятам... и нищо не излиза  Grinning
Тъкмо ги бях нагласила,разбрах че ще са трима финалистите.
Пак наново сметки,днес пък казаха,че ще има един глас от зрителите.  Mr. Green
Едно е ясно- явно си признават,че има равенство.

# 1 934
  • Майничка
Янита като нищо може за прояви "снизхождение" и да гласува за Николай. Все пак тя единствена го е победила в единоборство.

Общи условия

Активация на акаунт