Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 098
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 935
Хайде и аз да се разпиша почти на края, че само ви чета.  Wink
Страхотен Сървайвър се получи тази година, избраха чудесен формат и интересни участници.
В много отношения отразява Живота в истинския му вид.

Чудесна игра на Николай. Фен съм му отначалото, не само защото ми е градски  Mr. Green, а защото ми е "в кръвната група". Характерът му е силен, нравът му е тежък, джаста-праста е, има акъл, мисъл и стратегия, боец, инат, бурсук, прям и безкомпромисен - кефи ме.  Mr. Green

В играта с въжетата това негово клатушкане явно беше нарочно. В други Сървайвъри съм гледала подобни игри, в които трябва да стоиш на място и балансираш - уж непоклатим през цялото време, за частица от секундата играчът се разконцентрира, унася или разсейва и тупва като круша. Или пък му изтръпват крайниците. Николай през цялото време не спря да се движи, цялото му тяло участваше в играта, не разчиташе само на крака или ръце.

Между другото, точно така си мислех, че трябва да се държи - с изпъната нагоре ръка - въжето да е продължение на крайника, да виси и да се опира на него - повече стабилност има. Момичетата през цялото време стояха като статуи, голямо напрежение да не трепнат и помръднат, а Николай дори имаше време и сили и потта си да бърше, и да се люшка, и по-добър захват на ръката да прави...Макар че и мен ме изнервяше леееееееекичко и си мислех - ей сега ще тупне, стига се е люлял там.  Laughing

Силвия се представи прекрасно също, според мен тя е по-достойна за финалист пред Спас.

.

# 1 936
  • София
Повтарям последните мнения, ама да си кажа и аз - БРАВО, НИКИ!!!
И моите извинения към феновете на Спас, ама хайде моля ви се какъв финал иска, то воля трябва за тая работа, мускули видяхме и Герчака имаше.
Браво и на Силвето, заслужава да е на финал Peace
Не мога да отрека и добрата игра на муйчето, промени много неща, не се предаде. Само като си помисля, че на играта беше 40 градуса - евала на това джезвенце с кокали, че се бори Simple Smile

# 1 937

Чудесна игра на Николай. Фен съм му отначалото, не само защото ми е градски  Mr. Green, а защото ми е "в кръвната група". Характерът му е силен, нравът му е тежък, джаста-праста е, има акъл, мисъл и стратегия, боец, инат, бурсук, прям и безкомпромисен - кефи ме.  Mr. Green
   newsm10

И аз мисля, че неслучайно помръдваше - пораздвижваше се така. В началото, докато беше с двете въжета, намери най-добрата стойка, овесвайки се на въжето имаше повече стабилност... Нали видяхте Янита как падна като подкосена.

Забравих да изкоментирам - направи ли ви впечатление, как никой не му честити победата. Само Янитка, дето толкова я оплюхме, имА доблестта да се зарадва. Другите - само на приказки големи спортсмени и честняци.

И аз бих се зарадвала повече на Силвия на финала Peace

# 1 938
Ако не вземе Ники голямата награда, журито ще остане крайно изненадано от големия процент зрители, гласували за него, за наградата на зрителите.
А пък ако вземе голямата, ще вземе и на зрителите и съвсем ще им бръкне в здравето.

# 1 939
Ако не вземе Ники голямата награда, журито ще остане крайно изненадано от големия процент зрители, гласували за него, за наградата на зрителите....

Всъщност, мисля си, че журито вече се ориентира кой е любимец на публиката, като чете по форумите и гледа предаването по телевизията...От самото състезание е минало доста време, кой знае какви "коалции" са си направили междувременно  Laughing, гласуването може и нас - зрителите, да учуди. Може да решат да си правят Пи Ар и да гласуват за любимеца на публиката, а може и не...Всичко може. Ще е интересно.  Simple Smile

Като споменах коалиции - се сетих за Галя - ей, това същество е уникално: "Гери направи ТРИ коалиции сутринта - срещу мен, срещу Силвето и срещу Спас"... hahaha С кого бре, как, по какъв начин...няма значение...важна е драматизацията и високият патос.  Laughing

# 1 940
Хахаха, няма значение с кого, важното е, че коалиции е правила на поразия и за норматив Simple Smile
Сигурно двете с Янита са правили коалиция след коалиция  помежду си Joy

Интересно ми е защо никой не оцени саможертвата на Гергана, а и след напускането и, продължаваха да повтарят, че ги била предала  newsm78 И заслужено напуснала, заради предателството си  newsm78 Тези нещо са слънчасали ми се струва...

За Николай и аз много се зарадвах, би ги отново с тактика. Показа, че силата не е всичко, трябва да имаш нещо и на "горния етаж"  Laughing Човекът - Сървайвър, това е!

# 1 941
Абе,хора!Аз ли не съм в час,или какво,ама не мога да схвана от вчера насам защо всички смятаха,че Гери ги е предала? newsm78 От колко дни вече всяка втора дума на моговците е предателство,чест,племе и т.н. и горе-долу успах да им схвана начин на мислене.Но за Гери откровено нищо не схванах.Тя дето искаше да се защитава,ясно за какво става дума.Но за предателство?Някой ще ме светне ли?

# 1 942
Аз обещах ли ви интересен епизод  Peace

Играта беше изцяло женска - равновесие. Тежестта на мъжете им изигра лоша шега и Ники го осъзна това - затова не крепи равновесие точно - ами се изпъна на ръка и се наклони под ъгъл - ако Янита примерно се беше сетила можеше да стой до утре, ама не се сети. Спас също и понеже с тая тежест на тая игра е трудно затова и тупна първи. Николай, ако забелязвате в началото пазеше равновесие и няколко пъти аха...беше след Спас, ако не и преди него, но още веднъж игра освен със сила и с акъл. Напълно заслужен финал  Peace

# 1 943
  • София
Обеща,така беше! Чак се изпотих ,щом ти ни я обеща.  Embarassed
Обаче,браво! Много си обективна!  Peace
Утре ще е интересно ли ,или играта свърши?  Sad

# 1 944
  • на пистата
уф айде да почерпя,днес ставам на 30г Cry

# 1 945
  • София
Малко късно се включвам, но не мога да пропусна да се зарадвам на абсолютният ми фаворит Ники  Heart Eyes за първото му място за участие във финала.

newsm44 newsm44 newsm44

# 1 946
  • София
Честит Рожден ден, nameika !   Hug

# 1 947
  • София
Честито и от мен , nameika !
Не унивай , една свещичка повече прави живота ти по-светъл!  Grinning

# 1 948
nameika ЧРД!   bouquet Желая ти всички прекрасни мигове, които си имала до сега, събрани накуп да бледнеят пред тези, които ти предстоят.  Hug Мноооооооого щастие, късмт, любов и най-вече здраве! Flutter

# 1 949
  • София
Николай ми харесва много повече в последните епизоди, отколкото в началото на играта.
Сега като гледам снимката в поста на Иля..... то верно, че бил качил нарочно 10кг., за да има какво да топи, но .... както е отслабнал.... страхотно изглежда! И дъщерите му се изненадаха колко се е стопил. Чудя се как ли ще изглежда в неделя-на финала.

Някой може ли да ми каже каква е тази история с изгасналата факла на Николай-в първите епизоди. Сигурно сте го обсъждали, но аз не гледах предаването в началото и не съм чела темата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт