Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 086
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 950
Забелязахте ли как Спас постоянно поглеждаше към Николай, за да копира нещо от него , че да се задържи повече.

# 1 951
Ама той Спас е лигльо и има толкова спечелени игри именно защото  напоследък му бяха все срещу жени. Да е имал качествен съперник? Единствено Силвия му се опъваше чат пат
newsm10

# 1 952
  • София
Здравейте,

Аз гледах малко от Сървайвър когато ББ беше от 20,30, после гледах няколко повторения по GTV, и сега гледам последните серии. С риск да засегна някой, ще попитам защо точно от изгонването на Николай решиха да има  Остров на изгнанника, за да го задържат и пратят направо на финала ли?Също така искам да споделя колко много са ми неприятни Яница и Галя, направо противни.А Галя направо е такава гадина  ooooh!. Мъчно ми стана за Гери кулуристката, държаха се ужасно с нея.

# 1 953
  • София
 Снощи си умрях от кеф, Ники като спечели - напълно си заслужава отиването на финал, а и спечелването му.

Не мисля, че заради Ники са измислили острова на изгнаника - и миналата година имаше такъв. Като цяло смятам, че игрите са предварително планирани и едва ли ще ги променят за да влияят на хода на събитията - според това кой кога е изгонен.

# 1 954
  • София
Етиа, не казвам ,че е измислен заради Николай, само се питам защо точно от него започнаха да изпращат там, преди него имаше и други изгонени!

# 1 955
Искрено се надявам, че не са били прекроявани правилата по време на Сървайвър.
Да е било заложено. N-тият изгонен да отиде на острова.
Това - ако вярвам в справедлиността, победата на доброто над зрата и т.н.

# 1 956
batigol , аз като гледах" на бащата хубавите мадами",само за теб си мислех   Grinning
Спомних си как гледах моя мечо и се радвах за теб,знам какво е  Whistling

Embarassed Много мило от твоя страна. Grinning

Не мисля, че поведението на Янита беше лицемерно. Личеше й, че наистина се радва на играта и призна победата на Николай. А тези неща дето каза, бяха пред камерите, а не на Николай, за да е било мазнене. Wink

Тайна това стана, защото Николай и малката Силвия не бяха изгонени по нормалния начин и затова им беше даден втори шанс. Демек, не бяха загубили игра за неприкосновеност и после не им беше дадено право да се борят за индивидуален имунитет(както стана при другите изгонени). Така че, тук не виждам тенденциозност. Друг е въпроса после какви бяха игрите на дуелите му....... Whistling
Но в крайна сметка вчера победи в женска игра и заслужи класирането си. И тези дето не сме му фенове, не може да се правим на ударени с мокър парцал. Аз всъщност го харесвам, но някакси не мога да приема цялата тази еуфория, защото просто той не игра нъполно правилно и не оцеля в племето, а повечето време си стоя на острова. Това не е смисъла на Сървайвър. Това ми е единствения проблем с Николай, иначе си ме кефи и ми е симпатичен. Mr. Green

# 1 957
Добро утро.

Аз да се изкажапо въпроса за островът на изгнаника. Това схемата на играта преди обединението на племената изгониха по един и от двете племена. Тогава Силвия и Николай бяха изгонени и им дадоха възможност да останат в играта. Който спечели двубоя отива на острова. Можеше Николай още тогава да си тръгне това няма как да се предвиди. Можеше и още Галя да го бие на играта и да реши да остане. Според мен не е мислено спец за Николай. Но истината е че той си заслужи всяка победа и мястото на финала.

# 1 958
  • Банкя
Всъщност, мисля си, че журито вече се ориентира кой е любимец на публиката, като чете по форумите и гледа предаването по телевизията...От самото състезание е минало доста време, кой знае какви "коалции" са си направили междувременно  Laughing, гласуването може и нас - зрителите, да учуди. Може да решат да си правят Пи Ар и да гласуват за любимеца на публиката, а може и не...Всичко може. Ще е интересно.  Simple Smile
Аз доколкото знам, гласуването за победител се е случило още на острова, на последния съвет, когато са останали само двамата финалисти. Сега на лайфа в неделя, само ще го съобщят. Peace

Иначе и аз много се изкефих на Ники снощи. Не знам, дали нарочно се клатеше в началото, обаче ми се изправи косата Shocked, гледайки го. Имах чувството, че ще падне.

По коментарите на Янита за "оранжева Пачека" смея да се мисля (и надявам), че тя и Жени ще му признаят накрая на Николай превъзходството и ще гласуват за него. Peace

# 1 959
  • София
За първи път виждам да избират финалист от 5 души.Обикновенно финалиста е победителя от последните трима души в последното състезание и той избира от останалите двама кой да бъде с него на финала.Ама що се чудя и аз, нали е българско предаването.

# 1 960
Nameika ЧРД и всичко най-хубаво.  newsm59

Avicom, на мен ми се струва, че този анонс с острова на изгнаника, беше нещо като това с Жорката и "удавянето" му в една от игрите. Whistling

Значи по принцип има последен съвет, където финалистите отговарят на въпроси на журито. Накрая на съвета всеки от журито гласува с положителен вот и гласовете им се запечатват. Всичко се разкрива няколко месеца по-късно на финала на предаването. Но все пак сме в България и нищо не се знае. Чувам, че ще има гласуване и от феновете, което ще се равнява на един допълнителен глас в журито. Mr. Green

# 1 961
Очертава се хубав финал. Така като гледам май ще е межу Ники, Спас и Силвия  Peace
И аз много се изкефих как снощи Ники спечели играта  Party Невероятна психика има този човек.
Според мен се клатеше нарочно, за да заблуди врага  Sunglasses А и през цялото време търсеше центъра на тежестта си, за да намери най-подходящата поза, в която ще се задържи най-дълго  Peace

Намейка, честит рожден ден   bouquet Да си жива и здрава и много обичана жена!

# 1 962
За първи път виждам да избират финалист от 5 души.Обикновенно финалиста е победителя от последните трима души в последното състезание и той избира от останалите двама кой да бъде с него на финала.Ама що се чудя и аз, нали е българско предаването.

Това е класическия случай и е характерен за първите сезони на американския Сървайвър. Wink Но има и вариант с полуфинални състезания между последните четири. Ние и в двата предишни Сървайвъра прибегнахме до втория вариант. Сега обаче май ще са трима финалистите(това също го има в по-новите сезони в американския). Grinning

# 1 963
Еми аз много се радвам, че Николай е финалист Mr. Green Дразни ме, че лъже, ама па я колко далече стигна! Спомням си още в началото как никой не го искаше и как беше на косъм да си отиде, та даже си отиде. Но сега като се замислям сигурно ли е, че не е нагласено? Защото, когато изгониха Николай той стоя в клетка два дни и пак остана в играта, пък сега и финалист Thinking. Вярно е, че стоя със Силвето ама то беше ясно кой ще спечели.

# 1 964
Герчак току що обяви в здравей България, че със сигурност има уговорка за парите между галя, спас и силвия.

Общи условия

Активация на акаунт