Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 073
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 965
Доколкото знам, Сървайвър има няколко формата - какъв тип състезания, кога и как ще се провеждат, поредност, как ще се гонят, игрите - какъв тип и кога, острови, имунитети, дори за телевизионните излъчвания (дали ще се протакват сериите, както в първия Сървайвър у нас, или ще е сбито и интересно от състезанията и съветите, както е в момента) - всичко е уточнено предварително и се избира кой формат ще се играе.

И няма свободни съчинения в течение на играта в полза на този или онзи. Това е предаване с авторско право и лицензи, нашенци не могат да си го правят по свой вкус.

# 1 966
  • Банкя
... Чувам, че ще има гласуване и от феновете, което ще се равнява на един допълнителен глас в журито. Mr. Green
Аз се замислих за броя на журито. Ако са двама на финала, то журито ще е от четен брой членове и е възможно равенство. Тогава може да се вземе и 1 глас от публиката.
Ако обаче са трима финалистите (както изглежда), то журито остават нечетен брой и един глас от публиката ще обърка нещата.

... ама то беше ясно кой ще спечели.
Да но предварително не е било ясно, точно кои 2 играчи ще бъдат изгонени от племената преди събирането и съответно ще участват в играта с клетките.

# 1 967
Герчак току що обяви в здравей България, че със сигурност има уговорка за парите между галя, спас и силвия.
Освен това призна ,че Ники е този, който заслужава да спечели играта.Друг е въпросът, дали е гласувала за него още на острова...

# 1 968
Е да вярно  Peace са като го казвате  Thinking

# 1 969
Вярно е, че стоя със Силвето ама то беше ясно кой ще спечели.

Аааа не подценявай Силвето така. Naughty Ники имаше късмен, защото тя беше полу-гола, а това е много гадно, при положение, че ги вали и то студен дъжд. Mr. Green Както тя каза, който иска да види какво й е била, да си пусне студен душ и да види колко ще издържи така. Тя все пак издържа доста.  Grinning

# 1 970
Току-що гледах Герчак по БТВ. Каза, че според нея Ники заслужава да спечели  Peace Нищо чудно и тя да гласува за него  Thinking

Миналата година също имаше гласуване от зрителите , които избраха Светла и я наградиха със Ситроенче  Peace Мисля, че това си е просто определяне на човек, който заслужава да спечели според зрителите  Peace

# 1 971
Герчак току що обяви в здравей България, че със сигурност има уговорка за парите между галя, спас и силвия.

Да не би да имаш предвид Тази сутрин??

А това с уговорката и аз съм си го мислела, но си мислех и нещо друго ако спечели Галя на никой няма да даде предвид заръките на нейното момченце "вземи парите чуваш ли, да вземеш парите" Спас "аз съм дошъл за парите" освен Силвия да им даде, но и това не съм мн сигурна.

# 1 972
Доколкото знам, Сървайвър има няколко формата - какъв тип състезания, кога и как ще се провеждат, поредност, как ще се гонят, игрите - какъв тип и кога, острови, имунитети, дори за телевизионните излъчвания (дали ще се протакват сериите, както в първия Сървайвър у нас, или ще е сбито и интересно от състезанията и съветите, както е в момента) - всичко е уточнено предварително и се избира кой формат ще се играе.

И няма свободни съчинения в течение на играта в полза на този или онзи. Това е предаване с авторско право и лицензи, нашенци не могат да си го правят по свой вкус.

Тц, игрите са ясни като вид, но коя точно ще е играта, се определя преди състезанието. Те се съобразяват с хората, така че да има равнопоставеност.

# 1 973
Миналата година също имаше гласуване от зрителите , които избраха Светла и я наградиха със Ситроенче  Peace Мисля, че това си е просто определяне на човек, който заслужава да спечели според зрителите  Peace

Да, обаче цяла България харесваше Агонцев(аз като винаги бях против общото мнение Laughing), а те направиха Светла любимец на публиката.  Joy Даже втори остана Дренски. Е как да имаш доверие после? Mr. Green

# 1 974
  • на пистата
благодаря момичета Hug
нали който спечели най-много гласове от публикато прибавя един глес за себе си newsm78значи ники има шанс

# 1 975
Зрителите ще имат възможност да се включат в избирането на победителя в Survivor: Островите на перлите. Това ще стане чрез sms гласуване, като финалистът, който има най-много зрителски гласове, ще прибави един глас към тези, които вече е получил от журито от бивши съплеменници. Линиите за гласуване ще бъдат отворени в петък по време на епизода и ще бъдат затворени в неделя, по време на големия финал на шоуто, който започва точно в 20.00 часа.

От сайта

# 1 976
  • София
nameika,честит рожден ден и от мен  bouquet да си жива и здрава.
Е, как не им писна по всички предавания да има гласуване с sms-и.Аз пък няма да гласувам Crossing Arms, така беше и за Денсинг старс,въобще,кой каквото прави по тв,постоянно ни го набиват в главите,гласувайте,та гласувайте.Ей,ненаядоха се #Cussing out

# 1 977
nameika,честит рожден ден и от мен  bouquet да си жива и здрава.
Е, как не им писна по всички предавания да има гласуване с sms-и.Аз пък няма да гласувам Crossing Arms, така беше и за Денсинг старс,въобще,кой каквото прави по тв,постоянно ни го набиват в главите,гласувайте,та гласувайте.Ей,ненаядоха се #Cussing out

В САЩ в такива състезания, където се определя победител, чрез такова гласуване от зрителите, СМС-ите са безплатни. Twisted Evil

# 1 978
  • София
Освен това призна ,че Ники е този, който заслужава да спечели играта.Друг е въпросът, дали е гласувала за него още на острова...
Нормално е да го каже на този етап,след като е видяла всички епизоди. Там те двамата са били в едно племе два дни.
На тръгване тя пожела успех на Спас. Но тя едно говори,видяхме,че друго прави,всичко е възможно.
Има ли го това интервю някъде в нета?

# 1 979
  • густо майна Филибето
Може да се е намерила и една друга Галя измежду бризките й, чието мнение да отстоява Wink
Ако Николай не беше лъгал толкова и не беше се натискал за коалиции (изключвам престоя на острова), можеше да стане победител и с гласовете на журито. Той така и така си го може.

Общи условия

Активация на акаунт